Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват раждането, здравето на бебетата и майките, подготовката за болницата, преждевременното раждане, споделянето на лични преживявания и притеснения; бременност, семейни отношения, подкрепа от страна на семейството, планиране на бременността и различни гледни точки и преживявания на жените по отношение на бременността и семейния живот.
-
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета и майките?
-
Какво е мнението за повиването на бебета?
Милото ми преди 8 дена някъде беше 2,100 кг , а днес е около 2,200 кг. Пък аз почнах и витамини да пия,но...Поне се радвам,че засега расте,нищо че по малко. Лекарката каза,че просто ще е от по-малките бебенца вероятно. Иначе с мъжа ми решихме да отидем на моренце за няколко дни, в понеделник заминаваме за 3,4 дена, пък като се върнем тъкмо ще вляза в 9-тия месец, да съм си тук. Това е при мен, след малко отивам да изям един голяяяяяям обяд, че бебето трябва да расте!!! Е,ако не бебето, то аз ще порасна със сигурност 
Олях се...
не го мисли сега,дано по-бързо ти отшуми болката сега. 
не знайно от какво...

извинявам се с 4 гледам и пак не виждам.Мнооооо съм зле значи!!!