Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 570
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • Rennes, France
Здравейте мами....

Леле, форума направо прелива от любов към всички малки бебоци Heart Eyes
Сега ще чакаме Боби да се включи в он-лайн предаването и да разкаже подробно за така очаквания "театър" baby_neutral

Дида...браво за покупките! Аз още съм в мноооого ранен стадий ooooh! ама ще му дойде времето.
Светле - честити сини гащи Hug Приятно пътуване, без проблеми и се пази! Peace
Клер, Джърни - вие сте наред мами. Дайте предизвестие на малките и смело напред Party Heart Eyes

До скоро на всички  bouquet

# 286
  • Rennes, France
Да ви попитам нещо:ъима ли сред вас мами с отрицателен резус фактор? А таткото с положителен? Защато при нас такъв е случая...и аз по принцип си разчитам на лекарката, пък е четох в нета че в 28 седмица се поставя инжекция и след това, след раждането...абоче тези дни ми е много странно - едно такова като леко виеене на свят, напрежение в очите, топло ми е, като че ли кръвното ми пада..абе не знам дали да се притеснявам  newsm78 - иначе съм си тип-топ.

Дайте мнение моля ви... Hug

# 287
Бобииии,браво,браво!Да ви е жива и здрава малката инатлива принцеска...то голямо чакане я чакахме всички newsm44  newsm51
Очакваме те с разказ около събитието на месеца,а малко по-нататък и снимков материал.
Сю,аз няма да кажа по-различни неща от другите мами-Прекрасни сте,страхотно семейство!Да сте живи и здрави и от вас все така да струи любов и разбирателство!А на теб мога да кажа само Евала...все едно,че не си раждала..толкова спокойна,лъчезарна и отпочинала изглеждаш! Simple Smile
Светле,честита ви на вас синя новина!И аз искам... Blush
Cutty,почивай си  повече,гледай да не се преуморяваш.Ако има нещо притеснително,лекарите ще ти кажат не се тревожи.
Айде за сега от мен много  Hug Отивам да правя обяд  Simple Smile

# 288
Да ви попитам нещо:ъима ли сред вас мами с отрицателен резус фактор? А таткото с положителен? Защато при нас такъв е случая...и аз по принцип си разчитам на лекарката, пък е четох в нета че в 28 седмица се поставя инжекция и след това, след раждането...абоче тези дни ми е много странно - едно такова като леко виеене на свят, напрежение в очите, топло ми е, като че ли кръвното ми пада..абе не знам дали да се притеснявам  newsm78 - иначе съм си тип-топ.

Дайте мнение моля ви... Hug

разбира се,че има.аз!:) изобщо не го мисли.това не ти е проблем.принципно "опасно" е за второ и следващо дете,а я ме виж мен.второ родих без никакви ядове.и двете ми деца са с положителен резус фактор. слагат ваксини да.една в трети триместър и една след раждането. и бялата лястовица е с отрицателна кръвна група.много има такива като нас. рутинна манипулация е вече и ама хич не го мисли повече.неможе да ти докара неразположения и да се чувстваш зле от това.

# 289
  • Rennes, France
 Hug Hug Hug МЕРСИ МОМИЧЕТА...
И АЗ ТАКА СИ МИСЛЕХ, АМА ДА ПОПИТАМ - СПОДЕЛЕН ОПИТ Е ПО-ДОБРЕ Peace
МАРИТКА, АМИ ТВОЯ АЛЕССАНДРО ЗА КОГО ЩЕ ГО СВАТОСВАМЕ - Я ВИЖ КОЛКО ДАМИ СА НАЛИЦЕ  Party Whistling

# 290
Hug Hug Hug МЕРСИ МОМИЧЕТА...
И АЗ ТАКА СИ МИСЛЕХ, АМА ДА ПОПИТАМ - СПОДЕЛЕН ОПИТ Е ПО-ДОБРЕ Peace
МАРИТКА, АМИ ТВОЯ АЛЕССАНДРО ЗА КОГО ЩЕ ГО СВАТОСВАМЕ - Я ВИЖ КОЛКО ДАМИ СА НАЛИЦЕ  Party Whistling

хахаха ми де да знам:) сега искаш да съм от майките дето избират снахите си ли? аз съм го оставила да си гледа живота и да е независим от мене  hahaha Joy

# 291
Мацки, сигурно сте обсъждали тази тема преди, но какво мислите за вземането на стволови клетки?Изобщо не знам как стои въпроса в чужбина.От скоро започнах да чета  по темата.

# 292
ами да...май непознаваме някоя дето да е взела стволови клетки,освен незнам боби какво направи.тя май се гласеше,ама в крайна сметка незнам какво реши.ще я питаме като се появи:)

за повечето от нас стволовите клетки са прекалено скъпи за "гаранцийте",които се дават.много неясно на много скъпа цена. аз лично затова се отказах.ако беше поне малко по-категорично какво и колко лекуват щяхме да запазим,ама това си е като лотария ми се струва.

