Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 530
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
water4e
 на 60 само силно замърсени дрехи.
А иначе със сина бяха изгладени смао първите обличани дрешки, че мама дойде месец по-рано... Нали щях да раждам края на април Mr. Green И после бяхме като изцедени лимони, че да се стига до гладене. Whistling

Clairette
 и аа замислям подобно на твоето гладене. Crazy

cutty
при нас е ... на късмет. А досега от всички видяни, ни допада смао една. И то вече не й помня физиономията. Joy

# 301
  • Eemnes, NL
30 или максимум 40, бяло отделям само него и може и на по висок градус, но по принцип зависи какво переш. Пера бебешките без омекотител, тука не го препоръчват за най малките.
С Ванко почти не гладих, но сега с мадамата няма да ми се размине май... Flutter Wink
Дам , този месец си имаме срамежливи бебчета - искат да са си повече време при мама на топло. Понеже съм го минала тоя път, знам че си е един малък стрес. Hug Heart Eyes
fleur - Честита ти синя новина - много е готино, когато отговаря на това за което тайничко си искал, нали?  bouquet Hug
И аз почнах с прането и подготвянето вече на дрешките - по, малко че после може и да ме домързи всичко наведнъж самичка. hahaha

# 302
   Ето ме, цял ден по магазините, направо не си чувствам краката. Сега чакаме гости, добре че закъсняват, че смогнах да се приготвя. Купих си бодита, който се разкопчават отпред за бебка, нали отдавна търся, даже намерих и с дълъг ракав, но тях по късно ще купя. Имаше много красоти по магазините, все намалени, но аз наблегнах на дрешки за мене, здобих се с 4 блузки  Mr. Green Поръчах и кош за новородено за количката, абе усвойх подарака от колегите доста добре  Laughing

water4e честито оборудване  Simple Smile И не искам да те плаша, но безболезнено раждане няма  Mr. Green  Crazy Това е майтапче  Hug Успех с дипломата  Simple Smile

fleur честити ви сини гащи  stork-boy

# 303
  • Словения
Мерси за инфото, значи да не се връзвам, супер сте, то и аз така си мислех   bouquet Ще взема да му врътна една пералня сега Party

tsvelichkova, честити ти и на теб покупки, аз пък с ужас установих, че само полите все още ми стават и сега съм се захванала да модифицирам един панталон - разшивам и ще вкарам един широк ластик, пък дано вържа положението, че повече дрехи не ми се купуват #Crazy А ти не ми разбивай розовите очилца де Laughing, все пак още седмица ми остава до влизането в девети месец и трябва да си запазя положителната нагласа към раждането Wink Вярно без болка не може, но колкото се може по-безболезнено и нетравматизиращо го пожелавам на всички  Hug

# 304
Мари, аз ще дарявам стволови клетки, ако са ме одобрили де.

Цвеличкова, честити покупки. Май си готова вече.
Аз мисля август и септември да се отдам на това приятно занимание.
Тук в БГ нещо скъпо и тъпо ми се струва. Е, има и добри попадения, ама рядко.

Аз вече се лекувам от гъбите. Ама много голям този Полижинакс, ужас направо.

# 305
Честито на Сю и Боби!

Сю, много хубав разказ, прибавям си го към колекцията за вдъхновение  Heart Eyes

Май само аз съм прала на 90 гр.  Mr. Green Всичко - бяло, цветно, дрешки, чаршафи, пелени и пр. Малко ме беше страх да не се оцветят, но учудващо няма поражения. Е, накрая трябваше и да гладя, тъй като бяха доста намачкани. За протокола -  на най-високата температура, от вътрешната страна. Изобщо, доста усилия положих да ги съсипя, но без резултат.  Laughing

# 306
Ооо относно прането на дешките на бебчо, ние преключихме преди 1 седмица прах ги на 30-40 градуса(моята пералня не я знам дали вдига градусите вярно) и ги прах със non-bio прах за пране, след това само ги изгладих лекичко отвътре и всичко това колкото да убия бактериите от пипането по магазините! Майка ми искаше да мие цялата кошара, повивалнята, кошницата за спане на малкия и количката му с алкохол, както се досещате не и разреших!

# 307
Благодаря за отговорите относно стволовите клетки Hug
Ние все още не сме решили окончателно, но при нас има и друга причина, сестрата на мъжа ми има множествена склероза, за съжаление все още почти нищо не знаят за тази болест, но четохме някъде , че могат да и помогнат стволови клетки.
Milla Elaine, разкажи за това одобряване, че не ми е ясно, не знаех , че трябва да ме одобрят.Доколкото знам после при самото вземане се вижда дали кпетките са годни.
fleur , честит младеж  bouquet

