Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 266
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
За малките ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Cry

# 151
  • на дъното
Днес ми е мъчно защото на тази дата преди 4 години бях най-щастливата бременна булка.Сега даже не мога да си погледна албума с снимките Cry боли и никога няма да спре.
Обичам те мило мое детенце Cry

# 152
  • София, "Младост 3"
Днес ми е мъчно защото на тази дата преди 4 години бях най-щастливата бременна булка.Сега даже не мога да си погледна албума с снимките Cry боли и никога няма да спре.
Обичам те мило мое детенце Cry
миличка,  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
без да ви познавам продължавам да се сещам за вас и как здраво и право дете бе буквално убито...
мъчно ми е с теб!

# 153
 Ех, СИлве... за мен този ден преди четири години се превърна в най-черния в живота ми...  Hug Hug Hug

Колко неща ми се случиха за тези 4 години. Две малки слънчица изпълниха живота ми. Дариха ме с най-голямото щастие на света... Но никога няма да забравя оня 1.10. В сърцето ми за винаги остана една празнина, една несбъдната мечта, една неизгряла усмивка... Обичам те, дете мое! Винаги ще те помня!

Честит рожден ден! Rolling Eyes

# 154
  • София, "Младост 3"
КикиНики,  Hug

# 155
  • Варна
Silviayo, KikiNiki  Hug. За вашите ангелчета   Flowers Rose Flowers Rose.

# 156
Силве, силна  Hug от мен!
Ники-за твоето ангелче...

# 157
  • на дъното
Благодаря ви момичета Heart Eyes Hug
KikiNiki  Cry Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче Cry

# 158
Ники,Силве Cry Cry Hug Hug

# 159
silviayo  Hug
Ники Hug
много съжелявам милички ,никой не заслужава такава съдба ,идва 10 и моето ангелче трябваше да стане на 2 годинки ,но си остана на 62 дни .
настина ми е много тежко ,всеки ден си поплаквам ,за него ,сега вече почнах и за бебето ,толкова ме е страх денего загубя ,моля се всичко да е наред ,защото нямам сили .
 Flowers Rose Flowers Roseза нашите дечица .

# 160
  Silviayo, KikiNiki-много съжалявам и силно ви прегръщам!
 Flowers Rose  Flowers Rose  за нашите ангелчета,живи завинаги в сърцата ни!

# 161
  • у дома
преди 3 години напусна този свят и ни остави сами.
Не видях първите ти стъпки,не чух и първите думички...
Боли,не искам и да  спира да боли!!!
Почивай в мир миличка!
пп моля те,понякога идвай в съня ми
за теб малка моя  Flowers Rose Flowers Rose

# 162
  • ГОре на черешата...
Когато ми е тъжно, когато ме боли, когато сякаш няма надежда - усещам полъх на ангелско крило и знам, че това си ти - моя малка Маги! Винаги ще помня! Винаги ще те обичам! Прости ни!

# 163
Милички,разбирам ви и силно ви прегръщам!

# 164
Малкият енот Честър стоял в края на гората и плачел.
-Не искам да ходя на училище! - казал той на мама. - Искам да остана с теб у дома, да играя с приятелите и играчките си. Искам да чета книжките си и да се катеря на люлката си. Позволи ми да остана у дома, моля!
Мама хванала Честър за лапичката, почесала го зад ушето и казала ласкаво:
-Понякога на всички ни се налага да правим неща, които не искаме. Даже и отначало да ни изглеждат странни и страшни. Но на теб ще ти хареса в училище. Ще играеш с нови играчки, ще четеш нови книжки и ще се люлееш на нови люлки. А освен това знам една забележителна тайна, която ще ти помогне да се чувстваш навсякъде толкова добре, колкото у дома.
Честър изтрил сълзите си и попитал с интерес:
-Тайна? Каква тайна?
-Това е старинен секрет. Аз го знам от моята майка, а тя от нейната. Нарича се "лапичка с целувка".
-Лапичка с целувка? А какво е това?
-Сега ще ти покажа.
Мама хванала лявата лапичка на Честър и разтворила мъничките му пръстчета като ветрило. После се навела и целунала Честър точно в средата на дланта. Честър почувствал, как мамината целувка побягнала нагоре по лапичката и достигнала до самото му сърце. От тази целувка пламнала даже черната космата муцунка на Честър.
-Сега, - усмихнала се мама - ако ти стане самотно или се затъжиш по дома, просто притисни лапичката в бузката и си кажи:"Мама ме обича, мама ме обича!" И тогава моята целувка ще скокне на бузката ти и ще те изпълни с приятни, топли мисли.
Тя взела лапичката на Честър в своята и внимателно свила пръстчетата му в юмрук:
-Гледай да не загубиш моята целувка! И не се тревожи - ако миеш лапичките си, тя няма да се измие.
Честър много харесал своята лапичка с целувка. Сега той знаел, че мамината любов завинаги ще остане с него, където и да отиде. Даже и в училище.
След малко Честър и мама били вече пред училището. Честър се замислил. Внезапно се обърнал и усмихнато казал:
-Дай ми лапата си.
Хванал мамината лапа със своите лапички, разтворил нейните големи, така добре познати пръсти, навел се и я целунал в средата на дланта.
-Сега ти също имаш лапичка с целувка! Довиждане мамо, обичам те!
Енотчето се обърнало и заскачало към училище.
Мама гледала, как Честър прескочил клона на едно дърво и влязъл в училище. И когато старата сова ударила камбанката, с която обявила началото на новата учебна година, притиснала лапа към бузата си и се усмихнала. Топлата целувка на Честър изпълнила сърцето и, което биело:"Честър те обича, Честър те обича!"

Simple Smile Хайде, подавайте лапички! {}

Спомени, само спомени и вече не топлят , а разкъсват

Общи условия

Активация на акаунт