Като смъкна излишните кила с Дюкан ще полетя - 233

• 35 129
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро! Hug Hug
Аз днес видях 67.8 и то в МЦ!   #Crazy
Викам този път да поустикам малко по-надолу: хем компания да правя на мъжо хем да си задоволя любопитството и да видя дали мога стигна по-надолу. newsm78
Та, май май през София няма да минаваме, поне не на отиване.  Sad GPS-а ни само карта на Гръцко има и няма на Българско... Crossing Arms
Но от друга страна, във Варна преди сватбата, на 21ви??? Сватбата е в Аспарухово на някакъв плаж...
А и в Търново които се навие когато и да е през периода 15-20...чакам включване от Гардения за да каже точно кога и къде...
vesy_tweety, добре дошлаи успех! я дай малко повече инфо: кила, ръст, какво казва калкулатора, и т.н.
naniika, да си го гледаш Кантърчо, че и той да те гледа  Whistling

# 691

Да помрънкам малко и аз : седи този скапан кантар на това пусто 75 като закован!!! С редки изключения, когато пропълзи нагоре #Cussing out за някой и друг ден, после се върне на 75 и не мърда!!!!! Като се сетя, че влязох в кръга на вечната втора фаза, само защото се бях заинатила на всяка цена да не съм 68 а да стигна 66 ми идва да се гръмна!!!!

Казвайте сега какво да правя newsm78 много е демотивиращо, и след 5 дни стриктност се отдавам за ден два свинстване ... и те така си се въртА вече месеци Cry Cry Cry

Аз не съм особенно компетентна по този режим, но моят съвет е да спреш да се теглиш! Особенно ако си влязла в зацикляне - какъв е смисала да се демотивираш самичка с непрекъснато теглене и да застрашаваш значителното постижение което имаш. Щом толкова много си постигнала с Дюкан значи това е твоят режим и трябва да му имаш повече доверие - остави го да действа и спри да го проверяваш! В интервюто с доктор Дюкан прочетох, че той смята за нормално кантара да не помръдва в продължение на 10 дни, просто по някакви причини си в застой (МЦ, ОВУ, луна, слънце, солена храна, някой размотал се хормон, стрес и др. такива неопределени за всеки организъм) и вече ако 10 дни си стриктна и няма раздвижване тогава може да се мисли за по сериозна причина. Така че в обобщение, моят съвет е - спри поне за 10 дни да се теглиш и бъди стриктна в режима и после ела да ни кажеш че нещата са се подобрили  Peace

Успех на всички - аз съм режимна  Peace

# 692
Балгодаря ви за посрещането! Simple Smile ами 168 съм висока в момента съм 58кг, а заветната цел е 52 Confused преди няколко месеца бях 62 но покрай сесия и малко ограничения станах 58, но така или иначе не съм била 52 кг от около 8 години! калкулатора ми показа 55 но не мисла да се съгласявам с него и съм мотивирана да му покажа, че мога пак да съм 52! иначе мисля три дни ударен! мисля е добро като решение предвид кг който искам да сваля, вие как мислите! решила съм да не се тегля докато не мине първия етап, че да не се демотивирам, а и ще призная имам страх от кантарчето ..... Thinking  много минусчет на всички !!!!!!!!   bouquet

# 693
Току що ми донесоха тибетската гъба ,дето прави кефир! Прочетох упътването за начина на употреба.Почти всичко ми стана ясно,само не разбрах две неща-какво се разбира под стайна температура,предвид това,че сега като е лято Т може да е 37 градуса в стаята ,например... И второто нещо е -в какъв съд е  подходушо да се държи гъбката-стъклен буркан ли,пластмасов съд ли ... И трябва ли да бъде захлупен съда?! newsm78
Нека тези от вас,които имат гъбка да кажат тънкости около отглеждането й! Peace

# 694
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Точно на време влязох да прочета, че днес е новолуние. Златни сте!  Hug Hug Hug Сменям тактиката за обяд немедленно.

Люси, душко,  Hugти добре мрънкаш, но... не разваляй дисциплината. Залипсвала си ни, ама нека причината да е много работа в Пазаржик, а не забежки от режима.  Naughty Домъчняло ми е за теб, и за другите, и за среща в Дивака. Надявам се, като отмине отпускарския сезон да сме по-организирани.
Кей-Нимове, ако минаването през София на идване отпадне, тогава - на връщане?!

# 695
  • София
Здравейте,
Чета си аз, чета си, и си мисля, че трябва да се отчета. Влязох в трета и нещата са си ок. Отказах се да го боря това 1 килце. Нещата са си стабилни - 72 след въглехидрати и гала, 71. след ПЗ и П . Мисля, че няма от какво да се оплача.
vesy_tweety мен ако знаеш колко ме беше страх от кантарчето. В момента ми е най - добрия приятел. А тогава го мразех - той беше врагО. Премери се на обиколки, защото аз се гнусях от себе си и не го направих, а се оказа нужно за моментите когато кантарев не се помръдва.

ПП - да ви се оплача все пак, че имам ужасен, голям, гаден херпес който ме влудява newsm45

# 696
Helloouuuu, Grinning Grinning

аз само ви чета най- редовно и така яко ме мързи,че нещо не ми се подхваща с писането.
Гледам ,аз тия снимчици от вашите срещи ,чета и как други си уреждат,ама я ми кажете,то само от Варна и София и Русе ли има тук..ааа?некои не ма ли от Южна България  newsm78,па да вземем и ние една среща да си организираме....та и ние по -бързо да сваляме.
Тия дни съм си намислила да взема да се щракна със самоснимачката и да ви сложа някоя и друга снимка,крайно време вече е ,па после кой иска нека се смее..
Иначе съм си стриктна и Кантарев за сега ми се отблагодарява Много добре.. Heart Eyes
За края на месеца си готвя едно рождено парти на щерка ми , и се надявам да няма прегрешения,че от сега МИ ТЕКАТ ЛИГИТЕ,ДОКЪТО И ИЗБИРАМ ТОРТАТА.... ooooh! ooooh!

# 697
Здравейте,
Чета си аз, чета си, и си мисля, че трябва да се отчета. Влязох в трета и нещата са си ок. Отказах се да го боря това 1 килце. Нещата са си стабилни - 72 след въглехидрати и гала, 71. след ПЗ и П . Мисля, че няма от какво да се оплача.
vesy_tweety мен ако знаеш колко ме беше страх от кантарчето. В момента ми е най - добрия приятел. А тогава го мразех - той беше врагО. Премери се на обиколки, защото аз се гнусях от себе си и не го направих, а се оказа нужно за моментите когато кантарев не се помръдва.

ПП - да ви се оплача все пак, че имам ужасен, голям, гаден херпес който ме влудява newsm45

Искам да ти кажа едно голямо БРАВОООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! видях ти снимчицитеееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СТРАХОТНА СИ!!!!!!!!!!!!!  изглеждаш невероятноооо!!!!!!възхищавам ти се, направо онемях !!!1   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 698
  • Пловдив
Добро утро... kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 много сте изписали бре девойки.
Само да благодаря на всички присетили се вчера - много, ама много се трогнах наистина. Ето едно скромна почерпка на патерици и да се връщам да ви чета.

и за десерт

П.П. извинявам се за размера на снимките, но нещо не мога да ги намаля Embarassed Embarassed

# 699
  Здравейте , сладурани ... след вчерашния първи П ден съм -0.800 кг , което си е добре , сега нали и грамове меря , та се надявам да е по - стимулиращо !

Хубав и спорен следобед на всички и много минуси !

# 700
Вече и аз си имам линийкааа  newsm44 newsm44 ще я мърдААААААМ  Simple Smile

# 701
  bouquet  bouquet момичета,кажете нещо против косопад,за пиене  да е ,че за друго нямам време............

# 702
 bouquet  bouquet момичета,кажете нещо против косопад,за пиене  да е ,че за друго нямам време............

Мерц специал драж ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ! някъде около 17 лв бяха, пила съм ги, мн ми помогнаха и с ноктите !!!   усех Simple Smile  !!!!!!

# 703
ЗДРАВЕЙТЕ,СЛАДУРКИ!
vesy_tweety,добре дошла!Попаднала си на точното място.Не знам само newsm78,дали е нужно да започваш ДЮКАН за 6 кг ThinkingНеговият е режим е предназначен за сваляне на мин.15-20-30 и нагоре кг!Сама казваш,че покрай сесията и малко ограничения си свалила 4 кг.Помисли си пак.Все пак режимът/при някои/ не е съвсем безвреден Wink LaughingУСПЕХ И КЪСМЕТ!
ШУШКАААА,днес съм на новолунен ден-да видим какво ще стане smile3534 smile3506

# 704
Момичета какво се пиеше за крампи?
Днес от обяд се опитва да ми контрактира мускула на прасеца.

Общи условия

Активация на акаунт