Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 532
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Звезди, ами много се бавиш.  Laughing

Juturna, мерси. Ами от 4 ехографа, на два ми казаха - момче.
Другите, позата не позволявала да се види. Аз ще купувам момчешки дрехи.
Дано не се изненадам на финала.

# 571
cutty
 и аз щях да те съветвам да сядаш да четеш! Че и аз си мислех, че  е естествен процес, та ден-два след раждането в 4 сутринта съм сядала да чета какво, що и защо Crazy

Milla Elaine

аз знам, че момченцето не може да се обърка... виж момиченцето може и да се окаже синьо щтъркелче. Mr. Green

# 572
може,мпже и мпмченцето да се обърка.....пъпната втъв.....

# 573
Честито на Рали   bouquet  bouquet  bouquet Голяма красавица, да ви е много здравичка  Hug Бързо възстановяване и чакаме разказче, когато имаш време  Simple Smile

Аз пообиколих магазините пак, добре се разходих. Добре се раздвижих, мога и още даже  Laughing Бях се пресетила мамите с дете вече, вие като записвахте децата в БГ как ги записахте, дословно ли трябва да е името. Че Мишел тук се изписва - Michelle - та да не вземат в Бг да я напишат Михеле или Мишеле  #Crazy

Мари, Мила и Сю страхотни сте на снимките  Simple Smile
звездичка стига сега цистит, просто притиснат мехур да се надяваме  Simple Smile

# 574
Цвети, не е дословно. Както ти решиш е. Трябва да го напишеш на български.
И аз се сблъсках с това и също като теб се чудих.

Ох, вие вече имате имена, а ние още - не.
Направо не знам как ще изберем нещо.

Звезди, едва ли е цистит. Аз също пишкам често, бебето натиска пикочният мехур.
Дори понякога ходя в рамките на 5 мин. два пъти. При цистит има и болка.

# 575
Честита щерка на Рали  Hug

Да орисам малката мома с царственото име да порасне хубавица и умница и огромна радост и гордост за семейството си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рали, много здраве и щастливи мигове с мъничката бебка! Hug

# 576
tsvelichkova
 и аз това казвам! Тъпча боровинка за всеки случай.

Milla Elaine
 при мен цистита почва с често уриниране, та затова... но вземам мерки. Flutter

# 577
  Добро утро Hug
Рали, честита втора дъщеричка! Да са ти живи и здрави и двете красавици, а на теб ти пожелавам бързо възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet
     Milla Elaine, на феталната ли ви казаха момче? По принцип там се вижда най-добре, ако позата позволява.

Звезди и аз тези дни имам подобни на твоите подозрения, и аз като теб първо с често уриниране, после ми премина в затруднено и по 2 капки само. Но не ме боли нищо, ама за всеки случай почнах да си пия чая( имам някакъв билков от БГ специално за бременни). Четох, някаква статия, че при бременни се появява често заради минимално количество, което се задържа в пикочния мехур Tired А за мамите, които си ходят по-често до тоалетна нощем( и аз съм от тези Peace), отколкото през деня се дължало на това,че бебоците ни са по активни нощем.
     Сю, наистина сте семейство за корица на списание Laughing

# 578
  • Словения
Rally_Y, честита малка прекрасна принцеска   bouquet  Много радост да ви носи и да расте  здрава, щастлива и усмихната babydust7 Чакаме включване от теб като се възстановиш и дано да е час по-скоро! 

mimkis, все още не съм напълно подготвена, а и нали се захванах да събирам материали за дипломна, че после няма да има кога, но напредвам бавно и славно. Ха дано и бебо си постои още малко на топличко. Отгоре на всичко отглеждаме две морски свинчета, които ни повериха за две седмици (вече мина една от тях) та не бива да раждам предварително  Laughing по ред причини hahaha Не се притеснявай, ще се справиш с покупките, проучванията като че отнемат повече време  Peace

