Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват раждането, здравето на бебетата и майките, подготовката за болницата, преждевременното раждане, споделянето на лични преживявания и притеснения; бременност, семейни отношения, подкрепа от страна на семейството, планиране на бременността и различни гледни точки и преживявания на жените по отношение на бременността и семейния живот.
-
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета и майките?
-
Какво е мнението за повиването на бебета?
!
и задните ми части блеснаха
!
.Иначе с главЪта надолу
само че спрях цигарите преди 2,5 год- качих 10 кг сега още 13 до тук
та съм....... много се надявам бързо да влизам в релсите след раждането. Колелото ще го карам
аз до скоро го въртях, но нещо коремчето взе да ми пречи
но той яде колкото да не умре от глад, сладко не яде изобщо и никви такива боклуци без които аз...
а даже нямам апетит,сладко почти не ям,просто не обичам а какви са тези килограми
.
И това ще трябва да наваксваме наесен....

В момента за мазане на Ивана ползвам А-Дерма, Екс-Омега. Обаче забелязах, че срока на годност е само 6 мес. от отварянето. Което доста ме притесни, защото през лятото в жегите често пропускаме, че наистина е доста мазничка и срока й май изтече. Презастраховат ли се производителите или наистина е по-добре да изхвърля тубата?
После обаче той тръгна на работа, а аз си останах по цял ден със супер ревливо бебе вкъщи. Така ми се е искало да дойде да ме отмени някой за малко! Е да, ама нямаше кой. Второто бебе ми се улучи послушно, него съм си го гледала аз и нямах никакви проблеми. За сега обаче съм се разбрала с детегледачката ни да идва да помага от първия ден, може да е с едно готвене или просто да седи до бебето, докато аз си поспя. Но майка героиня не мисля да ставам, защото на никого няма да съм полезна, ако ми изгърмят бушоните