Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 236
  • 755
  •   1
Отговори
Ами това е. 12-та тема също като предшествениците си бързо стигна 50 страници... за огромно съжаление. Поне знаем, че в тъгата имаме другарчета, с които можем да споделим и рамо, на което можем да поплачем. Колко хубаво би било  никой да не се запише в тази тема.

# 1
Днес ми е мъчно защото моята Яница трябваше да стане на 1 годинка, а остана завинаги на 6 дни  newsm45

За теб мило ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 2
  • на дъното
 Няма как да не се запиша в тази тема,Светле Cry. Дени е на АБ след вируса сега е с кашлица и сополи.Направо ми се къса сърцето при всяко кашляне,а даването на лекарства е страхотна мъка ooooh!
Мъчно мие и за нашите ангелчета Cry  Flowers Rose Flowers Rose

# 3
Силве,  бързо да минават тези вируси ,миличкия...
-за Яничка и всички останали ангелчета, винаги ще Ви обичаме милички ......... Cry

# 4
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз съм тук. Защото май непрекъснато има нещо за което да ми е мъчно... Sad

За Яница и всички наши изгубени дечица: Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 5
Мили майчета, загубили рожбите си! Мъката и обичта са най-великите чувства ! А най-тежко е да изпиташ мъка за детето си... Нечовешко е... Аз се чувствам разпъната между земята и небето... 
Тъжно и тежко е всеки божи ден....

# 6
за теб, мъничка Яничка! Честит Рожден Ден, ангелче!  Sad

Силвенце, знам какво е детенце да страда, а мама да стои безсилна. Вчера открих още едиин зъб с проблем в устата на Дари - при това зъб, който правихме. Вече сили нямам. Sad  Гушкам те силно, другарче!

mimi135, mimaan ,  Sad Hug мога само виртуално да ви прегърна, момичета.  Sad

# 7
За малката Яничка Flowers Rose Flowers Rose и Господ да пази душичките на малките ни ангелчета.Стискам палци за  Дари ,дано в най скоро време малките зъбчета престанат да създават големи  проблеми на мама Светли!

# 8
beru6ka, Hug  и за теб и теб мъничка Яничка и за всички наши ангелчета!
silviayo,дано бързо да се справите с вирусите!
svetlana_78 ,Рени,mimi135, mimaan прегрътка и от мен  Hug  ,мили майчици!
Мъчно ми е,защото ако съдбата не се беше отнесла така с мен,утрешният ден беше терина ми за раждане и трябваше да е празник! Cry
Flowers Rose Flowers Rose за всчки малки душици!

# 9
Не искам да я има тази тема, а тя вече е 13 поред. И няма изгледи да бъде последната.
 Cry
За всичките ни ангелчета -  Flowers Rose Flowers Rose.

# 10
# 11
  • Варна
Днес отново ми е мъчно. Пътеката на болката ме е харесала да вървя по нея и не иска да ме пусне настрани. Сърцето ми плаче.

# 12
  • на дъното
Lilibon   Cry Hug не си сама, явно всички тука сме обречени да страдаме до края.Тъкмо се усмихнем  за миг и съдбата ти полага крак и пак падаме.Прегръщам те силно макар и виртуално Hug

# 13
Лилибонче, другарче... няма по целия свят емотикон или дума, които да ми вършат работа в момента.

# 14
Мъчно ми е за всички наши ангелчета  Cry
 Hug ви мили другарчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт