МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - тема 3

• 130 991
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И за вас: Simple Smile
По молба на няколко момичета, за които Proxeed беше на висока цена направих тази разбивка, която според мен дори е по-добра - съдържа  много важни други добавки
Дано ви е от полза Simple Smile

ЦЪК: PROXEED

# 211
  • София
Здравейте,момичета!Доста се чудех дали да пиша и тук,но все пак се реших.Та значи аз съм с 3 спонтанни аборта вече и правих всякакви изследвания,но на мъжа ми до сега нищо не е правено.И почти по моя инициатива доц. Конова каза да направим консултация с ендролог,която пък каза,че спонтанни аботи може да се дължат и на мъжки фактор и му назначи спермограма, SDI тест, хламидия, микоплазма, уреаплазма и микробиология. Междувременно при мен най-накрая излезе проблем-завишени НК клетки и ми е изписана терапия от доцентката.Ендокриноложката пък ни посъветва преди да правим спермограма да пие фертил ейд или проксийд(защото й казах,че той пуши).Но установихме,че са доста скъпи и за сега не съм ги купила ooooh!
И така сега се чудя,чета ви тука за тая бърканица и добавки дали да не пробваме само тях,да направим изследванията му,пък тогава ако има проблем да прибегнем до проксид или фертил ейд.Проверих в аптеката и по-евтиното го нямаше,а по-скъпото е към 130 лв. Сигурно ме разбирате- издъхваме финансово вече от доктори,изследвания и т.н. Confused

# 212
  • София
А ето и   FertilAid
С доставката до БГ ще ти излезе около 46 лв.  / с кода за отстъпка/ Това е 20 лв. по-ниска цена. Simple Smile за опаковка

За Цервикалния секрет ти е 23$ /с Д+ код/ - което е около 33 лв /при $ 1,4лв/

# 213
nimfi4ka, разбирам ви прекрасно в какво положение сте - и ние бяхме решили в началото да спестим пари от Фертилейд и да купим съставките по отделно, но като теглих чертата на края се оказа, че почти нищо не спестяваме, а дори още повече се обърква мъжа ми с всичките общо 6-7 шишета и блистери с добавки.
Така, че си преценете.

# 214
nimfi4ka , за първи път чувам някой да предписва лечението преди изследванията  ooooh! Абе не е за първи, ама хайде...
Направете си изследванията според мен, и ако се намери проблем тогава идете на специалист андролог, уролог и пийте каквото каже...а не ендокриниложка да предписва лечение за недиагностициран проблем, който не е в нейната сфера, т.е. евентуален мъжки фактор Naughty
Предполагам, че мъж ти не е очарован да направи спермограма, иначе не виждам смисъл в това...или ти се опитваш да го предпазиш от лош резултат? Недей, каквото има да става, ще става, и витамините т.е. Фертилайд и Проксийд не във всички случаи помагат Peace
Стискам палци всичко да е наред Hug
 Но пак повтарям, не губете време и направете изследванията, те ще ви разяснят нещата и ще ви покажат накъде да вървите, за да решите проблема. Peace

Ако все пак си решила да пиете добавките Фертилайд ето тук ти излиза към 40 лв., имаш първоначална отстъпка Wink:
http://www.iherb.com/Fairhaven-Health-FertilAid-For-Men-90-Capsules/12057?at=0

# 215
Здравейте! Ние ползвахме PROXEED и само си хвърлихме парите на вятъра. Три месеца го пи и никакъв резултат. После и аз от листовката извадих съставките и ги купих по отделно и ни излезе на половин цена (за PROXEED плащахме 120 лв., а съставките по отделно излизаха около 50 лв.). Само дето пиеш една шепа дражета. Е доста време ги пи,но нямаше ефект. Сега сме на бърканицата пък ще видим дали ще даде резултат.

# 216
Момичета, някой чувал ли е за билката Мака - някакъв индийски корен мисля newsm78

# 217
  • София
Половинката ми вземаше Мака, но не бих казала, че стават чудеса от нея.

# 218
Да и при нас нямаше ефект, явно билките и витамините помагат в по-леките случаи, аз май до тази извод стигнах.

# 219
  • София
Момичета, някой чувал ли е за билката Мака - някакъв индийски корен мисля newsm78

Да, чували сме Simple Smile  -
 подобрява оплодителната способност, повишава качеството на спермата, повишава либидото и т.н

при жените: естроген-подобно действие 

# 220
Благодаря ви, аз си мислих, че може да е нещо ново newsm78 и да има ефект

# 221
  • София
То може и да има ефект Simple Smile има доста хора,  които го ползват Simple Smile

# 222
  • София
Мерси много на всички,които ми отговориха. И аз реших първо да правим изследванията,пък ако излезе нещо тогава да пие каквото и да е.При мен са проблемите със задържането,затова и до сега нищо не сме изследвали на мъжа ми. Айде късмет на всички и дано на всяка се сбъдне скоро мечтата!  bouquet

# 223
  • Поморие
Момичета,може ли да коментирате хормоналните изследвания на мъжа ми,по-точно ФСХ,останалите мисля,че са в норма.

TSH-1,34 mLU/ml            0,35-5,50
AntiTg-10,20 U/L           по-малко от 115
AntiTPO-16,96 U/L          по-малко от 34
FT3-5,29 pmol/L              2,8-7,1
FT4-16,17 pmol/L          11,50-22,70
Testosteron-9,15 nmol/L   8,36-28,7
LH-5.06 mUI/ml           1,5-8,6
FSH-12,24 mUI/ml         1,4-12,4
Estradiol-61q21 pmol/L   28-156
DHEA-S-5,85 mmol/L        1,20-8,98

# 224
  • София
мерилин , аз изобщо не съм наясно с мъжките хормони, но като гледам и тестостерона много клони към долната граница. В границите е но бих попитала и за него.

Общи условия

Активация на акаунт