# 293
cutty и ние сме тъкав случай, аз съм RH отрицателен като имаш предвид, че го разбрах наскоро (в БГ бях положителен и първото си дете така го родих ooooh!), а мъжът ми с положителен.
Следят ме за антитела, засега са ми отрицателни, надявам се и такива да си останат Grinning Както се казва Think Pink Hug Не се притеснявай Peace

# 294
Здравейте на всички  Hug

Не съм писала няколко дена, че ни налегнаха едни административни проблеми от смотаната немска бюрокрация и бях много, много ядосана, гневна и крива  #2gunfire  Идеше ми да се завра някъде и да се изкопам като дойде време за бебчо  hahaha

Днес обаче, съм в прекрасно настроение и влизам да попиша, ама то бая ще трябва да попиша, че много новини, много чудо!  Shocked

С кое да започна? Боби! ЧЕСТИТА ПРЕКРАСНА ДЪЩЕРЯ!!!! Да ви расте здрава, умна и красива и да изпълва дните ви с топлина и щастие  Hug  Имам вестник от Вупертал от 21, ще свърши ли работа? Wink

Сю, разгледах снимките, поздравления - изглеждате изключително щастливи, нека този огън да продължи да гори през годините! Simple Smile

Светле, честит ви момък!!!  smile3504 Много, много се радвам за теб!. Аз днес бях на лекар, както ще пиша по-надолу и на мен ми казаха същото - предна плацента, още е доста ниско, но лекарката каза - никакви притеснения, много е рано, почти сигурно е, че ще се вдигне  Peace  Затова - не се шашкай, а се забавлявай и си почини в БГ Wink

Джърни и Клер - вас ви чакаме сега да се отчетете с хубави малки бебочета  Hug

Кюти, и аз съм така - с резус отрицателен, а таткото е +. Няма страшно, това си се води рутинно вече, не се приема за опасно  Hug

Айде сега и аз да си кажа новините Simple Smile Днес бях на лекар, всичко ни е наред, във нормите и по местата си и сме МОМЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ     newsm44 newsm44 newsm44 #Milti #Milti #Milti newsm81 newsm81 newsm81    

Толкова много искахме момченце и двамата и етооооо Simple Smile))))))))  Умирам от кеф и цял ден ходя нахилена  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 18:28 от fleur2010

# 295
Кобрелия, исках да ти пиша отделен пост - ужасно много съжалявам за лошата новина  Cry  Знам, че каквото и да се каже в такъв момент не е достатъчно, но поне мога да ти изпратя една голяма и топла прегръдка и да ти стискам палци скоро пак да ни се похвалиш с 2 чертички!!!!!!! Успех, миличка  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 296
  • Rennes, France
Фльор.....честити сини гащи, май по-късно в темата само момченца ще ес раждат, живот и здраве  Hug  Praynig Party

Явно резус фактора не е за притеснение, така че гледам напред... Peace
Ние във вторник имаме среща, при това индивидуална с акушерка в клиниката където ще раждам и съм много доволна, защото ще мога спокойно да си задам всички въпроси, които ме вълнуват Crossing Arms

Между другото: по принцип кога се избира и избира ли се въобще акушерка, с която евентуално да раждам в последствие или каквото ми се падне?! newsm78

# 297
  • Словения
Здравейте, маминки:)

Честити сини новини на Светлето и Фльор!
Светле, лек път и приятно прекарване в България. Ако знаеш колко искам и аз...

Мами, вие на колко градуса перете бебешките дрешки и още един тъп въпрос от мен - трябва ли да се гладят и от двете страни? По-опитните, моля,  да се изкажат. Ние във вторник получихме "оборудването" за бебо и сега само легълце и разни дреболии ни липсват. Вече е крайно време да подготвя нещицата, че да не ни изненада срамежливчето, че знае ли човек.

Мики, вече се чудехме къде се губиш Heart Eyes Поздравления за хъса и енергията, която имаш, но въпреки всичко не прекалявай с работата и пести сили Hug И аз с големи планове - започнах да събирам материали за новата тема за дипломната ми работа в БГ (която ако оставя за по-нататък има опасност да оставя завинаги Embarassed) А темата е нова, понеже със старата почти написана налетях на препъни камънище и понеже не може да се разчита на дипломен ръководител - айде отначало. То така както е тръгнало май по-скоро тук в Словения ще се дипломирам Mr. Green Не дай боже hahaha

Хайде, това е от мен засега - ще ходим  на разходка до магазина, че Стоян има нужда от допинг - сладко Mr. Green

# 298

Мами, вие на колко градуса перете бебешките дрешки и още един тъп въпрос от мен - трябва ли да се гладят и от двете страни?

Пера на 30 градуса, не гладя от нито една страна  Laughing .

# 299
  • Словения
Клер, мерси  Flutter Абе и аз си мислех на макс. 40 гр. да пера, но една от сестрите на мъжа ми пусна муха, че трябвало поне на 60, пък тя има детенце на 2 годинки, не е да кажем с разбирания от преди хиляда години Thinking

Клер, а ти как си между другото Crazy Стискам ви палци на вас двечките с Джърни за леко и безболезнено раждане така както вие го искате  Hug

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 22:12 от water4e

Общи условия

Активация на акаунт