Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 448 950
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Колорист- Жоро Десков. Салона му е в Лозенец, но забравих улицата. Ако решиш, ще дам тел. На лични.

# 271
Не мислех, че ще се стигне до там, но слагам в черният списък салон Магама.
Изключително непрофесионално отношение. Записах се в салона, само при условие, че собственичката ще ме подсртигва, тъй като имах много добри препоръки за нея. Час и половина преди часа се звъни, за да се потвърди, че ще отида. В момента, в който отварям вратата и пристигам ми казват, че тя хукнала нанякъде и ако искам да си презапиша часа. Е, питам дамата, която стои на входа и очевидно за това и се плаша пръстчето ли я болеше да врътне телефона и да ми каже да не се разкарвам от майна си райна, за да ми съобщи, че собственичката е духнала нанякъде очевидно без да и пука, че има записан час.

Реших обаче, че след като съм дошла до там все пак да се подстрижа. Подстрига ме мисля, че момичето се казваше Мирела, то е най-младото там. Много се стара, това беше очевидно. Но е идиотско да направиш сешоар и след това да се опитваш да подстрижеш и филираш косата, като непрекъснато решиш с пластмасово гребенче и косата се наелектрезирва до степен, в която е невъзможно да се види нито линията, нито формата.

Да не говорим, че етажите бяха просто ужасни, нито се сливаха плавно, а стояха откровенно отразяни. Косата беше подкъсена прекалено много, тук и аз имам вина, но няма как да имам реална представа за дължината, след като косата е издърпана със сешоар до ента степен и изглежда доста дълга. Финалът беше, когато сложи един тон вакса на косата ми, можете да си представите на тънка и филирана коса как изглежда след такова мазане. В момента, в който се прибрах влезнах отново да се изкъпа, тъй като косатата изглеждаше мазна, беше неприятна на пипане, а от сешоара нямаше и помен, добре че поне не ме таксуваха за него.

С една дума, много съм разочарована от Магама и за съжаление не мога да го препоръчам, нито като мениджърско отношение, нито като фризьори, които си разбират от работата.

# 272
  • Пловдив
Веднага слагам в ЧЕРНИЯТ списък салон "ИНТРИГА"  в Пловдив. Ужасно подстригване ми направи фризьорката Дани (мисля).От ляво имаше разлика почти с 3 см., а отгоре косата ми беше като дялана с тесла. Направо ми се насълзиха очите, когато излезнах от салона й. А пък приказките й - на селска пръчка, наду ми главата да разказва за сексуалният й живот. По- добре идете на по- скъп фризьор, не правете моята грешка, то добре , че веднага отидох да ме оправят, жалко само, че не направих снимка, но едва ли щях да я постна тук Sick. Салона се намира в Кичука на "Дрин" 40. За Бога , братя и сестри не ходете там - ще плачете. #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 273
Здравейте, зачетох се и реших и аз да коментирам относно едно запитване :
Цитат
Напоследък ми прави впечатление, че салон за красота Style в София пускат много ваучери за кичури. Изглежда ми малко съмнително... Някой да има впечатления от този салон, защото го нямаше в списъците?

Един път си купих ваучер за салон Style и фризьорката много се нацупи, че идва поредният й клиент с ваучер. Горе-долу ме направи, но след 1 седмица ми се наложи да си накъдря косата при мнооого проф. фризьорка. Та тя ми вика - тая коса нещо много нескопосано е подстригана. И аз й обяснявам, че дори скоро е освежена, нищо подобно. Аз сама видях, че косата ми беше на ужасни етажи, все едно сама съм се подстригвала отзад. Оттогава край с този салон. Не ходете там.

# 274
Здравейте пак, някой да има впечатления от салон Престиж на ул. Кирил Пейчинович 15 ? Пуснали са ваучер в грабо и се чудя дали да не отида другия месец ? Simple Smile Simple Smile Thinking

# 275
Добър вечер момичета Hug
За белият списъкHair Shop и разбира се Данчо има златни ръце вече  9 години ходя при него и съм много доволна!!

# 276
Добър вечер момичета Hug
За белият списъкHair Shop и разбира се Данчо има златни ръце вече  9 години ходя при него и съм много доволна!!

Каква е цената за подстригване и сешоар, дълга коса? Simple Smile

# 277
В черния списък слагам салон Хармония в Белите брези, София. Първо, дупка. Второ, не спряха да обсъждат с маникюристката колани за отслабване, врачки и т.н. - нищо чудно, че не са станали нещо повече от квартални маникюристки и фризьорки! Трето - подстригването не искам дори да го коментирам - най-късният ми пласт беше 4-5 пръста под брадичката, в момента ми е до брадичката, а уговорката беше 1-2 см И това е само от едната страна - от другата е по-дълго!Просто едната ми страна дори като се изсуша със сешоар бухва, защото е толкова некадърно подстригано, че просто виждаш един клъцнат кичур на сред нищото!Точно селска прическа ми направи........Нося си косата със страничен път, тя ми го направи през средата под предлог, че и от двете страни трябва да е равно - е, не стига, че не е, а и как очаква да има някаква съизмеримост на пластовете като си го направя пак настрани пътя. Бритонът ми също е ужасен - просто хвана един кичур и го клъцна настрани. Изсуши ми косата без да я оформи. Спрямо последният фризьор, при когото съм страшно доволна, това е едно НИ-ЩО. Разочарована съм и се замислете преди да ходите там.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 22:51 от Elitsa Dimitrova

# 278
Запис и от мен, вече съм се отчаяла от всички фризьори в Борово. Доста хора гледам са питали за този квартал- момичета в Борово кадърен фризьор няма. За колорист да не говорим.
В черния списък на първо място ми е салона на Васил Атанасов. Не става за нищо. Докато работеше Данчо там бях доволна, обаче кобрите в салона успяха да го изгонят и нивото падна безобразно. Да не говорим, че за едно и също нещо фризьорката Жани взима една цена, Стоян друга. Въобще пълна анархия цари там и некадърие. Жани веднъж за 1 година не успя да ми постриже бретона като хората

На второ място веднага в черния списък слагам Хармония на Нишава. Фризьорката е ужас и безумие, то само като и видиш визията е по-добре да се обърнеш и да си тръгнеш. Добре, че си постригах само бретона там, после цял месец го чаках да израсте, за да го оправя. Боядисвала съм се няколко пъти там с ваучер и не знам защо, но нещо имам съмнения, че не ползва Кюн, както презентира. Ужасно ми се изтощи косата

Така, че и аз ще ви следя и ще се надявам на препоръки за добри фризьори

# 279
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате салон в Студентски град или Дианабад в който да се подстрижа и боядисам. Тъй като мисля доста да си намаля дължината (поне с 1 педя), не ми се рискува, а нямам представа къде да отида, тъй като не съм от София.

# 280
Не мислех, че ще се стигне до там, но слагам в черният списък салон Магама.
Изключително непрофесионално отношение. Записах се в салона, само при условие, че собственичката ще ме подсртигва, тъй като имах много добри препоръки за нея. Час и половина преди часа се звъни, за да се потвърди, че ще отида. В момента, в който отварям вратата и пристигам ми казват, че тя хукнала нанякъде и ако искам да си презапиша часа. Е, питам дамата, която стои на входа и очевидно за това и се плаша пръстчето ли я болеше да врътне телефона и да ми каже да не се разкарвам от майна си райна, за да ми съобщи, че собственичката е духнала нанякъде очевидно без да и пука, че има записан час.

Реших обаче, че след като съм дошла до там все пак да се подстрижа. Подстрига ме мисля, че момичето се казваше Мирела, то е най-младото там. Много се стара, това беше очевидно. Но е идиотско да направиш сешоар и след това да се опитваш да подстрижеш и филираш косата, като непрекъснато решиш с пластмасово гребенче и косата се наелектрезирва до степен, в която е невъзможно да се види нито линията, нито формата.

Да не говорим, че етажите бяха просто ужасни, нито се сливаха плавно, а стояха откровенно отразяни. Косата беше подкъсена прекалено много, тук и аз имам вина, но няма как да имам реална представа за дължината, след като косата е издърпана със сешоар до ента степен и изглежда доста дълга. Финалът беше, когато сложи един тон вакса на косата ми, можете да си представите на тънка и филирана коса как изглежда след такова мазане. В момента, в който се прибрах влезнах отново да се изкъпа, тъй като косатата изглеждаше мазна, беше неприятна на пипане, а от сешоара нямаше и помен, добре че поне не ме таксуваха за него.

С една дума, много съм разочарована от Магама и за съжаление не мога да го препоръчам, нито като мениджърско отношение, нито като фризьори, които си разбират от работата.
По голяма глупост не съм чувала ooooh! Искала собственичката да я прави и сърдита че не станало както иска и собственичката я нямало. Тя жената само теб чака, че си няма друга работа.
Доволна съм от Салон Фънки на витошка http://www.funky-style.com/

# 281
Здравейте
Веднага слагам в черния списък гр.Пловдив,ул.Капитан Райчо върху Карфур на втория етаж.Собственичката е изперкала - тя е фризьорката,а дъщеря и се занимава с ноктопластика и т.н.
По принцип исках да си обръсна отзад връта ... та голямо чудене и маене беше откаде какво защо колко ....
Такава хахава фризьорка не бях виждала.Цялата работа беше за 5 мин,а аз седях там поне 45 минути,та дащеря й ли не и помагаше,та с боички ли не идва да ми очертава главата,абе лудница голяма..И накрая и викам колко пари оная ми вика 15 лева.Дадох и ги и си трагнах...на Следващия ден отидох в салон "Беллисима" момичето ме направи супер и ми взе 2 лева.. ...
аман от ........  Whistling

# 282
  • UK
Здравейте
Веднага слагам в черния списък гр.Пловдив,ул.Капитан Райчо върху Карфур на втория етаж.Собственичката е изперкала - тя е фризьорката,а дъщеря и се занимава с ноктопластика и т.н.
По принцип исках да си обръсна отзад връта ... та голямо чудене и маене беше откаде какво защо колко ....
Такава хахава фризьорка не бях виждала.Цялата работа беше за 5 мин,а аз седях там поне 45 минути,та дащеря й ли не и помагаше,та с боички ли не идва да ми очертава главата,абе лудница голяма..И накрая и викам колко пари оная ми вика 15 лева.Дадох и ги и си трагнах...на Следващия ден отидох в салон "Беллисима" момичето ме направи супер и ми взе 2 лева.. ...
аман от ........  Whistling

Shocked Shocked Shocked

ами защо направо не си се обръснала сама с машинката- и 2 лв. нямаше да струва?

# 283
Хехее амии исках да е направено от специалист, но уви ....  Peace

# 284
 Dusty_wind от няколко места чувам добри отзиви за funky style.Ще взема да го посетя Flutter. Би ли ми казала ако знаеш с каква боя марка  работят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт