Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 553
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Привет момичета,
минавам на бързо да ви кажа, че станах мама за втори път. Нашата принцеса - Йоана се роди на 1 август в 12:55. Тежеше 2920 гр. и 49,5 см. е дълга. Преди малко се прибрахме в къщи и сега малката спи спокойно, дано да е все така послушна.
Не съм ви чела, но когато имам време ще наваксам и ще ви разкажа как мина раждането ни.
Много  Hug Hug Hug на всички и безпроблемно раждане на чакащите.
П.С. Ето тук може да видите малко снимки на Йоана http://family.webshots.com/photo/2380805480092987519Tdadqb

# 556
Rally_Y честита ви дъщеричка  Hug
Ето малко снимки и от нас http://siiu.snimka.bg/baby/lia-first-time-at-the-seaside-holland.523003

# 557
Рали, честита малка и сладка принцеска!!!!  Да ви е живичка, здравичка и да е гордостта на мами и тати и другата сестричка, която също е много, много красива  Hug   И много бързо възстановяване, миличка  Hug

# 558
  • Rennes, France
Rally_Y - Честита дъщеря Йоана!!! Да ви е жива и здрава и все така послушна. Много да ви радва newsm51

Ех, още едно бебече.... Hug
gerchy - и аз съм с резус отрицателен, таткото положителен, но докито ми нещо не казва, тя си знае работата. Но като четох, не е толкова страшно. Маритка и бяла лястовица май....и те са с такъв фактор. Нищо притеснително!

Ох, ние тези дни - сутринта почивка, след обед малко работа и сега си боядисвам гардероба, на който свалях боята и мноооого хубав... Направо като нов! Party След обед малко боядисване и в къщата за гости и съм супер Peace

Дидка - ми то не остана, бе - идват си мъжете Whistling. Кажи на беба да се раздвижва...и да застава в позиция!
Аз да ви кажа, като четох форума на бебета родени в чужбина и като чета за проблемното кърмене, и аз се притесних, а много искам да кърмя  Praynig - дано не се окаже че ми трябва трето висше за това. Дайте полезна информация за четене, с картинки ако може, от опитните мами Hug
Ние в петък сме на контрола и другата седмица глюкоза...така че действаме стремглаво напред!

До скоро на всички и гуш Hug

# 559
Рали честита дъщеричка, да ви е жива и здрава  bouquet

# 560
Рали, честита дъщеря! Много здраве и радостно детство и желаем!

# 561
Рали, честита ти втора радост Hug
Прекрасни дъщерички имате със Сю Hug

# 562
  • Eemnes, NL
Мила Рали - Честита ви втора дъщеричка, да ви радва много и хиляди щастливи моменти заедно. Heart Eyes
Вие със Сю направо ме просълзихте от умиление, като ви гледам красивите дечица!. Hug Hug Hug Heart Eyes
Как се смях преди малко на смс на мъжо hahaha - багажа е готов, целувки за теб и бебка ...утре повече. Joy Joy Joy hahaha(кой за каквото си мисли Wink) Heart Eyes

# 563
Рали, честита ти дъщеричка! Разкошна е. Каката и тя. Пожелавам ви много щастие.  Hug

Сю, много сте сладки. Къде в Холандия сте обикаляли?

Звезди, я прати една паролка и аз да сложа няколко снимки.

# 564
  • FRANCE
Рали честита ти дъщеричка

# 565
Рали, честита Йоана на цялото семейство! Да е здрава, все такава хубавица и да е късметлийка!
Бързо възстановяване на теб!   bouquet

# 566
рали,честито бебенце!и каката е много красива и сладка! аз днеска се бях сетил за теб и бях сигурна,че си родила вече.мислех да пиша тук,ама се замотах.....

сю и вие сте много готини:)

# 567
Момичета, сложих 3 снимки в албумчето, но честно казано не съм сигурна, че се получи.
Аз ги виждам.  Laughing Нещо трудно влизам в този албум обаче.

# 568
Ихааааааааа, още едно бебенц с прекрасно име!

Рали, да ти е здрава и усмихната красавицата! Само радост да ви носи! Hug Hug Hug
И на теб бързо въстановяване! Hug

Siiu
ама вие сте семейство красавци! Hug Heart Eyes

Milla Elaine
 някой ме изпревари, а?

Боби,
 смятам да те рмозя не по бебешка линия! Да ми кажеш как пишеш на бългрски от телефона. Че и аз вече имам нет там, но не се сещам как да си пиша на кирилица и само чета. Rolling Eyes

Днес такова ходене му ударихме! Едвам мърдам. И кой се бе оплакал , че го боли д-то. И мен, че и ми се ходи до 00 на всеки 15 мин. Ужас -  не ми прилича на цистит, пък...  Rolling Eyes

# 569
Ех, Ралиии, честита ви Йоана  smile3525 newsm51 smile3525. Да е жива и здрава и много да ви радва  Hug. На теб бързо възстановяване и чакаме разказ за раждането  Hug

cutty, няма страшно с кърменето, като имаш предвид че и ти, и бебето се учите в движение. Започвай малко по малко да четеш библиотеката на кърмаческия да набираш теория  Laughing

Milla Elaine, виждат се снимките  Hug. Много ви е красива каката   bouquet. Между другото, вие видяли ли сте ли пола на бебето?

Общи условия

Активация на акаунт