Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 473
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
ОООООООООООоооООооО
 ново бебче!

Добре дошъл на Дамян( страхотно име, едно от любимите ми!) !
 Да е здрав, усмихнат, спокоен за радост на мама и тате! Hug Hug Hug Hug

Бързо възстановяване на мама! bouquet

# 361
звездичке,аз кафе никога не пия,а с чай.....не съм с еналивала де.попийвала съм,но не и много.повечко водица си гледах да пия. неща да дрогирам детенце:)

аз тамън с перално-сушилни неволи днес се занимавам. ми цял ден суша в сушилнята една непълна пералня бебешки дрехи и пак не са изсъхнали.кво беше това чудо незнам. 3 часа ги суших точно и пак влажни.

# 362
  • Rennes, France
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА Journey - ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ДА ВИ РАДВА НЕПРЕКЪСНАТОsmile3525
БРАВО ЗА КГ...леле, ми то голямо бебче

Хммм, за кофеина не знам, обаче аз всяка сутрин си пия 3в1...от началото, та продължавам и сега...
А за многократните - спряла съм се на Fuzzi Bunz 2в1, и смятам да ги пера в пералнята...не на ръка newsm78 пък то нали има проглама за полови пране, де Whistling http://www.fuzzibunz.com/one_size_diaper.php

Аз отивам да се занимавам с пердета, че таткото ми сложи рамките, сега аз ще "чукам" капсите Mr. Green

# 363
   Journey, честито! Да е жив и здрав малкия юнак със завидни килограми Grinning Бързо възстановяване на теб Hug

Марита, то почти във всеки чай има кофеин в такива размери. Не мисля, че е нещо страшно, а и ако досега си го пила и не е имало проблеми, няма какво да се притесняваш Peace
    Звезди, и на мен ми се ходи на сладкарница и моя мъж ще го погна като е почивка  Mr. Green
     Аз съм вече 8кг от началото, а имам още 3 месеца, макар че и 12 да стигна не е страшно, и аз понамалих порциите. Като ми се дояде нещо сладко хапвам мед.

# 364
  • FRANCE
Journey, честито!   bouquet

# 365
  • Eemnes, NL

Journey,Честито и да ви е жив и здрав малкия мъж. Много щастливи мигове занапред Grinning

bouquet

# 366
Journey,добре дошъл на малкото ви момченце-Дамян!Да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!

# 367
Journey честит ви Дамян  bouquet

# 368
Journey, честито бебе!!! Да ви е жив и здрав! Прекрасно име сте избрали!    bouquet

# 369
Еха, честит голям отгледан мъж на Джърни  newsm51  smile3525. Да е жив и здрав и много да го слушат  Heart Eyes

# 370
я да питам за многокраните пелени. мамите дето сте ги избрали може ли да ми обясните защо? какви са им плюсовете и предимствата пред еднократните?

# 371
Journey честита ви радост! Да ви е жив и здрав малкият голям мъж! А на теб бързо възстановяване. Hug  bouquet
Сега да се отчета и аз. Днес бях на запис на тоновете в 38та седмица и съответно ме прегледа доктор. Ние с мъжо от няколко дни насам забелязахме значително слизане на корема ми на долу и се настройваме психически. А и по някоя контракция си имам от време на време, и като за капак в събота имах кафяво течение, което не знам дали не беше тапата. Та споделих тези неща с доктора и той ми каза, че на мониторите са отчетени контракции. А като ме прегледа ми каза, че главичката на беба е слязла доста на долу и имам скъсяване на шийката. Неговото заключение е, че до седмица ще съм родила, та мъжо сега ме проверява на всеки час  Laughing. А като казах на родителите ми баща ми отсече, че или да се ражда днес - защото е неговият рожден ден, или да изчака до сряда когато идва майка ми. За сега ще чакаме, ама да видим госпожицата какво ще измисли.
Оставям ви, че трябва да пазарувам и да готвя и после пак ще пиша.

# 372
рали как те проверява мъжО ти?Simple Smile

# 373
Честито Journey, да ви е много здравичък и усмихнат Дамян  Hug

Eх, Маритке, как е проверява  Laughing Ми сигурно за разкритие  Mr. Green Майтапче, Рали, вижда му се края стискаме палци  Hug

звездичка тук глюкозата се пие на гладно и после се чака два часа и пак не можеш да ядеш. И така стана 12 часа почти на обяд, а аз будна от 7 - направо гладдд  Laughing А за пералнята, аз дори и едни гащи да ми трябват пускам накой халат да се върти с тях за тежест, защото нашият съквартирант си пере и по едно нещо и вече 4 пъти ни изгаря пералнята, щото и 1000 пъти да му кажа да слага някой парцал още за тежест,той е невменяем. Не е от съображения за вода, ток или тн, но просто ми писна през 3 месеца нова пералня.

# 374
Честито бебче на Джърни! Много да ви радва!  bouquet

Рали, изчакай до 29 юли, на моя рожден ден. Laughing

Момичета, имам тъпа менструална болка и съм малко притеснена,
не ми се е случвало до сега. Не знам това контракции ли са какво?

Днес ми излезе и микробиологията и да с кандида съм, пфу.
Сега полижинакса общо 12 дена ще го слагам, а път ме чака.
Голяма гадост.

Общи условия

Активация на акаунт