Режимът на Ори Хофмеклер 14

• 36 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Привет Hug
Добре съм,след вчеращния плодов махнах 1 килце Wink
Да,Аелис днес съм на протеинчета,обядвах телешки шницел на грил тигана,печени пиперки и домати и краставици Wink
Следобед ще ходим при свеки на кафенце,да се поразходим малко.
Днес ми е напрегнато,на скъпия магазина го затварят,купува го частник,става франчайз.Работниците ще си вземат обезщетението,но ще видим каква работа ще му предложат.Дано имам добри новини Praynig
Лек ден и много усмивки Hug

# 46
Мери, стискам палци всичко да се нареди  Hug
Е, сега ни изненадаха с пет дни неплатен август, искам нова работа вече, ще търся  newsm78

Аелис, то малко ви останало да заминаването, ще ви изпратим  Hug Вярно нямаше връзка с форума от сутринта  Hug То и аз много не съм запозната с фейсбука, но почнах да се пооправям, не че е голяма загуба иначе  Joy

ди, и сега какво трябва да направя да те добавя, ти ли трябва линк да ми пратиш или аз  newsm78 Нова съм там  Hug Много ми харесва Китай  Hug

Едни чушки с кайма съм наготвила, уж много пълни бяха, но станаха едни мънички, а мляна  кайма,  насипна взех newsm78

Хубава вечер, момичета  Hug

# 47
  • София
Здравейте, Мери, дано всичко се нареди   Praynig Джери, много неприятно  Rolling Eyes разбирам те напълно, и ние работим заедно с мъжа ми, имаше период, в който бяхме на половин заплата, и като и на двамата се случва е неприятно, Аелис, приятна почивка  Party,и аз снощи не можах да вляза тук, стоях си във фейсбука, ние може и там да си пишем, тука си е темичка за диета, а и незнам защо, но вече два пъти ми се изтри написаното  newsm78 аз да се похваля, дъщеря ми има шестичка на държавния изпит  Flutter Приятна вечер  Hug

# 48
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро  bouquet!

mery_79 , сигурно хубаво сте си прекарали при свеки Hug.Много е неприятно това с магазина на скъпият ти Sad.Дано му предложат работа по- добра от предишната Praynig.

Jerry F , наистина е неприятно това с неплатените отпуски, особено когато двамата работите на едно и също място Sad.Фейсбука ще го проучвам като се приберем Joy.То аз регистрацията там случайно си я направих, исках да видя някаква снимка, пък после получих на имейла си писма от някакви си, които искат да ми станат "приятели" newsm78, ама непознати - отказаха ме да влизам Joy.

margita , браво на дъщеричката ти Hug.Умница си е тя Wink.

Ще приготвям багаж днес, много работа ме чака, че татко иска като се появи и веднага да тръгнем Rolling Eyes.Ще преспим в Пловдив и утре рано сутринта, по тъмно, потегляме.Ако мога довечера ще ви пиша от компа на брат ми, дано всичко му е в ред Rolling Eyes.

Снощи ядох като за последно, но кантара показва по- малко от вчера - 64.100.Е то днес последно ще съм режимна сигурно Rolling Eyes.Иска ми се и на морето да съм си режимна, ама няма как да стане newsm78.После ще ми е много трудно да влезна в час, сега ми е лесно през деня, но след нережимни дни ми е много трудно.

Ставам, да я почвам отнякъде.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 49
Здравейте  Wink

Марго, браво на вас  Heart Eyes Hug Голяма работа е щерката, и хубава, и умничка  Heart Eyes
О, ама тук ще ме ядосат и няма да имат удоволствието за тях да работя  Joy Като че ли ще ме вземат на друго място, та аз съм научена само статии да пиша и договори да правя  Joy

Аелис, аз не съм те питала, станция ли има някой от вас там (да де, като че ли е лична  Joy) или на хотел, или при познати сте  Heart Eyes
Аз се замислям на Витоша да отида със скъпия за две - три вечери, имаме станция (към работата де  Joy), да ама скъпият в последния момент ще каже - не ща и къде ще търся любовника в последния момент  Joy
Весело и хубаво изкарване, да се върнеш заредена с много положителни емоции, недей да си на диета там, нали за това е почивка, да се отпуснеш  Heart Eyes Лек път, първо  Hug

Айде аз да поработя, за колко ми плащат  Joy

Хубав ден  Heart Eyes

# 50
Привет момичета Hug
Хубавата страна от продажбата на магазина е в крайна сметка обезщетението(което в случая е добро).Той ще си остане на работа,просто ще смени собственика Wink И ще има и един месец почивка.Та другата седмица заминаваме в Бг Laughing
Аз си пия кафенцето,след малко отивам на пазара за плодове и зеленчуци Laughing
Днес ще съм на пиперки пълнени с домат и ориз,и за вечеря царевица Wink
Аелис приятна почивка ти желая,разбира се,че няма да мислиш за диети там,ще се отпуснеш,ще си починеш,ще си глезиш душичката Laughing
Джери що се дърпа този твоя мъж за почивка,на моя му дай само къде да има да ходи,давай да ти го заемам,да си правите компания по Витошата Joy
margita браво на щерката Wink
И аз много не го използвам фейсбука,само да гледам някоя и друга снимка,според скъпия половината от разводите се дължали на феисбук,още не съм склонна да му повярвам,то човек ако си е намислил нещо си открива вратички Wink
Лек ви ден Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 21:56 от mery_79

# 51
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Пиша от Пловдив, най-сетне налучках как да пускам кирилица на компа на брат ми Rolling Eyes.

Jerry F , да , станция е, на Захарен завод "Кристал", то преди и двамата работиха там,сега само майка ми и всяка година са там на море.Ние мисля за трети път ще ходим с тях, хубаво е там, плажът е много хубав, със ситен пясък, със спасител, много е близо - излизаме от бунгалото и сме там Party.Мда, ще си дам почивка от режима, днес по някое време се ядосах/ не можах да си открия любимите бански/ и щях да наруша още днес режима, но не се поддадох - вместо това излязох и си взех нов бански Heart Eyes.

mery_79
, ще идвате насам, супер Hug.Друго си е при мама и тате Flutter.

Мда, сутринта в 4 ще ни буди татко, пък ще видим кога ще успеем да тръгнем newsm78.

Е, няма да ме има в темичката десетина дни - ще ми липсвате Hug.

Приятна вечер ви пожелавам Hug  bouquet Hug!

# 52
Добро утро  Laughing

Аелис, ти сигурно след малко ще видиш моренцето  Hug

Мери, о, при мама ще идваш  Hug И аз мисля при моята, в Благоевград, да отида за някой друг ден, другия месец. Тази година за летния сезон са пуснали влакове до Бургас и Варна, които много по-бързо пристигат, по-евтини и имали специален вагон - оазис ли го бяха кръстили  Joy ще погледна сайта на БДЖ. Моят пък хич не иска да ходи, дай му да седи на кафе, по 5 часа е седял в кафето в събота-неделя на кафе и вестник  Thinking

Моят кантар е 56, 5, едно кило трябва, но нещо не мога, нямам вече сили ли, нерви ли.
Айде, ще си спортувам, че съм си на режима, без вталявания, пък каквото иска да става  Laughing

Хубав ден, момичета  Hug

# 53
  • Варна
Здравейте девойки ,  Hug

Нямам никакво време напоследък. Минавам само да се похваля, че свалените кила вече са две и съм много щастлива  newsm44
Дано да смъкна още малко до другия четвъртък, когато живот и здраве с мъжо заминаваме малко на почивка и то младоженци  Joy /детето не иска да идва с нас/.
Пожелавам ви приятен ден и дано събота и неделя да мога да ви изчета, че доста страници съм пропуснала.

Приятен последен работен ден от седмицата   bouquet

# 54
Късно станало за кафенце, сипвам чай

Емилия, браво за килограмите  Hug и весело изкарване на почивката, сигурно ще се чуем преди това  Hug То и ние със скъпия си ходим сами на почивка, не ни е страх  Joy

Аз май и без скъпия ще отскоча до един от ръкавите в Гърция, със снаха ми и брат ми, средата-края на август. Дано до тогава премине стачката на последно изглежда, че  е на "собствениците на товарни камиони и цистерни".  Скъпият ще ходи до Белоградчишките скали  Crazy Как звучи само, ще ходи до Видин, при баща си  Flutter

Хубав ден, момичета  Hug

# 55
  • София
Много хубаво чайниче  Wink, супер е на ръкавите ,  има и изобилие от плодове  Flutter само за нас  Simple Smile
хубаво е да си вземете достатъчно гориво  Peace, аз днес съм на работа, влезе неочаквано концерт на Натали Кол, та ще се жертвам един ден от отпуската  Mr. Green Приятен ден  Hug
Поздрав с една песен на таткото  Party
http://www.vbox7.com/play:7c1ab296
И тя  Flutter
http://www.vbox7.com/play:edcd0e99

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 15:22 от margita

# 56
Привет и от мен Hug
Джери хубавко ще си прекараш тук,слънево,плодчета,коктейлчета,чиста морска вода,леденио фрапенце....
Аз пък нямам търпение да си идвам в Бг.Още малко остана.
Днес почва голямото обикаляне на магазините,ще си търся рокля за сватбата Laughing
Лек ден Hug
АЕлис сигурно се пече вече с книжка в ръка Wink

# 57
Добро утро  Hug

Много гости имах вчера, сега изпратих последния, майка ще пътува към родния й край (Оряхово).
А брат ми ще ходи в Ахтопол, пътуват вече със снаха ми и племенничката, ще е спасител там за 20 дни. На Гърция няма да ходят и може след 15 да отскоча и аз до Ахтопол и с тях да си дойда.
Кантарът няма да го коментирам  Crazy

Хубав и слънчев ден, момичета  Flutter

# 58
Здравейте!Може би не ме помните,но се включвах в темата за кратко.Обаче не съм спряла да ви чета .На няколко пъти започвах,спирах с режима и ето ме отново на старт с решението да го правя сериозно.Провалях се защото нямах достатъчно търпение и ми се искаше с вълшебна пръчица да изчезнат килограмите  Embarassed
Е,сега съм заредена с всичкото търпение на света и започвам.Имам доста да поработя над себе си Simple Smile
Хубав  и усмихнат ден  Simple Smile bouquet

# 59
 HugПривет и от мен Hug
Скъпия е в отпуск вече. Готвим се за пътуването.
Днес ще поизлезем на питие с приятели.
Джери няма значение къде,важното е,че някъде ще отидеш,да смениш обстановката Wink
Анастасия добре дошла. Hug
Лек ден момичета

Общи условия

Активация на акаунт