Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 236
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
Измина една мъчителна година без моето дете! Една година между двата свята - нито жива с живите, нито мъртва с мъртвите! Днес е най-ужасният ден в живота ми. Най-черната неделя! Една година с празни ръце и празно сърце... Една година черна мъка и ужасна празнота! Мама никога няма да те забрави, принцесо, моя! Чакам с нетърпение онзи миг, в който пак ще сме заедно!

Силна Прегръдка за теб!!! Hug Знай, че не си сама в света на празнотата... Ние сме много. Но трябва да намериш сили и да откриеш цел за която да живееш.
За твоята принцеса:  Flowers Rose Flowers Rose

# 31
  • Бургас
момичета , силно ви прегръщам  Hug Благодаря ви за топлите думи и разбирането.

mmmStelxen_m, миличка  Hug
За твоята принцеса и за всички наши ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 32
mmmStelxen_m... Cry,но за съжаление не всичко е в нашите ръце .......

-за мъничката ти принцеса....

# 33
 Днес ми е мъчно,защото трябваше да изпълним 2 месечинки,а вместо това утре ще отбележа 2 мъчителни месеца без нашата малка Марта!
Не е вярно,че времето лекува!Боли все така ...
Flowers Rose  Flowers Rose за теб мила моя и за сестричката ти,както и за всички наши ангелчета!

# 34
  • Бургас
elisalouHug

За Марта, сестричката й и всички наши ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 35
Вчера вместо да паля свещички за 11-я рожден ден на сина си, запалих две свещички на гробчето. Детенце мило, дано си на място, където я няма болката и страданието, което преживя...

# 36
  • Талант на 2012,2013 г.
Вчера вместо да паля свещички за 11-я рожден ден на сина си, запалих две свещички на гробчето. Детенце мило, дано си на място, където я няма болката и страданието, което преживя...

Прегръщам те и ако мога бих ти дала от своята сила... Hug
За детенцето: Flowers Rose Flowers Rose

# 37
martin4e  Hug Hug Hug Hug

Лилибонче Hug Hug Hug Cry Cry Cry - http://vbox7.com/play:89f6e45f

# 38
  • Варна
Днес ми е мъчно, защото днес ми беше термина.. Трябваше да се роди моето първо детенце. Толкова много го чаках и исках, толкова много се радвах.. А сега сърцето ми е празно.. Миналата седммица ми беше много тежко, изплаках си очите и сякаш на ново преживях кошмара от раждането на моето моченце. Пред очите ми са лекарите, които се опитваха да му помогнат и как изведнъж спряха и заклатиха глави.. Cry Cry Cry Сега съм просто вцепенена, сякаш всичко се случва на забавен каданс. Все още не мога да повярвам, че това се случи, а болката все така ме е стиснала за гърлото..
Липсваш ми, мъничък мой!  Flowers Rose Flowers Rose Толкова много те обичам!

Hug Hug Hug за всички вас страдащи за рожбите си майки

Flowers Rose Flowers Rose за нашите ангелчета

http://www.youtube.com/watch?v=AscPOozwYA8

# 39
Днес ми е много мъчно,защото се навършват два месеца без моето момиченце.Родих в 37 г с мъртво дете,с увита пъпна връв около вратлето.Още не мога да се примиря,защо стана така.Много ми е тежко.Сякаш някой е хванал сърцето ми и го стиска силно.Вечер когато си легна и не мога да заспя преживявам всичко отново-самото раждане.А бяхме толкова щастливи с мъжа ми,нямахме търпение да я гушнем.Чакахме я 8 години.Толкова болка и скръб има в мен,че ми се струва ,че ще се пръсна.Чудя се дали ще мога някога да го приживея,незнам.Споделям с вас,защото знам,че ще ме разберете.Чувствам се празна отвътре.Ще ми се да беше друго яче.Бяхме накупили почти всичко за принцесата.Сега сме прибрали всичко дълбоко в шкафовете и ми се ще да ги отворя и да помириша пък да си поплача хубаво.Нещо в мен се прекърши.Много съм объркана.Вече не вярвам в нищо.Защо живота ми поднася толкова мъка.С какво съм съгрешила,че ми се случват такива неща.
Много ми липсваш, моя принцесо.Мама много те обича.Надявам се да си на много хубаво място. Flowers Rose Flowers Rose

# 40
  • на дъното
Q-T ,donika79 мога само да поплача с вас думите ще са излишни.Прегръщам ви Hug smile3518за вашите ангелчета Cry

# 41
Q-T ,donika79, толкова съжалявам момичета  Hug

- за ангелчетата ви..........

# 42
 Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета
Липсвате ни  smile3518

# 43
  • Варна
donika79,  толкова съжалявам за твоето бебче Cry ... Знам как боли и колко ограбена се чувстваш. Аз също днес си извадих комплектчето, което бях купила за моя бебо и си поплаках.. Поплачи си и ти, мила.. И моля те недей мисли, че си грешна и господ те наказва.. не е така. Аз също нямам отговор защо се случи на мен. Но виждам, че в този форум едни прекрасни жени и майки са изгубили рожбите си и не искам да вярвам, че сме съгрешили и това е нашето наказание. Не искам..
 Hug

silviayoHug...
reni _805Hug
MARMORANAHug

Flowers Rose Flowers Rose за нашите мили ангелчета..

# 44
Въпреки всичко,което ни се случи,аз съм сигурна и силно вярвам,че един ден ще стана МАМА.Не съм загубила надежда,напротив.През всичките тези години на борба за бебче-вече станаха 9,станах по-силна и успявам някакси да преудолявам проблемите.Благодаря на съпруга си,който е много разбран и много се подкрепяме и обичаме.Вече съм започнала лечението- от 6 дни(Метформин и Преднизолон Ф).Надявам се скоро да се нормализират хормоните и пак да забременея.И този път всичко ще бъде наред.Предният път стана за 2 месеца.Трябва да съм силна,нямам друг избор.Пожелавам ,от сърце,на всички момичета много скоро да се похвалят с хубави новини.Бъдете силни.Повтаряте си непрекъсното,че един ден и ние ще бъдем майки.Знам не е лесно,но няма да губим надежда.Прегръщам ви всички . lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт