Отговори
# 195
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета
най- накрая качих снимка ,малко ме е срам от малкото ми коремче ,никой не вярва в кой месец съм като кажа .Важното е ,че бебенцето е добре .
Относно жегите днес така ми прилоша .......... измерих кръвното веднага 37 на 78 , направо щях да падна ,е аз си паднах до някъде де .Сега си седя на вентилатора и не мърдам от голямото легло.
При мен всичко е супер бебка леко ме побутва ,хълца си и е мен нежничка.Лекувам проклетите гъби и така.
АА забравих да честитя на новите мами и да им пожелая да са мн щастливи и всичко да е наред.
Много се вълнувам и аз с тях Simple Smile)))))))))))))))))
Относно мазилата не знам и аз ,мисля накрая да купя нещо ,но от толкова мн прочетено предпочитам да се въздържам от козметика ,поне измиваща засега.Мисля като се роди бебка тогава да го мисля.Нямам довери на нито един зехтин в БГ ,пък най - натуралното  ми се вижда то .Ще видим !
Това засега целувки много .
ааа относно изпита по икономика за Икономическия университет  имам 5.50 ,мн съм горда със себе си защото си нямах и понятие от икономика ,но за няколко месеца успях да се подготвя.Конкуренцията е мн голяма да видим дали ще успея да вляза .
Лека вечер мили момичета и си почивайте повече.

# 196

Знае ли някой къде се изгуби Giada? Да не би и тя да е на море?

Само да отбележа, че съм жива.  Grinning Последната ми седмица на работа имах да дооправям доста административни неща, вече съм си вкъщи и пак имам време да ви чета.

# 197
  • у нас
ай лека нощщщщщщщ Mr. Green

# 198
gala9, не продавай този хубав зехтин - все ще си го изразходвате на салатки - толкова е полезен! Аз готвя с друго олио, но на салати слагам зехтин. И за бебето май реших да ползвам зехтин за бебешко олио, ще взема някой добър.

Днес бях на преглед - хемоглобина ми е 109 - точно под границата, така че утре ще взема това, което ми предписа докторката. Иначе бебка е малко диагонално разположена (с главичката в долната част все пак), но има време да си се завърти както трябва, надявам се. А от миналата седмица си се сдобих и с един хемороид Rolling Eyes - е, поне не боли, от време на време просърбява, но то беше май щото си карах на прашки, че в тая жега и тука... Питах докторката - каза, докато не ми е много дискомфортно, да не мажа с нищо - след раждането щели да изчезнат най-вероятно. Ако станело по-зле - каза да си взема нещо за хемороиди от аптеката.

Днес ми пристигна и слингът (шал) - при първата проба връзване, не се получи много добре, но ще се тренира. Само дето кукла нямам  Simple Smile. Заедно с това ми пристигна и покривалото за дъжд и вятър, че Чикото ми няма, та трябваше отделно да поръчам. Вчера пак му ударих голям пазар - чаршафчета, одеалца (за количката де, не за леглото), непромокаеми постелки - предполагам, че ще ми вършат работа за нещо. Взех и еднократни превръзки за кърмене (така ли се казват в БГ?), че доколкото разбирам по всяко време може да почне да тече кърма. И един куп други работи навзех, май ми останаха консумативите - памперси, кърпички и такива разни.

# 199
Добро утро на ввсички.

Напоследък само си ви чета, нещо не симе пише.................. много жега, а климатика не смея да го пуна докато съм вкъщи, че знам ли.

За килограгимите аз съм +17 до момента  Embarassed, а накрая май най- много се качва и с това залежаване в къщи не ми се мисли.  261uu, аз и предния път качих много и бързо ги смъкнах ама бях на 24г, а сега ........... newsm78 след 30 било мъка, но ще видим Peace .

# 200
Мисля да не припарвам до морето, че green peace  ще дотичат на акция за спасяване на изчезнал вид тюлени  hahaha

# 201
  • В царството на мечтите
 Embarassed

# 202
  • Sofia, Bulgaria
Много ме е срам да си призная,че сме си имали бебенце още преди да зачезна  Embarassed.Къде съм бляла незнам.С закъснение честити синчета на мамчетата RYBI и Desunique и честита двойна радост на Димяни

Да са ви живи и здрави малките нетърпеливковци и да имат щастливо детство  Hug
Честито и на всички ,който са празнували по някакъв повод   bouquet.

на тези ,който не са ме забравили.Ставам,че Габи се събуди и ме вика с рев  ooooh!,по късно ако успея ще дописвам  Peace.Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 203
Добро утро, дами!
Днес закуската е от мен Simple Smile

И сега да си разкажа патилата... Вчера излязохме с приятели на рибен ресторант (много приятно, много вкусно). На връщане с мъж ми решихме да се поразтъпчем, докато си хванем такси, че беше много приятно прохладно. И както си вървим, хванати за ръка, моя милост стъпва на криво (което не е нещо необичайно за мен, де) и нищо, че ме държат за ръката успях да се изтреса и да си жулна коляното. Супер тъпо се почувствах... като торба с пясък се изсипах. Добре, че само се подпрях на коляно, не съм си тръшнала и големия маховик на земята, че тогава земетресението щеше да е поне 4.5 по Рихтер  Crazy

# 204
  • някъде в България
Добро утро и от мен с кафенцето  Grinning
Страхотни жеги и незнам къде да се скрия вече на хладно.Подхванаха ме и нервите да отброявам оставащите дни който са такава мъка като помня от предния път.Доволна съм от качването на кг-ми до тука ги контролирам в + 4-5 кг само дано и повече не кача а бебето да е по голямо.В понеделник изкарахме голям кошмар малкия беше вдигнал температура която в 2.30 ч през ноща стигна 43 гр и викахме линейка и ходихме в болницата.Няма да разказвам там как мина и какво преживях но както каза мъжа ми "никога не съм бил така уплашен" и аз не си представях че ще гледам детето си в линейка в безпомощно състояние.Само ще кажа че там нашите родни специалисти нищо не ни помогнаха и само думаха за парите по каса  #2gunfire. Слава Богу кризата премина и го стабилизирахме самите ние и сме си вкъщи и дано повече не се стига до болница.Така и не се разбра от какво се е стигнало до това положение но в БГ е така явно.Господ да пази нас и децата ни и другото е съдба момичета.Да ви споделя странно ми е че нещо коремчето ми като че ли остава на едно и също положение тоест не расте много това дали е защото не качвам аз кг-ми или бебето не качва достатъчно?? newsm78

# 205
Добро утро и от мен  Hug Ще може ли име и парола - за да влезна във фейсбукския профил и да си приема една покана там?  Blush А случайно да има други играещи Sorority life?

# 206
Melani34, и аз тези дни наред с другите ми тревоги имам подобни притеснения относно килограмите и големината на корема. Всичките ми познати казват, че изобщо не ми личи, че съм в толкова напреднала бременност, а първият път бях един ходещ корем... Crazy
От началото на бременността съм качила само 5 кг, а последния месец изобщо, а и бебето върви 10-на дни назад. Хем знам, че е нормално и че бебето си "взема" от организма ни всичко каквото му е необходимо, хем от време на време пак се тревожа...

# 207
  • София
Добро утро, мами!

Пак е жега на вън  sweating
А от няколко дни съм и в едно такова настроение goodandevil, та се замислих, че никой не искам да има покрай мене след като родя т. е  смятате ли, че ако родя по нормален начин ще мога после сама да се справя с грижите за бебчо.....не искам майки, не искам свекърви ,искам да сме си само ние.....от сега ме дразнят с глупави коментари камоли тогава...... #2gunfire
  Малееееееееееее май седенето във вкъщи не ми се отразява добре......, но наистина това е което чувствам.....

# 208
  • Eemnes, NL
Добро утро  Hug
Ulia , Melani34 - значи не съм само аз с малко килца, моите са дотука 6 и половина, но при мене повечето е на шкембак май, всички си мислят че почти не ми е останало до раждането, но моята акушерка ме успокои че понеже е второ и затова е така, а и ми каза да не се сравнявам с другите мамчета, всяка бременност е различна, но аз все се чудя дали има достатъчно за бебка?Иначе се храбня нормално и с нищо не прекалявам, аз и без това сладко не обичам, та това само ми е в плюс - виж  соленичко... Heart Eyes, но и с него внимавам.
Пазете се от жегите, тука най накрая подухна малко вятър newsm68 и смятам да зачезвам на разходка.
Лек ден на всички! newsm51

# 209
  • София
Не се притеснявайте за килограмите! И аз до сега съм +6, а доктора ми каза, че като размери бебето е дори малко над средните #Crazy. С дъщеря ми качих 15 кг. и така и не успях да смъкна после 5 излишни кг.

Общи условия

Активация на акаунт