Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 292
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
...

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 04:43 от Lili_X

# 301
Съжалявам за публикацията си от снощи. Извинявам се на всички, които са я прочели.

Hug Hug Hug

# 302
Lili_X,няма защо да се извиняваш.Така си го почуствала и си го написала.Нали за това сме тук да споделим болката,притесненията ,мъката,дори и  красивите мигове ,които понякога ни застигат. Hug

# 303
  • Варна
Днес ми е мъчно, защото изминаха 9 черни месеца от загубата на най-скъпоценното за мен - Йоанка  newsm45, знам че няма да се върне...вместо играчки за коледа, ще обикаляме за надгробна плоча newsm45. Как може да си мисля, че съм готова за друго бебе, като в ума ми е само това, та кое бебе ще издържи 9 месеца в утробата на една скърбяща, ревяща и отчаяна майка, може би и затова не се получава все още...

# 304
 Сиси,няма думи,които да те утешат,мила! smile3518 smile3518Йоанка ще живее винаги в изпепеленото майчино сърце,както и болката ще е вечен спътник в живота на всяка една от нас!
Вярвай,че ще доиде денят,в които нов лъч ще озари пътят ти,направи го заради Йоанка,заради себе си и заради човека,който е неизменно до тев!За теб- Hug Hug Hug Кураж,Сиси!
за твоята Йоанка

# 305
Сиси... Hug. Ще издържи и още как, защото то ще бъде много  желано. Виж колко много примери имаме...

-за малката Йоанка...........

# 306
Сиси и от мен имаш една голяма прегръдка!
Не се предавай, моля те!

И аз днес съм доста разстроена.
Надали сте запознати с моя случай, но детенцето ми почина при раждането. Опитваме се да си търсим правата по съдебен път и вчера говорих с дознателя, който събира документите и показанията. Каза ми, че налице е петорна експертиза, според която смъртта на детето е следствие на лекарска грешка. Сега всичко отива в ръцете на прокурора...
Дано има поне мъничко възмездие...

# 307
  • Варна
Сиси и от мен голяма  Hug-ка! Не се отчайвай!
QueenBee  и на теб кураж мила! Дано има справедливост!

# 308
QueenBee ,кураж мила!Вярвам че има възмездие,бъди все така силна,ти можеш!Прегръдки! Hug Hug Hug

# 309
QueenBee дано успеете  Praynig

# 310
  • Варна
Благодаря ви за подкрепата Hug
QueenBee дано успеете   Hug

# 311
QueenBee, кураж мила, дано успеете! Hug Hug Hug

# 312
Сиси ,миличка Hug,много ми помогна днес това,че си поговорихме!
и за мен днес денят е черен,така се случило,че с Сиси сме загубили най желаното в един и същи ден..,9 месеца...а аз още заспивам и се събуждам с мисли и мъка за миналото...а живота си тече ,все едно нищо не е било....но не и за мен,дори не посмях да подсетя мъжа ми,някак не исках да го разтройвам,за какво ,достатъчно е че мен ме боли толкова......само тук мога да излея душата си,дано всички изгубени душици,знаят колко ни липсват и колко ги обичаме,въпреки,че не са с нас!  Cry Cry Cry

# 313
  • Варна
Мари, другарче мило, много е тежка съдбата ни...  Cry ДА те знаят колко ги обичаме Cry Прегръщам те Hug
Flowers RoseFlowers Rose, за малкото ти бебче Cry

# 314
Вече нямам сили да пиша тук. Напълни се с толкова много нови почернени сърца.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт