Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
Яна , Никола по принцип плаши ли се от филми?Този Шрек е по-мрачен от другите и по-страшен , има доста вещици.Тедо би се уплашил , аз много се чудих дали да го водя и накрая заведох само племеницата.Но Тедо си е по принцип плашлив , страх го е от акулите в "Търсенето на Немо".
Търсих в интернет да намеря къде пише за каква възраст е препоръчителен , но не намерих.

Наистина ви личи , че сте отслабнали Вики и Иве.

# 646
Уха, привет. Нямам много време, че от вчера ми се завърна момчето. Сега ще глася багажите и довечера отпътуваме за морето  Party Като се върна пак ще се включвам.  Hug

# 647
  • USA
Били, виж тук: http://www.imdb.com/title/tt0892791/parentalguide. PG (parent guidance) му е рейтинга, т.е. родителят да си реши.

# 648
Ето ни,прибрахме се.
Децата са много доволни,Никола го изгледа целия филм и много се забавляваше,но той пък си обича чудовища по принцип.Дори после в Макдоналдс поиска да му взема играчка баба Яга,много им се кефеше на вещиците.Смя се,опитваше да ги пипне,очилата му бяха големи,в началото аз му ги държах,после той си ги държа сам.И след прожекцията каза,че е било много забавно.На Надина много ясно й хареса и на детенцето на кумата,но ние си следим Щрек и поредицата.Бяхме сами в салона,ми то е толкова скъпо.Аз отдавна планирах и той най-вече заради Никола и че обича Щрек,чаршафите им едните и олекотената са такива.Само на мен лошо ми стана колко пари дадох макар че си бях решила.Тва е удоволствие за два пъти годишно,особено ако си с две деца.Платих 32лв. само за билетите.Но се радвам,хубаво беше за децата.

# 649
  • Асеновград
О да , аз заведох племеницата и две нейни приятелчета.Не бяха ходили на 3D преди , филма свърши , хората излязоха , а нашите не свалят очилата , зяпат ли зяпат надписите и не искат да си ходят.А на мен ми беше зор аз ида , затова ги заведох  Mr. Green.

# 650
  • София
Яна какви баби яги има в макдоналдс?Ради е фен на вещици магьосници БЯ и тем подобни зверове

# 651
  • USA
Янче, съкровище си ни ти!  Hug
Иве, Ради верно е голям женкар, щом и Баба Яга харесва  Joy.

# 652
  • Асеновград
Иве, Ради верно е голям женкар, щом и Баба Яга харесва  Joy.
  Joy Joy Joy

# 653
О,Ради е уникален образ!
Иве,има серия герои точно от Щрек.В момента са бабите Яги,трите прасенца и Пинокио.Аз чакам да пуснат бебетата на Щрек.

# 654
  • София
Тоя Ради или ще ми води"парцал след парцал"всяка вечер различен или ще е гей.Няма как да излезне друго.Нямате си на представа как говори на една съседка с рокля"Може ли да ти видя дупето"мъжа и му вика "Ради под полата на женами само аз мога да гледам" Embarassed

# 655
  • София,
Тоя Ради или ще ми води"парцал след парцал"всяка вечер различен или ще е гей.Няма как да излезне друго.Нямате си на представа как говори на една съседка с рокля"Може ли да ти видя дупето"мъжа и му вика "Ради под полата на женами само аз мога да гледам" Embarassed
Joy Joy Иве ти ме разби, покажи му номера с огледалцето Joy

# 656
  • София
 Joy

Много ми харесахте на срещата!

Велина, много ме е яд, че се разминахме тази година!

# 657
привет Simple Smile

Ние се поизложихме за варненската среща  Embarassed - ама монтажът на детската се оказа по-сложен отколкото се очакваше и имаше един лист инструкция на китайски само.
Разгледах снимките от софийската среща, много  добре изглеждате всички!
Иве, а Ники не прихваща ли и той от брат си тия приказки?  Joy

# 658
  • Варна
Ние се поизложихме за варненската среща  Embarassed - ама монтажът на детската се оказа по-сложен отколкото се очакваше и имаше един лист инструкция на китайски само.
Глобата за отсъствие  е приложение на снимков материал с новата детска стая  Hug
Ради от малък ги разбира нещата.Поне си ги казва на място.
Онзи ден по надвечер излизаме нагласени с Нелия на разходка и тя изръси- "Мамо, много сме готини и отиваме на лов за мацки?!?" Rolling EyesОбяснявам и , че ние сме мацките и на никакъв лов не сме излязли  LaughingЯвно последните месеци е излизала повече с баща си и батко си и не е доразбрала нещо  Mr. Green

# 659
 Joy Леле тия деца ще ме скъсат от смях.
Ние вчера добре изкарахме в Гърция, свършихме работа и малко по магазини се разходихме. Посетихме Икеа. Нещо не се впечатлих много. На Дели му купихме столче и на мен си взех дребни потребни неща.
Пътят го понесох леко. Кофтито беше, че като се прибрах ме чакаше още работа на компа и си отвисях  до два часа през нощта. Накрая имах чувството, че ще припадна.

Общи условия

Активация на акаунт