Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват раждането, здравето на бебетата и майките, подготовката за болницата, преждевременното раждане, споделянето на лични преживявания и притеснения; бременност, семейни отношения, подкрепа от страна на семейството, планиране на бременността и различни гледни точки и преживявания на жените по отношение на бременността и семейния живот.
-
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета и майките?
-
Какво е мнението за повиването на бебета?
аз нали можеше да се наспя и се ококорих в 7
много хубаво е показано къде какво има. Та през плацентата е възможно да преминат антитела от майката и да аглутинират (слепят) антигените, които са върху еритроцитите на бебето. Те се разрушават и количеството на билирубина , който се образува при тяхното разрушаване се увеличава над нормалните за жълтеница на новороденото. За да се получи аглутинация антигените трябва да срещнат едноименни антитела- А и а В и в. Например майка кр. гпура 0 няма антигени, но има и 2-та вида антитела. Ако бебето е кл. кръвна група- която и да е тя, атитела от майката могат да слепят антигени на плода- при кр. група - антиген А при кр. група антиген В при кр. трупа АВ - и двата антигена. Колко силно ще е изявена реакцията зависи от това колко атгитела ще преминат от майката 

дано да не излязат на записа от гадните контракции, че не знам вече къде да се скрия от доки да не ме привика пак в болница
определено вкъщи си ги понасям по-добре нещата, а и съм си обещала да не ставам от леглото, ако ще и тавана да падне
това е просто казано
нали си кръвна група 0
.Нещо съм станала много раздразнителна и гадна ама не издържам вече.Колкото до брадавиците на мен ми се появиха от врата до гърдите и са много ,надявам се да се махнат.