Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват раждането, здравето на бебетата и майките, подготовката за болницата, преждевременното раждане, споделянето на лични преживявания и притеснения; бременност, семейни отношения, подкрепа от страна на семейството, планиране на бременността и различни гледни точки и преживявания на жените по отношение на бременността и семейния живот.
-
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета и майките?
-
Какво е мнението за повиването на бебета?

Не стига че ми е трудно и изморително да си върша вече домакинската работа ами сега тя стана двойно повече и никой не ми помага.Опитах се първата вечер да се оплача как сина й(демек мъжо) изобщо не ми помага за домакинството а вече все пак съм в 8 месец с голям шкембак и направо ме стъписа като чух :Ами като се чувстваш добре не ти пречи да си вършиш задълженията
Подарих и един тоалет и тя го пробва пред огледалото.Добре но ние живеем в 1 стая в която и бебо ще живее,та за да се види изцяло си обу МРЪСНИТЕ сандали и се кипри половин час на чисто новия ми килим,направо полудях
На следващия ден това се повтори с друг тоалет ееееее вече ми прикипя
Нищо не казах,но кажете ми нормално ли е да се дразня?Аз се мъча с все сили да си поддържам хигиена за която подчертавам НИКОЙ не ми помага а сега за една седмица гости после ще чистя като луда-еми не съм от желязо.И последно и спирам.Мъжо реже диня на плота в кухнята и изтърва едно парче на килима(изпран за бебо да е чист,но го постелихме заради свекито) аз веднага взех да запера мястото за да не остане леке а от нея получавам репликата: Ще видиш с едно малко дете никога няма да ти е чисто в къщи 

като се опитам нещо да му кажа и започва едно цупене , чудесия

. Но явно малко съм се разкрачила повечко и сега отново ме болят костите отдолу. Тъкмо бяха спрели и сега пак,но този път ужасно много. Едвам лягам,а пък за ставането да не говорим-МЪКАааааааааа. Утре съм на жк за издаване на 45 дни болничен и ще питам доки дали са нормални тези болки от долу. Бива да боли ,но аЗ едвам се върта от една на друга страна и то вече така около месец.
Набързо се излюпих. Иначе не е лошо да я поотрежат, пък и аз едва ли щях да спя кой знае още колко.
Да ти кажа, вярва ми безпрекословно. Не че си е умирал да чисти, ама като вижда, че аз не пипвам, правеше го редовно. Сигурно някои от вас ще решат, че е прекалено и се преструвам, но истината е, че не ни е момента с тези кореми да мъкнем прахосмукачки и да мием прозорци. Със сегашната бременност, която ми е наистина проблемна, въпроса вече съм го решила генерално - имам жена още отпреди да забременея, която идва и почиства основно всяка седмица. (Между другото не струва много скъпо, а колко усилия и нерви ми пести.) Мисълта ми беше, че ако аз винаги се справях с домакинството, и моят мъж не би си помислил да помага. Той дори не искаше после да взимам жена за чистенето, защото, забележете - децата щели да израснат разглезени и с мисълта, че някой е длъжен да им почиства
мен също ме водят рискова и там си е отбелязано единствената кирия от зялата работа е малко повече безплатни изследвания
!
, но съдба............