Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 476
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
mimkis
 даже и да не съм бременна, вече така правя... И се оказа, че е много по-добре така. Crazy

# 346
  • Eemnes, NL
Не мога да се стърпя да не ви пусна нещо - голем смех... hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=-W0bFY1BJbM&feature=channel

# 347
  • Rennes, France
Добро утро!!!

как сте мами? Боби - Леа послушна ли е?! baby_neutral
Това със столчета и кошчета... doh не ми е дошло до главата, ама май ще ме удари доста здраво...
Дали да питам акушерката сега на срещата newsm78 - тя може би ще каже най-добре, че то във всяка държава различно...Ако коша за новородени става за кола, ми да не купуваме сега столче за кола?!
Абе, странна работа. Майка ми обаче ми каза че още от нас с брат ми, има чисто нов комплект бархетни пеленки - и аз, ами супер...давай ги насам. Пък той баща ми слуша и се мае, ама верно ли? И аз, ами да - поне докато, живот и здраве кърмя бебо, ще ас ми много полезни... Поне така чета... Но очевидно при мен нещата ще са труднички, нали искаме от много кратните пелени, та де май надигат обема и ще видя какъв размер ще взимам. Май татито ще се окаже прав, да измерим бебо, след като се роди и тогава ще преценим... Thinking
Дида, ама това в БГ ли е? #Crazy

# 348
  • Eemnes, NL
Добро утро и от "мокра" Холандия. Laughing
cutty - поразгледах малко каво е пуснала жената - това е от Ибиза - били са там на почивка, но честно колкото се и смях толкова и ми идеше ако съм там да я дръпна малко настрани и да я сваля малко на земята.... newsm78
Почвам после малко по малко да  гладя дрешките на бебка Flutter - а и друго ме радва вече мина цяла седмица откакто момчетата ми ги няма, остана само още една и 2 дена. newsm68
Лека и усмихната седмичка на всички - нещо ми се губят Journey, Clairette и Sorceress? Чакаме бебешки новини и от тях. newsm51

# 349
ееее диде,от къде ги изрови тия наши ганки бре?Simple Smile)) ма такъв готин бюфет по наще земи не бях още виждала.тука чак така не украсяват мезенцата,а пък в една друга страна (няма да кажа коя) хептен зле......аз като,че ли не съм виждала храна а? хахахахаха

боби,не ми търси вестниче.аз като каза идеята по инерция казах,че бих и аз го направила,но то е късно,а и няма пък да плагиатствам,а и да те тормозя. гледай бебето:)

виждам,че всички ви хвърлих в размисли и страсти със столчетата хахахах. установявам,че макси кози-то май е доста добро,но сори.....късно е либе....

аз чакам акушерката днес да видим това пъпче.вчера беше тръгнало да се отлепя,та ни сплашИ,стърчеше право нагоре сухото черво и аз умрех от страх да не с екачи в дрехите,после гледам пак се беше залепило явно от кръв пак:(....абе ужас:(

# 350
Добро утро! Как сте днес? Simple Smile

И при нас е мокро. Валяло е по някое време през нощта, но сега се показва и слънце. Много се радвам, че захладня. Моите проблеми със спането изчезнаха като с магическа пръчка. Ха дано така продължава. Simple Smile

cutty, аз също ще ползвам пелени за многократна употреба и имам същата чуденка за размера дрехи (затова и още не купувам). Също не знам и точно какви дрехи. Confused Не знам дали бодита изобщо ще стават, че то ще станат 1000 ката на дупето ... пелени, непромокаеми гащички и тогава ли боди? Нещо не ми звучи много логично. А тук като гледам има масово само бодита за новородените. Нещо като блузи и панталони рядко мяркам из магазините. Няма да е зле ако се включи някой с опит. Simple Smile

tsvelichkova, аз съм с 2 ръце "за" всякакви допълнителни обучения, следдипломни квалификации и т.н. Самата аз пак съм записана в уни-то, нещо не мога да се откъсна. Crazy Есента смятам да си продължа и езиковия курс, че даже имам намерение и 2-ри да запиша. Mr. Green Да видим какво ще излезе от цялата работа, но поне ще се опитам да се справя и ще имам и ангажименти и извън вкъщи. Simple Smile

звездичка, и аз също съм впечатлена от 4-те кг и 600 г ... "респект" както казват немците. Grinning

По въпроса за столчетата за кола аз съм пас, защото нямаме кола. Laughing

Приятен ден от мен! Аз отивам да спортувам и после имам запланувани още други големи дела.

# 351
Здравейте на всички   bouquet

Ох, и аз съм в пълно неведение по въпроса за колички, дрешки и пелени - абе, да си го кажем направо - по всички въпроси, хихихи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Днес и тук е мокро и хладно, ама да починем малко от тия зверски жеги, че голяма мъка беше, ей  ooooh!

Синьо, ти къде в немско си?  И забравих да ти кажа като гледах снимките наскоро - ама, много финна бременна си, бе жена, поздравления  Peace

# 352
  • FRANCE
Добър ден и от нес Simple Smile Пробвам се да се мотивирам да цхистиа ама нещо хич не ми се отдава. че от утре ще си "отглеждаме" баба та даже и леля. Супиир, ама да не им врачвам от вратата прчхосмукачката все пак Simple Smile

Одеве се зачетох в отчетната на август (така и не се включих) аже какви са тия следения от по трима лекари, та тонове, видеозони, чудесии Thinking В наше село са ни оставили да си бременеем кротко.

Сглобихме вече и креватчето (че изтормозих таткото да го боядисва в последния момент) и от сряда бебата има право да идва Simple Smile (да доиде и бабата)

Синьо тук има за новородени тънки памучни блузки тип "прегърни ме" ( в Бг май им викат камизолки).

гуш на всички

# 353
Аа не, онзи клип от ytube направо ме довърши вчера, иначе бюфета си го биваше (както каза онази, "глей глей все едно храна не са виждали") Mr. Green

За столчетата и кошничките - ние първия път взехме направо столче от 0-13кг. ,  но започнахме да го ползваме от втория месец и слагах една сгъната пеленка, тук обаче е по-различно и без кола не става наникъде, затова ще трябва май кошница ..

fleur Simple Smile по бебешките въпроси бързо ще влезеш в час Grinning

madame по трима лекари казваш, чудо

# 354
Здравейте и от мен  Simple Smile Цяла сутрин бях в болницата, за глюкозения тест. Умрях си от глад  Laughing Дано всичко е наред. Сега мисля малко да подремна и аз имам да чистя, че е ужас, ама то от гости тия дни няма кога да се поизчисти. За тези пелени за многократна употреба само едно не ми е ясно, нали бебето като малко ака доста често - но пелените едва ли ще пълнят една пералня на ден, та на ръка ли ще ги перете  newsm78 Иначе и аз съм за тях, четох разни матеряли за плюсовете, но да пера на ръка акита мерси, както ще съм и сама предпочитам това свободно време да го отделя на детето. Може да взема като стане малко по голямо бебето. Иначе в Англия има панталонки и ританки, но аз все си мисля да не му стяга на кръстчето, като новородено. Нещо не се обаждат нашите американки, дали няма бебенца  Simple Smile
  madame аз си чета отчетната и според мен в БГ бременните са много стресирани. То са лекарства, плащания, избори, акъли, изследния, да кихнат и в болница ги вкарват, абе ненужно втрисане и наплашване на бременните. И всички пият по една шепа лекарства, как цял свят нищо не пие, само в БГ изписват 100 неща. Честито ти обабване  Simple Smile
  Синьо аз обичам да се занимавам със 100 неща наведнъж, не мога да си седя. И до преди две години си учех и работех и сега нещо почна да ми липсва ученето, а и да съм сред различна среда от хора. Искам на английски да се запиша, а после и на нещо друго, тук много курсове има. Но ще видим как ще дойде.
  Диде малко остана и ще се приберат  Simple Smile Като каза гладене, аз цяла нощ сънувам, че съм родила, но нямам нищо изпрано и като се разтройвам  Laughing А за клипа, аз първо си помислих да не си ти и си викам сега пък какво смешно има  Crazy Аз се средоточих на храната, нали съм си ганка  Joy Особедно динята... Тука вече 5 пъти купуваме и все е вкисната, а как ми се хапва... Ако ме пусне някой на този бюфет ще видите вие видеоклип  Laughing  Да си споделя бяхме февруари в Египет и беше нещо подобно, е няма такова ядене, страшно вкусно беше, нали им е близка кухнята до БГ. Може и мен да са ме снимали в 7 часа сутринта първа за закуска  Laughing

# 355
tsvelichkova и в наща отчетна е те така,както ти го описваш,но само дето и аз се стресирах отна1алото.като лгедах тях какво ги правят там,а мене тука почти нищо и си виках 'малеее да ме пази господ с това немърливо отношение тук"  Joy Joy ама после взех да се съпикясвам. ами я гледай после като родят.почват с епак манипулацийте,ама на "госпожите им" (половите органи) и пъпчетата. аз пак ме е срам да кажа колко 'често' си къпя детето и как не го къпя с никакви измиващи препарати.срам ме е и че моята госпожа само с бистра водица съм я "дезинфекцирала" и ат-пат малко интимен гел/пяна. ами и пъпчето не е виждало нищо друго освен три пъти вода,откакто е отрязано,което ме подсеща,че не е зле да му тегля една "вана' на мойто отроче,че леко се е оповръщало:)

Хамериканките верно излипсваха...айде дано има бебета:)

# 356
някой има ли идея колко грама кофеин има в една чашка кафе?? питам,защото много обичам айс те (студен чай) да пия,а в него гледам пише,че има 1-2 грама кофеин на литър напитка. иначе е био продукт и всичко му е натурално. само кофеина ме опасява.

# 357
Хайде на новинитеееее ,така се радвам, Journey си има бебеееееееее!!!!!!!!!!!!!!!  newsm68 newsm68 newsm68

Дамян се е родил в 4 часа сутринта Чикагско време със завидните 3,994 грама и 54 см. Раждането е било нормално и е продължило 6 часа. Голямото лъвче на мама спинка напапкан и изкъпан.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Браво на мама Journey за голямото дете, което е отгледала! Да са живи и здрави и четиримата и много щастливи заедно!  smile3525 smile3525 smile3525

# 358
Toni4ka
 ти питай по колко лекарства пият. Mr. Green

tsvelichkova
 след глюкозата глад ли те хвана?... Мен само киселини Mr. Green
Специално за пералнята с мъжа ми сме големи разсипници -  перем и по една блузка. Blush На детето винаги отделно. Crazy

Гаца Баца (марита)

ако си пила и по време на бременността -  не е проблем.

Като се отвори дума за кофеина, само да мине битката в четвъртък smile3540, и първия почивен ден на мъжа ми отиваме в Антверпен -  има една чудна малка сладкарничка с невероятен Мока шейк -  как съм се наточила -  два да изпия. Mr. Green

Ох,  да се оплача коремът ми расте с часове и мъжът го потвърди. И предишните порции манджоре деля на половина, че иначе не мога да дишам. А колко време ми остава още... ooooh!

# 359
Journey честито голямо момче и от мен! добре дошъл и на Дамян! той отгледан направо:)

Общи условия

Активация на акаунт