Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 448 935
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
Мисля че съм била полезна донякъде с подробнота информация, която споделям тук в последните месеци.

Ще Ви бъда много благодарна и Ви моля за пореден път да ми препоръчате добър фризьор в центъра или района на Кр. село.

Вече съм съгласна и да е фризьорКА...след толкова злополучни опити.

Ако някой има впечатления то Бисер Бисеров- Виталити клун- Дондуков и от Ники- Салон Поли Стил-бул. Левски нека сподели.

Моля всички, които мислят че могат да са ми полезни да пишат тук или на лични.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

# 241
Здравейте, аз съм изключително доволна от салон Хлоя
Ето и адрес: София, кв. Гоце Делчев, ул. Деян Белишки 32А

Цените са добри, обслужването е на ниво, приятни и приветливи хора са и козметичката и фризьорката.

Работи се с продутки на Loreal .

Който иска мога да дам телефон на лично .

# 242
  • София
Моля препоръчайте фризъор в София за студено къдрене?

# 243
  • Пловдив
И аз съм в търсене на свестен фризьор в Пловдив.Живея в кв.Тракия Peace

# 244
Някой ходил ли е в салон Ревю и дали е наясно с цената на едно постригване например?

# 245
Привет!Моля,препоръчайте,добър фризьор в центъра-района около НДК-а!Благодаря!

# 246
салона на Мърфи на бул. България 11 е на 10-на минути от НДК, страхотни са  Heart Eyes

# 247
Фри,много ти благодаря! Hug
А конкретно име можеш ли да препоръчаш?!Да е млад,креативен,модерен,любезен....абе,най-добрият Wink

# 248
Аз ходя при Анелия http://www.murphystyle.com/ourteam/aneliya-yankova/7
Преди това при Светлана, тя май още е по майчинство.
А иначе всички са млади и готини и модерни  Grinning

# 249
  • UK
Аз ходя при Анелия http://www.murphystyle.com/ourteam/aneliya-yankova/7
Преди това при Светлана, тя май още е по майчинство.
А иначе всички са млади и готини и модерни  Grinning

И аз съм при Ани и вече изобщо не мисля да сменям салона. Много добре се разбираме  Sunglasses.

# 250
Много ви благодаря за бързите отговори! HugМай,май в Мърфи ще се ходи.....

# 251
  • София
Диана от Арлет  Peace

# 252
Арлет ми е много удобен като локация,съвсем до вкъщи е.Мерси Hug

# 253
Надежда от салон Арлет, на Узунджовска, София - много интелигентна, мила, ненатрапчива  и най-важното професионалистка.

За черния списък всички от салон Нуши , Пикадили парк, Варна - безумно зле са. Трагедия. И това уж била добра верига. Вятър, мъгла и чесън.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 23:51 от Ara_bella

# 254
  • София
Да "похваля" и аз фризьорски салон "George Martin" София. Да, нов, амбициозен, но (както казва сестра ми) рядко некадърен екип - и фризьор и гримьорката  Rolling Eyes
Бяхме при тях със сестра ми за грим и прическа за сватба - е, няма такова приключение. Гримьорката е страшно некадърно девойче, което като чуе вечерна сватба и веднага това е еквивалент на невероятно черни вежди, а опушен грим било най-черното на черното  Stop Нито с ФДТ успя да се справи-състари ни с поне 20 г, нито с веждите, а и на двете очите ни едно с друго не си приличаха.
Фризьорът - ами само с моята прическа се оправи, просто защото тя беше тип "духам със сешоара и ръся с лак както мога" - и то няма как да не се получи. Сестра ми искаше прост кок, на който отгоре да се сложи булото - е не можа да го направи! Накриви го с обем на една страна, при което главата и изглеждаше ужасно крива. При молбата и да го поправи Джордж завяви, че няма как и трябвало да преправи цялата прическа... Е в хотела, с моите "завидни" познания в областта на коафьорството точно с две фиби успях да и прибера обема тип "на фантазе" и за 20 мин трябваше да се мием и преправим тотално  ooooh! Питах го да кача малката булка за една плитка, при което той заяви: Ми аз плитка не мога да правя  Crazy
Но поне не липсваха емоции покрай сватбата, пък и един ден какво ще разказваме на внуците ако всичко е минало "по мед и масло"?

Общи условия

Активация на акаунт