Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • sf
Добро утро!
Станах рано-рано днес, нещо не мога да спя.
Ако свеки вземе първа група наесен ще местя Вико в друга градина, макар че мъжо не иска. Цупи се , но твърдо му казах,че според мен плюсовете да е при баба си в група са по-големи отколкото другите неща. Но все пак още се колебая.  Thinking То не е и 100% сигурно,та може и да ми се спести дилемата, знам ли

Нямам търпение за срещата довечера  Mr. Green

# 601
  • София
ДУ
Вики,как искам и аз да има баба в ДГ,аз съм ЗА да го местиш.Колко време са валидни изследванията за градината?

# 602
  • sf
Кръв и урина мисля,че са един месец, а чревните - една седмица.
Ние правихме профилактичните преди един месец,ама ще пробвам да минем пак с тях,че да не го бодат отново. Още нищо не знам. Свеки трябва да говори тия дни с новата директорка и тогава ще разбера какво-що и дали въобще ще го местим. мъж ми се ядосва,че било далече, а е на х-л Плиска, вместо 10мин , ще е 20мин пътя. За мен не е много, все пак сме в Сф, та му казах,че само аз ще отговарям за транспорта, да миряса. Айде довечера ще го оплюя аххаххаа

# 603
Леле, щях да си отида на среща във вторник. Довечера съм там.
Много тъпо с тези изследвания, сега пак да го бодат, минало е малко повече от месец Crossing Arms

# 604
  • София
Бубе от кога го искат в ДГ

# 605
  • Sofia
Идваше ми се на среща - ама сме в Бургас ...

Ние изследванията ги отложихме за септември точно с тази цел - да не го бодат 2 пъти, НО - я питайте в детската дали няма да приемат изследванията правени преди 1-2 месеца, че нещо имам спомен, че в нашата градина май казаха специално за кръвните, че може.

# 606
  • sf
Аз сега си спомних,че когато тръгваше на ясла беше на 1г и 4м, а за годинка бяхме правили профилактични и тогава докито каза,ще взема старите резултати - няма да го боцкат пак. А са минали повече от 3м, така че може и да може.

Вашите кога ще тръгват на градина и подготвяте ли ги? аз на Вичо му кавам ,че ще ходи в друга група, ще има други госпожи,а той казва,че няма да ходи  Rolling Eyes

# 607
Вашите кога ще тръгват на градина и подготвяте ли ги? аз на Вичо му кавам ,че ще ходи в друга група, ще има други госпожи,а той казва,че няма да ходи  Rolling Eyes
Мариян и той не иска в голямата група  Confused Дано няма пак драми....Мисля да го пускам на 13-ти, ходих до градината, да питам това-онова  - няма джан-джун  Twisted Evil

# 608
  • Sofia
Сашун на 15.09. им го тръсвам на госпожите. От сега се подготвяме като разказваме какво ще праят там.
Лошо е, че е решил, че ще са с едно дете от квартала заедно, а то ще е в друга градина (което пък мен ме радва, защото е много агресивно и невъзпитано - то не че мойто е много възпитано де .... ама поне не говори глупости и не обижда наляво и дясно)

# 609
Ох, и Мимко си има такава приятелка от площадката - заедно бяха на ясла и се моля да не са заедно в градината. Много зле му влияе - става буен, супер активен, бият се и не издържам психически като са двамата. А иначе пък се търсят... ooooh!

# 610
привет
Довечера съм на линия, ще се постарая още в 19.30 да съм в заведението.Нямам търпение да се видим  Hug
Нашата градина е в ремонт все още и ни казаха че е слабо вероятно да отвори до 15.09.Но аз и не бързам да я пускам , свикнах с нея  Grinning
Хайде залавям се да готвя 

# 611
Дели тръгва от първи септември. Днес ходих и ми казаха, че не искат кръв и урина Rolling Eyes
Аз само за това си мисля. Много му говоря, колко е хубаво, как ще играе. Днес дори много искаше да влезе, ама .... Иначе в повечето случаи не иска и да чуе за градината. Не искал без мен Confused
Иначе всичко му напазарувах. Днес и пантофки взех. Вчера му купих масичка и му обясних, че му я подарявам, защото вече ще е ученик.

# 612
  • София
Бубе ще ревна,нали сме от една порода.Донеси ми довечера книга за разделното ако имаш Praynig Аз също ще купувам столчета,да свикват.Аз им говоря ама те не искат,незнам.Единствено за психическото им състояние се тревожа,не за това че ще реват.Ама първо съм казала на мъж ми да ходи и да говори със всяка госпожа на саме иначе няма да ги пусна

# 613
охх Бубе, много ще е гадно в началото, на мен ми беше много мъчно и сега ще ми е отново убедена съм   Rolling Eyes
Днес съм във вихъра си , щом и чушки реших да пека на балкона  Laughing
Ева вече не иска да спи наобяд ,поне не мис епречак ,а се занимава с разни неща.Наскоро й купих от животинчетата с памперси и като й напълня една кофичка с лед и вода ,пада една двучасова игра  Laughing

# 614
  • Асеновград
На децата много ще им хареса в детската градина , няма за какво да се притеснявате Hug.Ще си намерят приятели , ще си соделят тайни , изобщо ще имат лично простанство без нас.Това е хубаво.
Тедо го обработвам , че в първа група ходят батковците и ще играят навън , защото в яслата не ги извеждаха.
Аз работих събота и неделя , неделя дори до 8 и половина вечерта , обаче за сметка на това ще почивам четвъртък и петък , ще имам време за приятелката ми.
Приятно прекарване довечера , пийнете по едно и за мен , аз също ще пийна по един коктейл за ваше здраве ( не по един за всяка от списъка де  Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт