Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 530
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
МОмичета, помоооооооооооооощ, не ога да спра да ям откакто съм в БГ  Joy Joy Joy Ужааааас Simple Smile))  За 2 дни съм изяла толкова, колкото обикновено ям за седмица  Mr. Green  Направо не ми се мисли до края какво ще бъде  ooooh! Милото ми бабче е решило да ме глези до дупка, няма да обяснявам с какво ме гощава и какво почва да готви от ранни зори, да не раздразня някоя бременна мама да й се приядатразни  вкусотии, обаче не мога да се спрааааа да плюскаааааам Mr. Green

Мари, това за пътуването с кола много ме шокира, аз изрично питах една докторка тук и една там - казаха, че няма никакъв проблем, ако се спира често и т.н... Защо твоят доктор твърди обратното?

Звездичка, стиииискам палци да стане това, на което се надяваш  Peace

Исках и друго да пиша, ама се замотах нещо и трябва да излизам (ох, пак се набутах у жегите, тамън разхлади в Германия и аз дойдоха насам да се варя отново, хихи). По-късно пак Simple Smile Цунки на всички  Hug

# 541
  • Eemnes, NL
Добро утро и от нас - мойта маймунка явно се извъртяла леко - от ляво на дясно сега я усещам там да си опъва крачетата, че и леко надолу - много странно усещане, дали не е по дължина baby_neutral hahaha, значи все пак има някаква надежда. Praynig Hug Peace Flutter
fleur Simple Smile  - Глези се - сег ати се е паднало. Hug
Моето кръвно ена последните прегледи е около 130/70 но въобще не ми го водят високо, а щом не ми казват нищо - не го и мисля.
Хехехе - утре вечер си прибирам момчетата - живот и здраве, колко бързо мина времето май не го усетих, вчера скиторих пак с една приятелка и синчето и в Икеа, купих една много готина стенна лампичка за стаята на  бебка във формата на цвете, отдавна си я бях набелязала. Heart Eyes
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/00097097

mimkis - още мъничко остана и при вас, скоро ще се гушкате. Hug
Juturna  - мерси за линкчето след малко ще го разгледам на спокойствие. Heart Eyes Hug
Journey  - браво на вас! само такива хубави новини да се чуват от вас. Hug
Лек и усмихнат ден момичета. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 10:27 от sterretje(Дида)

# 542
Момичета, на линия съм вече. Е, в холандия направо се диша леко.
Няма ги тези безумни жеги.
Вчера цял ден чистих ( мъжа ми бая го набрах ), такава мръсотия беше.
А градината  ooooh!  Добре, че татко е тук, иначе щяхме да викаме градинар.

след малко отивам на акушерката, че 2 месеца не сме се виждали.
И след това смятам вече да се заемам с приготовления за бебето, хехе.
вече ми се купуват разни неща, ще местим мебели.

Стерече, и аз планирам Икеа тези дни. Има ли хубави неща?
Звезди, стискам палци и аз.
Флеур, хапвай, хапвай  Laughing
Марита, много сте готини. Какви са тези красоти около вас, то езера, планини.
Ето на нещо подобно ми се ходи.

# 543
Milla Elaine ехееее не съм шашава аз:) хайде идвай...ей го къде е:)

# 544
Фльор, ами те и двамата ми доктори във френско смятаха така!Имат в предвид път , който е повече от 2000км.Заради предизвикването на контракции, заради това, че бременната е дълго време седнала, в една позиция.А ако има някакъв проблем през бременността , тогава пък тотално се забранява.Явно се презастраховат повече.
Иначе може би второто тримесечие е най-подходящо за дълги пътувания, но доколкото знам през третото е абсолютно противопоказно.
Днес тук е непоносима жега, не се диша Sad , нищо не ми се яде в това време.

# 545
мисля,че и вибрирането на колата от мотора и изобщо цялото тръскане предизвикват контракции.ама аз си пътувах. пътувах,пътувах,но след дно дългичко путуване (500-600км една посока) в началото на осми месец получих кървенето.така,че по-добе е да се внимава. страх лозе пази нали знаете:)

# 546
fleur Simple Smile използвай душа, използвай  Laughing
И ние имаме гости сега, свекърите са на гости и свекървата само ме тъпчи  Shocked  ooooh! , не е толкова лошо де Mr. Green

# 547
  • FRANCE
Добро утро,

Леле Мислих си че сте се отправяме към болнициттази нощ. Маритке ти май имаше подобен случай. Та решихме със таткото да правим малко кекс, че не се беше случвало от сто години. И като ме почнаха едни болезнени контракции през ноща...На всичкото отгоре имам едно течение от два сена, жълто-кафеникаво, не постоянно и не ми се ходи до болницата сега. Дано не е сериозно и изчака до петък че тогава имам преглед.

fleur използвай сега е момента Simple Smile

sterretje(Дида)  супер че се прибират твоите момчета.

Хайде отивам да шия за каката преди още да е решила да излиза беба.

гуш Simple Smile

# 548
Сега се връщам от акушерката. Трябва да пия желязо, пък не ми се пие.  Confused
Нали предизвиквало гадене и повръщане, офф.

Другата седмица ме пращат и на гинеколог, заради плацентата, да види дали парче от нея е превиа.
Дано не е...

# 549
И аз сега се връщам от акушерката, кръвното ми е ниско- 90на 75, трябва да пия по 3л вода на ден.Качила съм кило и половина за месец.

# 550
Ку ку, ето ме и мен  Laughing Пак поспах прилично  Mr. Green А как се наядох  Crazy Сега кроя плановете за деня, да видим къде ще ме отвее вятъра.
Milla Elaine аз те приветствах и в другата темичка, но добре дошла пак  Hug
Синьо аз нямах предвид да поръчвате от ибей, а там да провериш кой фирми продават такива легълца, защото има много на едно място. И после си намираш самия магазин. Аз така си търся винаги, че ми е по лесно, отколкото да отварям 20 сайта. Ох, аз вече ще спирам май да поръчвам, днес пощальона ми вика ти май си принцеса, всеки ден имаш поръчки, а преди ми беше казал аз съм ти личния дядо Коледа  Laughing Той ако знае и от магазините колко влача, дано не го чуе мъжо, че ще получи сърцебиене и без това само се караме за това  Laughing
madame вижда му се края  Simple Smile С теб сме мислено  Hug
fleur Simple Smile дай насам, ако ти идва много дееее  eat Аз в БГ така се бях наканила да си хапна 100 неща и от горещините накрая нищо не ядох. Ама то и без това съм към +13 кила, та няма нужда както се казва  Grinning
Дида не остана, идват си мъжете  Simple Smile

# 551
mimkis
 ама и аз затова зяпнах, като ми казаха -  въобще не съм очаквала. Явно такъв ми бил късметът!

fleur Simple Smile
 от понеделник имам чувството, че мога да изям целия свят. А коремът ми щтръкна напред и е много, ама много остър.
 Hug Мерси за палците!

sterretje(Дида)
 и ние имахме една, дето хич не я ползваме. Crazy

Milla Elaine
мерси  Embarassed
Стискам палци всичко да е наред!

madame
 да се оправяш!

# 552
мадам,аз съм тази да:) от кекс получавах постоянно контракции,а последния месец един път наистина си помислих,че ще родя от единия кекс:) иначе няколко пъти сме ходили п оспешност в болницата,заради това:)

tsvelichkova аз последното денонощие съм спала има-няма 3-4 часа. спи,спи ти сега .....и се вей....ще ти гледаме и на тебе чудото после Mr. Green

детенце пак задряма и надявам се з аповечко...оттивам и аз!

# 553
Ехооооо...ето ме! Simple Smile
Фльор,направо ти завиждам,честно ти казвам....хапвай колкото можеш и заради нас Mr. Green
Маритка,изглеждате супер и мястото е страхотно....малкия изглежда много спокойно бебче Simple Smile
Звездичка,само да ти кажа,че според ехографа термина ми е з 9.01.11 ако можеш да го оправиш.И друго-ти ли беше с отрицателен резус фактор newsm78? Оказа се,че аз също съм с такъв и много се притесних.В такъв случай какво се прави?Разбрах,че се бият две инжекции-едната по време на бременността,а другата след раждането,ако знаете повече дайте инфо,че направо вече съвсем полудях-чета в интернет разни страхотии,едва заспах снощи  #Crazy
Water4e,направо не ми приказвай за обувки,защото аз съм същата-приплаква ми се като трябва да ходя по магазините за обувки!!!!Аз съм с 41 номер също,краката ми взеха да отичат вече,оня ден исках да си купя нещо по-голямо,но нищо не ми стана...... Cry
Цвети,ти ама голямо спане му удряш ама  Wink Как ти се спи толкова не мога да разбера?
Диде,спокойно  малката ще се обърне точно когато трябва  Hug
Хайде момичета,това е за сега от мен, че трябва да излизам.Много  Hug на всички

# 554
gerchy и аз съм с отрицателен резус. имам две деца.спокооо! ама хич,та хич не се притеснявай. бият две инжекций,както си разбрала и няма никаква драма! обаче да си знаеш,че и аборти да имаш пак трябва винаги да ти слагат инжекцийте.независимо спонтанни или по желание са. не чети какво пише из нета. аз незнам кога изобщо се случват подобни неща,като проблема е напълно овладян с тези инжекции против анти тела. между другото проблема го има,ако мъжа ти е с положителен резус и детето наследи неговия.а то може и твоя резус да наследи и тогава май и без инжекциите няма никакъв проблем,ама те нали незнаят бебето каква кръвна група има и имунизират всички наред.моите дец аи двете са с положителен  ("опасен") резус.

Общи условия

Активация на акаунт