Като смъкна излишните кила с Дюкан ще полетя - 233

• 35 129
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
naniika Аз съм като теб свалям през ПЗ 4 месеца бях на схема 5/5 и минах на 1/1 за един месец свалих колкото предният когато бях на 5/5.Тая сутрин като се качих на кантара и  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 66,700 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 лека и режимна вечер  Hug Hug Hug Hug Hug

# 31
  Опааа , дали ме помните  Crazy ... при мен освен обичайната работна лудници .. последните 10 дни имах гости от къде ли не и към четвъртък отново ще имамм  Twisted Evil  .... така е , няма мърдане ..

Русенки , мноУУУ стИИ готиниии , Нарци  Heart Eyes , надявам се да ни поканите на срещите с Мимеситка и Филюдка  Party

Миленка, гордост наша , БРАВОО   bouquet , само така , ще ги утрепеш и последните и после спретваме една среща да ти кажат Ветеранките , как да минеш безболезнена трета , имаме си Съни и Весито , които свалиха доста и в нея !

Гушки и много целувки на всички  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 32
здравейте в новата тема  Hug
аз пак съм в ПЗ дни и  пак си имам  солиден +, но  вече  не ми дреме
лека нощ на всички, аз се къпя и лягам, че ме чака нелека  седмица  ooooh!

# 33
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Отидоха ми добрите намерения да протеинствам по време на лунната фаза на кино от 6 до 5... Ма нищо де, утре така или иначе съм на риба.
     alex222, честита месечинка  Hug
     миле-на, като нищо ще ги разкараш останалите 2 килца, само не сваляй гарда без време  Peace
     Я да вземете да споделите, има ли смисъл да обявявам

Софийска среща на 24.07 от 13 часа в Дивака на Гладстон

или ще се самосрещам ако отида...
     айде да ви показвам козинките

и да отивам да се гушмвам, че "любимият" понеделник чука на вратата...
          Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 34
  • Измир
Здравейте мадами!

Много хубави момичета сте се събрали в Русе (и околностите) Hug. Вече ви разпознавам на снимките.
Тумбе поздравления за прекрасната визия   bouquet.
Зорита успех на класирането  Peace.

Аз от утре минавам в Трета фаза Sunglasses. Надявам се с ваша помощ да мина успешно и през нея.
Иначе един въпрос ме мъчи. Как смятате количеството на млечните продукти? Например: изцедени 2 кофички кис. мляко стават една. Е може ли да хапвам още кисело мляко или съм прикл*чила за деня?
Също да питам и за изварата. По колко е нормално да се консумира? Напоследък съм пристрастена към крема от Клоедните сладки на Тумбето  Heart Eyes. Вече два дена си правя само крема и го унищожавам почти веднага след като се охлади  Crazy. Да знаете, че разхлабва  Laughing.

Лека, отслабваща нощ!

# 35
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Я да видим кафето ще направи ли поредния летен понеделник по-приемлив...

И да честитя рождения ден на една девойка, която по обясними причини е сменила темите... Volna peperudka,   bouquet Hug
     Кантарев ме изненада сутринта, както не се надявах на нищо и той рече 76.100, което определено си е в минус от вчера, само дето не зная колко точно. Ха дано цялата сезмица и цялата темичка върви все така, минусово  fingerscrossed
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 36
Добро утро и от мен!
Аз пък съм му ядосана на моя кантар . #2gunfire Към килото сложи още 500гр. #Crazy И така станаха +1,5 кг отгоре линийката.
Уффф,Мастърче,помагай .Какво да правя да го елиминирам? smile3511
olgarita,какъв е този крем на Тумбето?Аз приемам с отворени обятия всички разкарващи храни .Не ща да го ям вече туй киви ама засега само то ми действа разхлабващо.
Почвам да се подготвям за пътуването до Кръстова гора с маман. newsm68

# 37
Добро утро на всички!Много съм щастлива,още едно килце падна!Явно и от обиколките съм смъкнала защото си усещам  дрехите по -широчки.Толкова е хубаво а съм само на две седмици и знам че тепърва ще става още по хубаво! yesyes

# 38
ViEh , браво за обиколките, а аз  за  моите свалени 9 кг  си  мисля, че  много  малко см  съм смъкнала в  бедрата и ханша, в тази връзка  искам  тези от вас, които са на 1/1  именно с тази цел да споделят  какво се  случва, дава ли резултат  или  да си седя на 5/5

# 39
Добро утро!  Hug
Нищо ново нямам за казване, освен да повторя това, което вече трета тема пиша, че почти нищо не съм чела, но пък не съжалявам и не се оплаквам от липсата на време! Животът е толкова хубав! Свърши ми отпуската, от днес пак на работа, но август пак съм фрее-гонят ни да чистим старите отпуски и мисля до март догодина да пускам по десет дена и така ще съм на нулата  Mr. Green Само да не ни "изчистят", че собствениците ни купиха и друга голяма медия и от два месеца съкратиха толкова хора....  Sad
Вещи, евала за нервите в един друг сайт и благодаря за темите тук   bouquet Heart Eyes
Момичета, дайте моля Ви някаква точна откъм пропорции рецепта за трици в машината за хляб! Много я мразя моята, но мъжът ми си прави успешно хляб и се замислям дали и моя няма да мога да го сътворя в нея! Иначе си стои като някаква мебел и чакам постоянно някаква възможност да я прибера, но все изниква! То и за това мъжът вече не се качва на кантара....
Хубава седмица на всички  Hug

# 40
Добро утро и от мен!
Аз пък съм му ядосана на моя кантар . #2gunfire Към килото сложи още 500гр. #Crazy И така станаха +1,5 кг отгоре линийката.
Уффф,Мастърче,помагай .Какво да правя да го елиминирам? smile3511

От какво качи?Как си се хранила напоследък? Кои храни са ти били в повече,та организма да ги е натрупал?
Да не е нещо на хормонална основа,че четох май нещо за теб....
Уф....и още въпроси ме напират,ама ....Ако искаш пиши ми на ЛС да не товарим тук темата.... Hug Hug Hug Hug

# 41
Здравейте,
искам да ви покажа една схемичка за раздвижване на метаболизма,не е моя от друг форум е,но се надявам да ви помогне Simple Smile

Закуска - кисело мляко с трици ( или палачинка) - така си взематe дозата трици за деня.
Сварявате пет- шест яйца
Ядът се през час два ( изяждате само един или два жълтъка)
Вечерята е - пилешки гърди на скара
Многоооо водаааааа!!!
Но не правете тази схема често - тя е за раздвижване на метаболизма.
Когато дълго време задържате. Или когато сте прегрешили.
Което не означава ,че трябва да грешите през ден, а на следващия ден да правите схемата.

Взето е от форум амбер

# 42
Ами то това си е направо протеинов ден. newsm78

# 43
Идвам да честитя рождените дни на Волна Пеперудка и на Филюдка (скайпа ми я издаде)!
Много щастие и постигнати цели и на двете ви  newsm51 bdbaloni newsm38

# 44
Ихааа,имали сме рожденнички :

Волна Пеперудка,Филюдка -Честит рожден ден,момичета!Желая ви здраве,любов и много сбъднати мечти!Все така да сте обичани,красиви и много усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт