Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък съм болна. Вчера вдигнах до 38, пих парацетемол и я свалих. Днес само ми се лежи, но всеки си има работа и в момента се разправям с побеснелия Дели #Cussing out

# 151
привет
Днес сестра ми има РД , почерпете се за нейно здраве  Grinning:
Видях онзи ден новото Джъмбо на Ботевградско, огромно ще е   FlutterА кога ще отваря ,някой знае ли?
Бубе, бързо оздравяване , пий нещо хомеопатично   Hug
Галена,не съм чувала за този клуб  Rolling Eyes

# 152
  • sf
Бубе,дано се намери някой да те отмени и бързо оздравяване   Hug

И аз го чакам това Джъмбо  Mr. Green

# 153
  • София
Ками, да ти е жива и здрава сестра ти!

Боряна - бързо оздравяване (и по малко щуротии да можеш да почиваш).

# 154
Ками да ти е жива и здрава сестричката   bouquet
Бубе  Hug бързо оздравяване   
Къде ще е това ново Джъмбо??  Embarassed аз пак нещо не съм разбрала   Rolling Eyes
А аз днес трябва да търся подарък за Ина,сложна поръчка - кукли, но момиченце и момченце  Mr. Green

# 155
Ками, да ти е здрава сестрата  Hug Джъмбото го отварят август, ама кой.. Thinking
Бубе  Hug почивай и оздравявай!
http://picasaweb.google.com/mimi4ela/3#5498493042101418882
Малко снимки от вчера. Противно на притесненията ми се получи добро парти  Grinning

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 16:17 от mimoza_lolko

# 156
  • Асеновград
Противно на притесненията ми се получи добро парти  Grinning
обикновено така става  Wink , много хубави снимки.
Ками да е жива и здрава сестра ти   bouquet.
Бубе , оправяй се  Hug.

Тедо пък искал да му купя "жълта маска" , нямам идея какво е това , не знам дори дали е жълто и дали е маска , не може да ми обясни какво е , само казва , че го иска.Включва си въображаемо копче на корема и говори с дебел глас , казва , че жълтата маска правила така.
Освен това почна да си фантазира , разправя ми разни измишльотини , че имал малка чанта и че в детската градина лелята биела децата - единия ден едно дете бие , на следващия - друго.

# 157
  • София
Били това е една маска от реклама по детските кнали,не се сещам точно как и е името май на хасбро.В рекламата има реплика "маска и бластер" жълти са
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/13043 има още няколко подобни,но не и по ефтини Twisted Evil

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 17:58 от Ива&СиЕ

# 158
  • Асеновград
Той потвърди , че е това , довечера ще зарадвам баща му какво си е харесал Mr. Green , не че ще я купим , просто за информация какъв вкус има детето.

# 159
  • София
леле-мале...какво почва да става с тези реклами  Laughing

Много хубави и усмихнати рожденик и мама Simple Smile

# 160
Мимоза, снимките са много хубави, ти сияеш.
Мъжът ми се прибра на обяд. Направо го побърках, държах се като няква лигла, не че не съм, де Blush
Сега отиде да играе мач, отърва се човека. За капак Дели не спа на обяд и се прави на Спайдърмен.
А до това Джъмбо наистина ли ще има Икеа?
Забравих да се похваля, че в събота тръгваме на море за 5 дни, пак на Созопол.

# 161
  • USA
Мими, много сте хубави с Мимко. Той е обграден от хубави момиченца  Laughing.

Маската не успях много да я видя, но за тази цена трябва да чисти и да готви. Crazy.

# 162
  • София
Икеа ще има на оковръсното,до симеоновския лифт,незнам до новото дъжмбо.
Бубе ами те са за да ни търпят лиготииите

# 163
Мими , хич не видях корема за който говориш  Grinning, много красиви снимки, Мимко е щастлив,много му личи  Heart Eyes

# 164
Мерси  ви Hug Ками, фотографите добре са ме прикрили  Grinning От вчера сме без Мариянко, така че съм отворена за срещи, да го видите на живо /корема де/  Laughing
Нещо ми е отпускарско вече, а има още цял месец до почивката   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт