Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 242
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
На 27.01.2009г. се простих завинаги с момиченцето ми....На 14.07.2009г.изпратих за последно баща ми....Само преди няколко дни,на 12.07,но вече 2010г. почина милата ми бабичка...Още колко,Господи?!Моля се единствено бебчето ми да се роди живо и здраво,да му видя очичките и да си го гушна....Страдам за всички,но най-силно ме боли за малката...Не мога да я забравя....Тя беше моята принцеса-така чакана и толкова желана...Дано наистина са на по-добро място....

# 16
  • Варна
Една голяма  Hug и от мен момичета.
За съжаление в тази тема винаги има някой да пише, а как ми се иска да няма.

# 17
Лилибонче, думите ми липсват. Ако в едно "съжалявам" може да се изкаже всичко, което чувствам ...  Cry Cry Cry
tolinka, за твоите дъщеричка, татко и баба.  Flowers Rose За мъничката ти има кой да се грижи и да я обича даже и в отвъдното. Сега пред теб е реалността на предстоящото очакване да се обърне една нова и щастлива страница от живота ти. Ние го чакаме заедно с теб.  Hug

# 18
За малките ни ангелчета, Flowers Rose Flowers Rose Поне знам ,че нашите починали родители и прекрасни баби ще ги пазят и ще бдят над тях! Моя баща почина 48 часа след синчето  ми ,той ме обичаше и знам,че си отиде за да го пази   Flowers Rose Flowers RoseЗа всички обичани татковци и мами!

# 19

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО СА ЗАГУБИЛИ ДЕЧИЦАТА СИ, ТЕ ЗАВИНАГИ СИ ОСТАВАТ АНГЕЛЧЕТА!

До оня ден бях щастлива бременна мама! Днес ме кюртираха, бебчето беше мъртво.... не издържа!Как и защо никой няма да ми каже, никой не може да ми каже и тези въпроси ми бият като камбани в главата....
 Та..... затова ми е мъчно и просто исках да споделя с някой! cry

# 20
.... минаха 12г без моето момченце. Мама те обича много, ангелче мило!

Лилибон, скърбим с теб. Пегръщам те!

# 21
  • Бургас
Мили момичета, прегръщам ви силно  Hug, скърбя заедно с вас и усещам мъката ви!

Днес на този ден преди една година открих красотата на думата "мама" , на този ден се роди най - ценното за мен, моята непрежалима дъщеричка. Ето измина една ужасна , изпълнена с много болка и мъка година, година на много ярки контрасти: на върховно щастие и раздираща болка ,  на раждане и смърт. Днес отново нося живот в събе си , но нищо не е както преди....
Момичета споменете в мислите си моето мъничко ангелче Зара.

Зари, мама и татко винаги ще те обичат!Липсваш ни!
За теб и всички малки ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 22
nani-banani, Sad тя знае колко ви липсва и колко я обичате

eta ,  Sad не стигат думите

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 14:32 от svetlana_78

# 23
  • Варна
нани-банани, за зара  Flowers Rose Flowers Rose

ета,  Hug, той е добре и ви пази.  Flowers Rose Flowers Rose

толинка, кобрелия, моите съболезнования

ейнджъл мама, моля те, иди да си играеш в тийнейджърския форум, никоя майка с ум не би говорила за починалото си дете като за "моето барби"

# 24
  • на дъното
А аз се хванах яко  ooooh! ако е наистина лъжа.Това да се гавриш с съдбата си не е шега работа.
 Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета,момичета  Hug Cry

# 25
Ети,  Hug. Дванадесет години са нищо време за майчината обич.  Cry
Нани-банани,  Hug и  Cry.
angel_mamma, ако написаното от теб е истина, много съжалявам за загубата. Ако не е истина - много те съжалявам. 

# 26
За теб Нани-банани Hug Peace и за твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 27
  • Талант на 2012,2013 г.
Нани-Банани, бъди силна и вярвай, че някога и за нас ще огрее слънце, но няма да ни стопли... Защото в душите на всички нас, които сме изгубили дечица има по една буца лед, но тя е скрита толкова дълбоко, че нито един лъч може да я достигне...
За твоето ангелче: Flowers Rose Flowers Rose

# 28

За всички вас,мили дечица!

# 29
  • в сърцето на моето Слънце
Измина една мъчителна година без моето дете! Една година между двата свята - нито жива с живите, нито мъртва с мъртвите! Днес е най-ужасният ден в живота ми. Най-черната неделя! Една година с празни ръце и празно сърце... Една година черна мъка и ужасна празнота! Мама никога няма да те забрави, принцесо, моя! Чакам с нетърпение онзи миг, в който пак ще сме заедно!

Общи условия

Активация на акаунт