Отговори
# 450
cvaki, аз и lanasvet (брей, не е писала отдавна тая мацка) ходихме на отворени врати в Шейново. Принципно не проверяват по списък кой е записан и кой не, но понеже ви разхождат по отделенията и не може да сте много на куп, максимум 10-тина. За това им е важно записването. Опитай да им звъннеш на телефоните от сайта, аз нямах проблем с тях. Ето ти линк към сайта им: http://www.sheynovo-ag.eu/ - влизаш в "за вас пациенти".

Ох, най-накрая захладня, мислех, че ще се стопя просто. Сега ми е едно свежичко... и се захващам за шевната машина и да си довърша комплектчето чаршафчета. Останаха ми и парченца, та ще направя и чаршафчета за количката, там нали няма нужда да са толкова големи...

# 451
Мацки, тая нощ такъв тъп сън сънувах  ooooh! - понеже от няколко седмици бебка раздава яки ритници и непрекъснато ми забива петички, явно тази нощ съвсем се е разбесняла и аз с бременния си мозък сънувам, че така яко ме рита та чак се подават крачета и ръчички през корема ми, а аз я тикам обратно и и се карам " чакай, бе маме, рано е още да излизаш!".
 hahaha

# 452
  • В царството на мечтите
Мацки, тая нощ такъв тъп сън сънувах  ooooh! - понеже от няколко седмици бебка раздава яки ритници и непрекъснато ми забива петички, явно тази нощ съвсем се е разбесняла и аз с бременния си мозък сънувам, че така яко ме рита та чак се подават крачета и ръчички през корема ми, а аз я тикам обратно и и се карам " чакай, бе маме, рано е още да излизаш!".
 hahaha
Joy Joy Joy

# 453
cvaki, аз и lanasvet (брей, не е писала отдавна тая мацка) ходихме на отворени врати в Шейново. Принципно не проверяват по списък кой е записан и кой не, но понеже ви разхождат по отделенията и не може да сте много на куп, максимум 10-тина. За това им е важно записването. Опитай да им звъннеш на телефоните от сайта, аз нямах проблем с тях. Ето ти линк към сайта им: http://www.sheynovo-ag.eu/ - влизаш в "за вас пациенти".

Ох, най-накрая захладня, мислех, че ще се стопя просто. Сега ми е едно свежичко... и се захващам за шевната машина и да си довърша комплектчето чаршафчета. Останаха ми и парченца, та ще направя и чаршафчета за количката, там нали няма нужда да са толкова големи...
Много благодаря.Ще звънна.

# 454
Здравейте момичета
Най-накрая дойде нашето време, толкова се радвам на прохладния ветрец отвън, че нямам думи.
Много съм доволна от вчерашния ден. Купихме най-накрая легло, за малката принцеса. Обикалях три града за него. Проблемът при нас е, че леглото не трябва да е повече от 1,60 и да е със шкафче от дясната страна. Проблемът се оказа че повечето легла са с ляво шкафче, но успяхме да намерим нашия модел  при Dizain bebe и сега го чакам следващата седмица.
Харесахме и количка, която да е достатъчно висока за мен и татко ни че и двамата сме доста високи. Количката е hauck, а модела е Malibu. С това нашите приготовления почти са към края си.
Аз за разлика от едно мнение тук, което беше публикувано намерих доста приемливи чаршафи във Вис Виталис. Купих комплект от трико с обиколници за около 60 лева и едно бяло комплектче само чаршафи, чаршаф за завивка и възглавничка от памук със сатен за около 23 лева. Това е доста по-добре от ужасните комплекти, които продават от най-гадното хасе което съм виждала за 50-60 лева.
Искам да похваля и продавачките в магазина. Бяха ужасно търпеливи с мен и много изчерпателни в информацията. За сравнение ще ви разкажа, как ни посрещнаха в магазин "от А до Я за вашето бебе" в Люлин. Там една възрастна жена ми обясни че съм много тъпа ако си мисля,че ще намеря количка за по малко от 2000 лева и какво съм си мислила че искам... 3в 1 за 1000 лева, аз луда ли съм. Бутна ме в корема с една количка три пъти уж... "без да иска". А за чаршафи съм трябвало да се примиря, че по-евтини от 185 няма да купя.  Най-накрая и казах, че съм предвидила доста пари за първите покупки за бебето, но при нея няма да похарча и лев и си тръгнах.
Сори, че ви занимавам с такива премеждия, но смятам, че такива неща трябва да се казват, не може никой да си позволява да се държи така. А и ако някой от вас се е запътил натам по-добре да размисли и да не си губи времето.
Бях запланувала тази седмица да ходя в Шейново, но до колкото разбрах от вас там местата за тази седмица са заети. ще видя може в сряда да се направя на луда и да отида, пък ще видим. Ако има някой който ще ходи, ако може да ми даде някакво инфо.
За сега това е от мен...прохладен ден Simple Smile

# 455
Хех, защо не ми се е паднала на мен тази възрастна женица с количките за 2000 лева  Laughing Щеше да съжалява горчиво, че ме е заприказвала въобще Grinning Изобщо не понасям продавачки, които се опитват да се държат надуто с клиентите. 

# 456
За сравнение ще ви разкажа, как ни посрещнаха в магазин "от А до Я за вашето бебе" в Люлин. Там една възрастна жена ми обясни че съм много тъпа ако си мисля,че ще намеря количка за по малко от 2000 лева и какво съм си мислила че искам... 3в 1 за 1000 лева, аз луда ли съм. Бутна ме в корема с една количка три пъти уж... "без да иска". А за чаршафи съм трябвало да се примиря, че по-евтини от 185 няма да купя.  Най-накрая и казах, че съм предвидила доста пари за първите покупки за бебето, но при нея няма да похарча и лев и си тръгнах.

Малееее, ти ме разби !!!  #Crazy

# 457
Мале, как ги мразя такива продавачки.... добре си й казала, че няма да си дадеш парите при нея! И по-силно можеше да я настъпиш... аман от соц. атавизми, да караш клиента да се чувства длъжен, че ти е прекрачил прага на магазина...  #Cussing out
Нас в Малечко така любезно ни посрещнаха и обслужиха.... поне 30 минути си играхме с една количка, да я сгъваме и разгъваме и сглобяваме и разглобяваме... и никой нищо не ни каза, а напротив показваха ни кое как се слага, как се маха. Даже днес се обаждах по телефона, че не бях сигурна дали коша за новородено се продава отделно от комплекта, и пак супер любезно ми отговориха, цени ми дадоха... въобще - така се прави, така се задържат клиенти.

# 458
Това което най-много ме учуди от цялата тази случка е следното....
Не разбирам, как продавачките в един голям магазин, които да на заплата са много по-любези от тази жена, която явно се пишеше я за собственичка, я за нещо...от рода на майка или лела на собствениците. На нея оборота и е много по-важен от колкото на голямата верига, но дори за секунда не помисли за това, просто си изля цялата простотия върху нас. Не знам аз ли нещо съм сбъркала, но до сега на такова отношение не съм попадала. Бух се радвала ако някой сподели дали е ходил там и как са се държали с него.

# 459
Хахаха...TanitaDanaia, трябваше да и кажеш - 2000лв. за количка 3в1 ?!?!?! Това сигурно е някой китайски боклук !!!  Joy

# 460
Хич не й се връзвай и я забрави по-бързо.  Peace Жената не е била добре и явно наистина си е изляла някъде лошото настроение.  Crazy Иначе - и аз самата се занимавам с търговия, абсолютно не разбирам как е възможно такова отношение, но някои неща просто нямат отговор и това е.

# 461
Jani4ka , бухахаха как ме разсмя Simple Smile
А, вие да не мислите че имаше нещо по-различно от другите магазини, просто цените бяха в пъти завишени Simple Smile

# 462
  • у нас
аз си взех спално бельо на разкрой. Отидох избрах си 100% памук и ми ушиха в магазина - 20 лв комплекта Peaceгорен , долен и калъфка. На някой може да му се струва тъпо, но аз съм доволна и то в пъти повече от готовия комплект който купих след това за да имам 3 Rolling Eyes ... може би щото не се хвърлих на скъп Rolling Eyes ....... а картинките са  Heart Eyes ей сега ще ги щракна и ще ги кача в албума Peace

TanitaDanaia добре си и казала така Peace

http://september2010.snimka.bg/baby/dreshki-za-izpisvane.513513.19810523 снимката е ужасна и не са изгладени, но катринките се виждат Peace, а мекотата им няма как да ви я покажа Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 14:00 от Tommelise

# 463
Tommelise, приказно е Simple Smile
Завиждам на всички майки които могат да шият. Аз в живота си се научих само да рисувам и тъка, но това не става много за малко бебе, освен някой ден да и изтъка един китиник...за чеиз Simple Smile

# 464
  • София
Здравейте мамита...... Laughing
  Много съм доволна вече си взех 45 дневният болничен, уф много ми беше притеснено, защото моят лекар излезна в отпуск и трябваше да търся кой го замества и т.н , но в крайна сметка вече всичко е ОК....еми остана да чакам сямо денят.....ха..ха... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт