Отговори
# 555
  • Свиленград
brilliantine здравей, добре дошла в нашите редици. Желая ти леко бременеене и чудесен финал.

# 556
  • София, Лагера
Ноеми, почти сигурна съм, че с теб се познаваме и много се зарадвах на факта, че сме заедно тук. Ще ти пиша на лични Simple Smile
Хи хи, "събрахме се"  Laughing  Party Много приятна изненада, след толкова време!  Heart Eyes

Здравейте момичета,

Някой има ли идея какво мога да пия при запек? Така съм от 2-3 дни и направо виждам звезди посред бял ден като ида до WC-to. Weary, толкова боли...чак до кръв се стига smile3514
LadyAngel, пробвай Фрутилакс - представлява сироп от смокини и сливи. Само плодов е и е подходящ за бременни най-важното - действа  Peace. На мен той ми е "тежката артилерия", иначе се старая да закърпя положението с джанки и круши с вода сутрин на гладно. Знам, че докторите препоръчват и Дуфалак, но на мен не ми помагаше предната бременност, така че не съм го пробвала и сега.

# 557
LadyAngel,  на мен ми помагаше Лактулоза сироп или свещички Eva Q.  Peace

# 558
Здравейте Simple Smile
 Малее аз докато се наканя и тази тема ще изпишете  Crazy.
Не съм писала доста от отдавна,но бях в болница и нямаше как,направих остър пионефрит,получих кървене (за щастие бебчето е герой),и вдигах 39-40 гр. ТТ.Ноооо вече сме си във вкъщи,ее все още пия антибиотик,но довечера е последното хапче,сега единствено се моля бебчо да е добре,нямам търпение да дойде 10 ти та да го видим  Mr. Green
 Ооооо и само да кажа ,че за сега наща лекарка смята че ще е момиченце (както си го и усещам ),но ще видим със сигурност на 10 ти  Crazy Hug Hug Hug

# 559
Здравейте.
Привет Брилянтин!  bouquetЛека бременост.
Мънки,повече край на болестите и болниците ти желая.
Много полезни и интерсни линкове пускате.Благодаря.
Аз пък попаднах на един за раждане у дома:
http://semeistvo.rozali.com/rajdane/p13627.html
Ние сме добре.Бебето си го усещаме (всички)всеки ден Laughing
Нямам търпение да узнаем пола.Аз искам още едно момиченце,таткото като че ли и той(казва,че ще си играят ще имат общи интереси-кукли Mr. Green)Нооо Стела е убедена,че ще има братче Mr. GreenДаже има едно бебе и си го гушка всяка нощ.А снощи като не испя да го открие,вика:"Къде е мойто ми батче???"" hahaha

# 560
Ма ле колко сте изписали.
Чета Ви от 1ч.и 30мин.
Добре дошли на новите мами Hug
Прочетох статията за шишетата и кремовете настръхна ми косата,как може такава безскрупулност smile3514 направо ме хваща яд.
За шишетата разбрах,че трябва да купуваме само на Пиджис и B-free те били безопасни за бебетата
За кремовете само на  Себа Мед,Валеда
 Мonkey Simple Smile Бързо оздравяване дано повече не ти се случват такива неща. Hug
Друго за сега няма от мен .
Поздрави

# 561
  • sofia
"Къде е мойто ми батче???"" hahaha
Joy
Те сега така викат, ама като се появи бебето започват да ревнуват и да се сърдят за щяло и нещяло, търсят вниманието ни! Надявам се нашите дечица да са изключения, но ...... ще видим!

# 562
Привет и от мен. Пишете като за световно.
Привет на новодошлите , леко бременеене и бързо и безпроблемно раждане .
От днес в къщи влязоха майстори , ще правят изолация, окачени тавани и ще преграждат едната стая , казаха ни , че ще свършат максимум за 3-4 дни.

