Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват раждането, здравето на бебетата и майките, подготовката за болницата, преждевременното раждане, споделянето на лични преживявания и притеснения; бременност, семейни отношения, подкрепа от страна на семейството, планиране на бременността и различни гледни точки и преживявания на жените по отношение на бременността и семейния живот.
-
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета и майките?
-
Какво е мнението за повиването на бебета?
)))))))))))))))))
Последната ми седмица на работа имах да дооправям доста административни неща, вече съм си вкъщи и пак имам време да ви чета.
, аз и предния път качих много и бързо ги смъкнах ама бях на 24г, а сега ...........
след 30 било мъка, но ще видим
.

.
,по късно ако успея ще дописвам
. Слава Богу кризата премина и го стабилизирахме самите ние и сме си вкъщи и дано повече не се стига до болница.Така и не се разбра от какво се е стигнало до това положение но в БГ е така явно.Господ да пази нас и децата ни и другото е съдба момичета.Да ви споделя странно ми е че нещо коремчето ми като че ли остава на едно и също положение тоест не расте много това дали е защото не качвам аз кг-ми или бебето не качва достатъчно??
А случайно да има други играещи Sorority life?

, та се замислих, че никой не искам да има покрай мене след като родя т. е смятате ли, че ако родя по нормален начин ще мога после сама да се справя с грижите за бебчо.....не искам майки, не искам свекърви ,искам да сме си само ние.....от сега ме дразнят с глупави коментари камоли тогава......
и смятам да зачезвам на разходка.
. С дъщеря ми качих 15 кг. и така и не успях да смъкна после 5 излишни кг.