# 308
   Добро утро  Simple Smile Спинкате ли, раждат ли американките, пуста е темичката  Simple Smile Аз се пробудих имам да мия многооггооо чинии, че имахме гости вчера и смятам да забегна пак по улиците. Тия дни докато приятелите са почивка, че после всички на работа... Аз вече се чудя какво да се занимавам, мисля за някаква надомна работа да търся в нета, нещо да съм заета, лежи ли се три месеца  Crazy Исках на колеж да се запиша, но мъжо се размрънка, но не съм се отказала де, само изчаквам  Laughing Нямам търпение Боби да се появи вече, да видиме Лея и да чуеме разказче, Маритке имаш ли новини как са. За дрешките, не сам го измислила и аз още, сигуно ще гладя в началото, ако е кротко бебе и по-дълго може да е.
mari:) тук никой нищо не е споменавал за стволови клетки, сигурно има някакви частни организации, но не съм се интересувала още.
Milla Elaine имам аз какво още да купя, но са малко нещата вече и мисля да се спирам и да ги оставя за по нататък. Дано всичко е наред с гъбите скоро  Hug

# 309
Куку, ето ме! За две мин само Joy
Много сме добре но няма време за нищо сега! Ще ви пиша мого като се приберем - от компютъра, че от телефона не е лесно!
Много важно нещо да споделя за мамите дето тепърва ще пазаруват - дрехи за новородени (50 см) НЕ стават на пухави бебета като нашето, така че не се запасявайте! Леа е 50 см, но 3600, сега 3300 и нещо, ама не мога да ги закопчая на пухавелката !
Обещавам цветен разказ за раждането - прекрасно беше, цял ден на готина музика, лафове, ама ината много ни обърка и малко остана да ни резнат, просто беше твърде късно и се сдобихме със спатули, за да извадят бебето, което се извъртя с лице нагоре вместо надолу, пъпната връв на две герданчета беше, обаче като запя нашта - хич и не ми пукаше дали нещо с мен става... а то бая стана после, но ще пиша по свързано друг ден!
Целувам ви всички - бебелина е гладна!

# 310
Браво Боби!И двете с Леа сте героини!Ще чакаме разказа с нетърпение.
За френската номерация, тя си е умалена, добре, че ме светна една мама от френската преди време, от 20год не им е сменяна номерацията на франсетата, а народът расте:)

# 311
Их, Боби, да я напрегръщат и нея и себе си от нас!
 Пак звучиш бодро и весело, а сявно хич не ти е било лесно! Hug Heart Eyes

Всичко е от намерацията... Моят син дето го изкарха 59см( тук не ги мерят на см, ама аз си изпросих) и 4600 кг си носеше дрехите 62 цялата следваща зима. bowuu

tsvelichkova
 то колеж, ама после като вресне бебето длаи ще ти се довършва? Thinking

Milla Elaine
 Полижинкасът за бременни ли е? newsm78
 И сигурна ли си, че са гъби? Аз си затраях и този път като завъдих и сега пак никой няма  Party Party Party

# 312
Бобии, добре дошла  Hug Да нацелуваш малката кукла от нас  Simple Smile Като имаш време пускай адресче за вестниците да пратим.

Маритка се губи днес, сигурно са по разходки. Тук заваля и се и хладно доста, но излизам аз, не може да се седи само вътре  Simple Smile

звездичка 4600 се роди ли  Crazy Оле малеее, нормално ли беше раждала  newsm78 А за колежа той е само понеделник по 3 часа, ще си го бутам аз с кеф. Ама ходи обеснявай на мъж, че за 3 часа ако не суче няма да умре от глад детето. Но ще го прумее, като се запиша и го изненадам  Laughing

# 313
не съм по разходки,а спах!:) още преди обед съм легнала заедно с детето и мъжа и одеве се събудихме (хранихемсе де междувременно),после мислехме да ходим да пазаруваме,ама ееебаааси и гнусните са тези столчета з акола! ма кой го е измислил това гадно нещо бе да му счупа аз главата? момичета,на който колата му позволява купувайте си кош за новородено! нашата кола нямаше подходящите джаджи да с емонтира и се наложи да сме със столче от началото,ама то горкото ми дете.......згънато на 4,главата му на ебем ти стръна,дупето му или във въздуха,или някъде там,така че краката му не са добре...абе не ми харесва и всеки път,когато трябва да го слагам в този стол имам невероятен стрес.и сега....повлекохме го в тази позиция,аз още от нас се нервирах,долу колички,молички се чудиме кое да вземем и кое да оставим (аз мислех да вземем цялата количка,за да го махна от стола,ама то много н исе усложни) и аз се нервирах тотално и се върнахме! ама завряна в нас вече от дни ще се депресирам. усещам как искам да изляза вече! пфуууу

боби
  Hug на нас ни стават 50 размер,а алессандро е 52 см. може да зависи верно в коя държава е номерацията.

# 314
За полижинакса, изписват го на бременни тук.Моят първи док в бг ми беше разказвал , че бил доктор в някой от бившите френски колонии, и там го давали на всяка бременна превантивно.

Общи условия

Активация на акаунт