# 563
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
Докато ви изчета и забравих какво щях да пиша.
За стволовите клетки, от курса за бременни където ходих преди имахме лектор  представител на  тази фирма http://www.smartcellsbg.com/?q=bg/node/30 . Аз не съм вземала - беше ми много скъпо и дано не се налага.
За списъците- като си актуализирам от преди и сега ще ги кача и аз - вярно като чета има и излишни неща и такива за които не знаеш, но важно е от покупките да е доволна и мама и да са полезни за бебето. Сещам се че бодитата, които ползвах бяха с предно закопчаване и това е много удобно за малко бебе. За аспиратора за нос, за които сте пуснали линк- не съм ползвала,  но ми изглежда много удобен и практичен. Аз купих обикновен и това е най-глупавата ми покупка, ама от къде да знам. Сега детето си играе и с него.
Това да не носиш нищо в болницата е май само за частните, ама в държавните- всичко.
Лек прохладен ден- при нас не е спряло да вали от снощи  Sad

# 564
Най-накрая успях да изчета съботно - неделната дискусия.  Crazy
Веднага си преписах списъците за бебчо и този за болницата, като то е ясно, че може да изскачат неща, или пък други да са ни излишни...
Благодаря ви!  Hug

# 565
  • ул. "Мечтание"
brilliantine, добре дошла сред нас!  Hug

# 566
Брилянтин,  welcome
 Добро утро на всички!
Едвам се довлачих до компа...Пак ми е  Sick Sick  Sick
"Къде е мойто ми батче???"" hahaha
Joy
Те сега така викат, ама като се появи бебето започват да ревнуват и да се сърдят за щяло и нещяло, търсят вниманието ни! Надявам се нашите дечица да са изключения, но ...... ще видим!
Laughing И Ивайла сега ми гали коремчето и гука на бебетата, но предвиждам коренна промяна в поведението януари Simple Smile  Яко я тресе детския пубертет и ще е цирк...ама здраве да е!
Надявам се всички да оцелеем Simple Smile
 За болниците-  в Ст.Загора АГ-то е пълна скръб...всичко да си купиш и занесеш, парички да дадеш на тоя и ония, че да се отнесат като с човек, почерпчица да им осигуриш, че и храна да се носи на майката, щото тяхната е  Sick и като ударих чертата- ми то танту за кукуригу...само дето в частната парите си ги даваш на касата, чистичко ти е, удобничко, имаш течаща гореща вода, имаш баня!!! с душ и други НОРМАЛНИ неща...

Говоря за нормално рождане -500 лв... Кое и колко да му мисля? Имала-дала...
Сега за близнаците съм в голям размисъл...Сигурно ще ме натискат да е секцио...Парите стават двойно...Но ще се надявам на баби и дядо за финансова подкрепа Simple Smile
Защото, честно, предпочитам да родя в къщи, отколкото в държавната "болница"!!! Нагледах се на мизерия, хвърчащ и пълзящ добитък, тъпанарско отношение. Вярно не всички са един дол дренки, ама преобладават "лошите" Simple Smile

# 567
Здравейте и от мен Simple Smile

Преди малко се върнах от ФМ-то и още не мога да се концентрирам да работя, та реших първо да ви се похваля Simple Smile Казаха, че бебо е наред, имал си всичко и вече отговаряме на 13 седмица и 3 дни. В петък бяхме 12 седмица и 1 ден Grinning Всеки ехограф май си е със собствено мнение. Макар че на този май повече му вярвам. Апаратурата ми изглежда по-хубава. Аз от една седмица си имам усещането за момченце, макар че винаги съм искала само момиченца да имам. А сега искам момченце. Лекарката каза, че може да е момче, но засега са само предположения и не може да се види още със сигурност. Важното е, че всичко му наред Simple Smile Сега чакам резултатите от БХС-то. Следващият преглед е чак на 24 август. Sad Ще имам да си почакам да видя бебо отново Simple Smile Ама поне тогава ще е пораснал повече Simple Smile

Лек ден и от мен

P.S. Много интересни линкове наистина. Особено маймунската тема Simple Smile

# 568
Момичета аз от няколко дни съм откачила на тема парабени /консерванти/ в козметиката и само чета по темата. Те са канцерогени, а се оказва, че ги има навсякъде - в Мустела, в Бюбхен, в Хипп, поне това имах под ръка и проверих. Изхвърлих всичко и познайте коя марка не съдържа алкохоли и парабени - класиката в жанра - Нивеа. Винаги съм била скептична към нея, но сега купих шампоанче, лосионче и т.н. и съм очарована от качеството и съставките.

Днес ходих на БХС и това е друго няма какво да ви се похваля.

# 569
Захира, провери ли дали имам в Бюбхен? Много си го харесвам и ще съжалявам, ако и там не липсват.

Общи условия

Активация на акаунт