Синьо, мойто желязо е сиропче и на упътването си пише изрично да се пие на гладно - на мен ми бяха предписали 2 x 15 мл и общо взето го пиех преди да си легна вечер и рано сутрин (понякога и през нощите), че глад мале... И задължително с витамин С!

madame, тез вашите франсета все с различна практика. Честито ти гражданство! Аз си мислех, че за всички страни в EU важи, че няма вече двойно гражданство (освен за дечица) и че ако аз например искам словенско трябва да се сбогувам с българското, което нямам намерение да правя

Agent Provocateur, честити резултати. Направо не мога да повярвам, че си фотограф-любител Heart Eyes

Страхотни снимки сте пратили, момичета. Много сте сладки всички   bouquet

Milla Elaine,  не е задължително да не ти понесе желязото - споко Wink

tsvelichkova, как ме разсмя с твоите поръчки Laughing Ама и пощальонът трябва да е веселяк   Joy

gerchy, току виж и ни се наложи да си правим обувки по поръчка - 40 и 10 номер Mr. Green, то не е много за смях де, ама няма да плача отсега, че после какво ще правя като ме хване отчаянието докато си търся обувки

Звездичка и мимкис, пийте колкото се може повече вода, може и чай, сок или екстракт от червена боровинка. Има един URINAL на WALLMARK. Аз преди спасих положението, а сега вече бебо много натиска пикочния ми мехур и съм през 5 минути в тоалетната ooooh!

Хайде, това е от мен засега  Hug и до скоро

P. S. От вчера почнах да си правя по чашка чай от малини, а не си написах домашното как точно се дозира. Гола вода съм, но няма време Whistling

# 579
   Добро утро  Simple Smile Днес пак вали тук, но поне си е хладничко, не ме морят жеги, че в БГ всички се оплакват, че е ужас било. В петък сам на моминско парти и сега съм се заела с някакви изненади и проститийки тука, големи обичай имат, умирам си от смях  Laughing Иначе и тогава ми е глюкозения тест, дано всичко е наред. Аз си купих и уред да си меря сама захарта и показва, че съм добре, та съм спокойна вече. Чудя се сега какво да сготвя  newsm78 Така да го мразя това занимание  Crazy

Milla Elaine мерси за разяснението, сетих се че онзи уред на авент за варенето и пасирането в едно го видях тука - 50 паунда е. Но аз май ще го пропусна него. Много е пораснал тумбака, а каката си е все така красавица  Simple Smile

Успех на всички с проблемите с пишкането, дано не е сериозно нещо  Hug

# 580
water4e нали знаеш,че чая от малини е от малиновите листа всъщност? и то сухи трябва да са.

днеска алессандро е още по-буден от всякога.още от сега е започнал.седи до мен в шезлонга и леко промрънква.всеки момент ще ме изстреля.

# 581
mimkis
 физиото ми е в отпуска, иначе щях да я питам  за това-онова. Явно съм забравила как бе предния път, но и тогава не ме гонеше параноята от цистит.  А напоследък ми е едски трудно да правя упражненията на Кегел. Имам чувството, че нямам сили там. Mr. Green

water4e
 Уринал ми се видяха силни. Пазя ги за псоле. Сега червена боровинка" багъвам".

# 582
Звездичке,
внимавай с червената боровинка. Нашият личен лекар ме беше предупредил да не я взимам на своя глава по време на бременност
(че и аз непрекъснато се боях от цистит Sad)

# 583
Така ли?

Ми аз търсих из нета, четох и нищо обезпокоително не  намерих.
 Споменах пред гинеколожката и тя закима одобрително.

А за лененето семе нищо не знаеше. Rolling Eyes

# 584
Мадам, честито гражданство Hug
Половинчо така се е заинатил, не иска и не иска, от маса време живее там, вика ми Grinning , че с Франция имал само дипломатични отношения и не искал да се целува с нея Laughing, тоест доволен от стандарта си на живот там и нищо повече Laughing Ама той голям патриот си пада Simple Smile
За червената боровинка, и аз си мислех , че е съвсем безобидна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт