Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 392
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
 jenny28, спокойно термините са само ориентировъчно, щом бебока е още високо, не мисля, че  все още е нужно да се предизвиква каквото и да било Peace Лекарите приемат за нормално до 42 седмица, а и да не забравяме, че те изчисляват седмиците по стандарта 28 дни между един и друг цикъл, а не всяка жена е така. Аз например съм на 34, което си е не малка разлика, почти седмица Peace
    Синьо, почивай си, хапвай повече и говори на бебка да поизчака още малко да порасне Grinning
    madame, прелестни са твоите мадами reverance

Цитат
mimkis, има прекрасни кремове специално за кърмачки, аз бих избегнала други такива 
  Siiu, аз съм по принцип с проблемна кожа(адски суха, атопична) и този първия, с който сега се мажа ми го изписаха след взаимна консултация, дерматоложката и гинеколожката. Още в началото на четвъртия месец започна да ми се лющи кожата страшно, независимо, че си взимах витамини и допълнително цинк и се мажех с Авент, пак по лекарско предписание Tired Та единствено тези продукти ме спасиха и имат и за периода на кърменето специализирани мазила за проблемна кожа Peace
     Мента, ти си ми най-ценния източник на информация  Hug Естествено, че ще се консултирам с теб, просто сега още опипвам почвата един вид и не съм много наясно какво да питам все още Blush Мерси много за инфото за помпата, ще проверя къде имат клон, вероятно Хайфа, което не ни е далече Peace Прдполгам, че ще имам нужда от помпа, защото вече имах някакви запушвания, подувания и т.н.  А типат халав не помагат ли за кърмачески неволи, те само бебето ли проверяват?  Thinking
      Прекрасен ден ви желая и дано упявате да се наспите Grinning

# 691

За кремовете - мазах чист ланолин,без да се отмива- супер е, едно вълшебство. Другия ще ви го напиша утре, също е супер , като магически

Castor Equi (на Boiron е хомеопатично) е второто ми кремче, ако някой иска да му изпратя - казвайте! И без това дължа милиони благодарности за вестниците, картичките и подаръците!!!

Хубав ден на всички бъдещи мами! И после ви чакаме в другата тема с бебетата Wink

# 692
Да ви издам клюка от американската  Mr. Green: на 9 август Мики е станала мама на Николай, 3370 г, 49.5 см

# 693
Еееееееее , честито на Мики!
Да им е здрав и спокен синът- Николай!
  Hug
И на Мики бързо възстановяване!   bouquet

# 694
Честито на Мики! На малкия Николай пожелавам прекрасно детство!    bouquet Hug

Маскирана Тинк съм, ако някой се чуди...

# 695
Честито на мама Мики   bouquet Да им е много здравичък малкия Николай  newsm30

Днес пак всички се изпокриха  Simple Smile Аз цял ден крепа дивана и се размотавам из вкъщи, ех живот  Laughing Чак няма какво да напиша  Laughing

# 696
Честит син Николай на Мики! Да жив и здрав, щастливо детство!На мама бързо възстановяване!  bouquet

Е, не й даде много време да свърши цялата работа, която искаше, но пък тя работата и без това няма край  Wink

Джут, мерси за новината! Hug

# 697
Честито бебе на Мики да им е живо и здраво момчето и много да ги радва! Не се бяхме разбирали да ме изпреварвате ама след вчерашното посещение при акушерката вече ми става ясно, че всички ще ме изпреварят, а аз мога да си бременея още 9 месеца ама така ще е ! Целувки!

# 698
Да ви издам клюка от американската  Mr. Green: на 9 август Мики е станала мама на Николай, 3370 г, 49.5 см

Честито Мики! Да ви радва и слуша бебето Николай и да е здравичък! Бързо възстановяване!!!

# 699
честито и от мен на мики и добре дошъл на малкия Николай!

# 700
  • Canada
Здравейте момичета!

Имам 3-годишен син Раян и съм бременна с момиченце. Grinning Терминът ми е на 16.12.

Ще ми е приятно да споделяме мисли и емоции. Hug

Честити скоропоявили се бебенца, да са здрави, обичани и щастливи!

# 701
Жив и здрав да е Николай,много да слуша и много да ви радва,Мики!На теб бързо възстановяване и скорошно появяване в темичката с разказче около събитието! smile3525
Аз да се похваля малко,вчера бях при акушерка и тя ми каза,че всички изследвания са ми добре-OGTT и синдром на Даун  newsm44 ,чухме и тновете на бебче и много се успокоих...,то пък все повече започва да се опитва да ме гъделичка... Mr. Green
Джени,не се тревожи,няма да остане в теб ...не му давай зор,ще си излезе на бяла свят когато му дойде времето-за сравнение пресен пример от юлките можеш да вземеш  Wink
 Добре дошла на November Rain,леко бременеене и едно здраво и хубаво бебче на финала  Simple Smile

# 702
Честит син, Мики! Да е жив и здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване на теб  bouquet
    November Rain, добре дошла

# 703
  • WA, USA
Нещо ме е подгонила безсъницата и докато кисна във форума реших да се присъединя към вас. Имам син на 3 години и половина. Бременна съм в 19 седмица, с термин 2 януари, точно около рождения ден на баткото. Ще си имаме още едно момче.  Grinning

Успех на всички очакващи мами и честито на новообебилите се!

# 704
Мики честит ти син, много да ви слуша! А теб те чакаме с разказче  Hug

Ооо като гледам отбора се увеличава  Party айде после ви чакаме с бебета на ръце в другата темичка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт