Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума?
Каква е рецептата за трици в машината за хляб?
Какво представлява ацетонът в урината и какво означава за организма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума?
-
Каква е рецептата за трици в машината за хляб?
Рецептата за трици в машината за хляб включва закуска с кисело мляко и трици, варене на пет-шест яйца, ядене на пилешки гърди на скара и консумация на много вода. Тази схема е предназначена да стимулира метаболизма и не трябва да се прилага често. Важно е да се отбележи, че тази схема не е подходяща за ежедневна употреба; вместо това е предназначен за специфични ситуации, като например след дълъг период на задържане или след преяждане.
-
Какво представлява ацетонът в урината и какво означава за организма?
Ацетонът в урината е кетонно тяло и показва, че тялото е в състояние на кетоза, което означава, че изгаря мазнини. Това е често срещано при хора, които следват диети с ниско съдържание на въглехидрати като режима на Дюкан. В този контекст наличието на ацетон в урината означава успешно изгаряне на мазнини в организма.
-
Какви са стратегиите за предотвратяване на задържането на вода преди пълнолуние?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след почивка?
Веднага ще си купя, че усещането е доста неприятно
От утре като включа зеленчуците нещата надявам се ще се подбрят

Това твойто ми прилича на вариант на 3та фаза, като дните свинстване можем да ги броим като гала. Затова и не помръдваш. По-добре се стегни и карай стриктна втора, това не са чак толкова много кг.
на 23 години съм, ще ти призная найстина че нямам найстина реално представа как ще излглеждам 52кг и за претенциозното гажде си права ! Но искатината е и че и аз самата с тези кг не се харесвам, когато бях в сесия преди около 3 месец найстина поотслабнах, но й бързоооо качих, ей това ми е проблема на мен! бързо качвам ако поотслабна, за това прецених, че този режим - начин на храненен е подходящ за мен. ако не се ограничавам или нямам притеснения покрай тежки сесии ( уча Право) съм около 60 кг, което си е доста за моето телосложение , защото имам доста големи бедра и дупенце, а личицето ми е точесто, трабваа мнооогооо да отслабна, че да махна буските! Благодаря ти за съвета,
беше ценен и определено ме хвърли в размисъл !
Но, живот и здраве, ще е още за кратко, после - нова работа, с ново работно време, дай Боже
Не че ще си лягам по-рано, аз съм си сова, но поне ще ставам един час по-късно, ако някой не вземе да поеме сутрешното кафе...
Не са ти кой знае колко много килограмите и според мен изглеждаш супер
А и съм една надута..., уж нямам причини. Както и да е, мрънкането не помага.