Отговори
# 90
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми каже къде в София има от тези нощници за кърмачки, че нямам никакво време да обикалям. Бях две седмици отпуск, успях да прескоча и до морето, но сега трябва да наваксам с работата  Sad.

Здрасти, не знам къде живееш в София, но на пазара "Иван Вазов" има един магазин, в който продават какво ли не, но има и щанд за спално бельо. Там има много хубави неща, редовно пазарувам и 100% има и от тези нощници, даже и във вариант пижама.

Има и в магазин"Дева" зад пътеките на Младост 1А

Честит и весел празник на всички празнуващи днес!Много щастие и успехи им пожелавам от все сърце!

# 91
Честито на всички именици, рожденици, отличници Simple Smile много ви се радвам на всички.
Чета какви са оплакванията ви, за да сравня с моите и честно казано не се задъхвам много, освен, когато ми е много горещо и когато изкачвам стълби. Въздух не ми стига и когато легна по гръб и ми е много горещо, но иначе съм добре.
Единственото, което засега ме притеснява повече е някаква болка долу ниско в дясно, която усещам основно като легна настрани или когато ходя бързо. Дали е нормално?
А хапчета засега не пия никакви, пих витамини, но един месец съм ги спряла по съвет на лекаря, а последния месец ще пия още малко витамини и толкова.  

# 92
  • София
Вече съм в осми месец !!!!!!!

# 93
  • у нас
Gergan_ka аз имам същите. Не е нищо притеснително. повече почивка, удобни пози и ще премине след около 2 м Laughing Peace

момичета забравих да ви кажа куриоза днес. Малко предистория. Предния изпит беше кошмар (съдебната медицина), слагах бели листчета за да не гледам картинките в учебника, по цели нощи сънувах трупове и т.н. да не описвам че на някой може да му призлее ooooh! изпитвах ужас че може да не го взема и да се наложи да чета втори път материята Confused обаче то от този стрес и ужас научих дет се вика всичко наизуст ooooh! и резултата е отличен Peace. Колежка отишла да вземе книжките и днес заедно с книжката ми дава и два учебника или ръководства newsm78 и аз и казвам че се е  объркала и тя ми казва "нееее Simple Smile, това ти е подарък от доцента за отличното представяне на изпита"   #Crazy отварям - даже с надписани (той е автор) bowuu и хем ми стана смешно, хем и аз не знам кво newsm78 той човека ако знае с къв ужас съм го учила това нямаше да ми ги даде изобщо ooooh! все пак съм му благодарна Peace ще ги разгледам след раждането Laughing че едната е съдебно-мед. експертиза в АГ-то , а др. е за евтаназията Peace

# 94
Честит имен ден на всички Simple Smile

# 95
Gergan_ka аз имам същите. Не е нищо притеснително. повече почивка, удобни пози и ще премине след около 2 м Laughing Peace

момичета забравих да ви кажа куриоза днес. Малко предистория. Предния изпит беше кошмар (съдебната медицина), слагах бели листчета за да не гледам картинките в учебника, по цели нощи сънувах трупове и т.н. да не описвам че на някой може да му призлее ooooh! изпитвах ужас че може да не го взема и да се наложи да чета втори път материята Confused обаче то от този стрес и ужас научих дет се вика всичко наизуст ooooh! и резултата е отличен Peace. Колежка отишла да вземе книжките и днес заедно с книжката ми дава и два учебника или ръководства newsm78 и аз и казвам че се е  объркала и тя ми казва "нееее Simple Smile, това ти е подарък от доцента за отличното представяне на изпита"   #Crazy отварям - даже с надписани (той е автор) bowuu и хем ми стана смешно, хем и аз не знам кво newsm78 той човека ако знае с къв ужас съм го учила това нямаше да ми ги даде изобщо ooooh! все пак съм му благодарна Peace ще ги разгледам след раждането Laughing че едната е съдебно-мед. експертиза в АГ-то , а др. е за евтаназията Peace

Само като го разказваш ме побиват тръпки.
Ама и ти си голям герой, то учене, то изпити, то бременност...браво  Grinning

# 96
Леле, мен два дена да ме няма и какви новини...
Деси, честито бебче! Да ти е жив и здрав малкият Иван!
Връщам се да чета и после ще пиша===

# 97
  • София

Браво на теб! Не веднъж сме казвали ,че си нашата гордост!
[/size]

# 98
Честито и от мен на именниците, на отличниците, на празнуващите, а бе..направо всички да си попразнуваме  Laughing !
Иначе аз днес бях при гинеколожката за издаване на първия болничен преди термина и документи за болницата. Висях час и половина пред кабинета й, при положение, че бях втора, но нали знаете, че все се появява някой, който е много спешен, който е за малко и тем подобни. Но както и да е. Та, написа ми тя болничния, мери тоновете на бебето (всичко е нормално при него), мери ми кръвно (което си ми е ниско 90/50). И след гинеколожката тръгнах да ходя при счетоводителката. Качих се аз на маршрутката, естествено нямаше места, а и всички се правят, че не те виждат ( не че някой ми е длъжен да стане де  Wink ). Поне при счетито всичко мина бързо, тя е много точен човек!
Сега се прибрах и смятам да полегна и да почина малко, че ... пак трябва да мисля нещо за готвене  ooooh! .
Така...оплаках ви се  Laughing !
Хайде, лек и прохладен ден на всички!  

# 99
  • София
Стига съм само чела , ами аз да се включа с пздравите..... Laughing
Danielkka, браво за новата темичка....ти си вече ветеран  Hug
Честито на мама Деси, нека малкият Иван бързо да натдава и да си го пребират във вкъщи Peace
Дiмяни много добре звучиш.....браво за силната воля стиснати палчета за младите госпожици Mr. Green
Руби и за Божидар една голяма  Hug все така.....
E.L честитат ти рожденничка.....  bouquet
Естествено и весело посрещане на празника на всички именяци.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green  bouquet
Tommelise,  браво за поредният изпит.....айкураж малко остана... Simple Smile
  Сега да дам отчет.... Laughing днес бях при доки, записвахме тоновете на бебчо....всичко е наред, гледахме го и на видеозона пораснал е цели 1850 г. развива се спрямо седмиците си....миличкото ми мишле...вече нямам търпение......е, предполагам, че не съм единствената... Laughing
 Тов

# 100
Честито и от мен на именниците, на отличниците, на празнуващите, а бе..направо всички да си попразнуваме  Laughing !
Иначе аз днес бях при гинеколожката за издаване на първия болничен преди термина и документи за болницата. Висях час и половина пред кабинета й, при положение, че бях втора, но нали знаете, че все се появява някой, който е много спешен, който е за малко и тем подобни. Но както и да е. Та, написа ми тя болничния, мери тоновете на бебето (всичко е нормално при него), мери ми кръвно (което си ми е ниско 90/50). И след гинеколожката тръгнах да ходя при счетоводителката. Качих се аз на маршрутката, естествено нямаше места, а и всички се правят, че не те виждат ( не че някой ми е длъжен да стане де  Wink ). Поне при счетито всичко мина бързо, тя е много точен човек!
Сега се прибрах и смятам да полегна и да почина малко, че ... пак трябва да мисля нещо за готвене  ooooh! .
Така...оплаках ви се  Laughing !
Хайде, лек и прохладен ден на всички!  

Ее не си единствената с подобни...ангажименти и оплаквания Simple Smile
Тук на мен много рядко ми стават в транспортните средства също. Онзи ден направо умрях от смях.
Като се качих в трамвая една девойка, горе долу колкото мен на възраст предполгам, определено ме видя. После, за да не се бутам с всичкия народ, застанах до нея. Една жена й направи забележка, че не ставала, а тя й отговори, че не ме била видяла....та аз съм като кит. Но няма значение. Единствената причина, поради която сядам, когато ми отстъпят място е защото тук карат като луди и ако забие изведнъж спирачки кой знае къде ще се озова. Веднъж ми се е случвало и си ходих насинена известно време, та не искам да се повтаря. Хора всякакви обаче.  
А аз пък днес се обадих на личната си лекарка да я питам дали ще ми даде направление за хоспитализация, просто така принципно да си знам като затръгвам за Плевен да съм подготвена.
А тя ме изненада с отговора си, че досега нямала такава практика, но ако й кажа какво да пише, нямало проблем.  
Аз пък от къде да знам какво се пише в това направление, а и колко важи...все някакви простотии, всеки ден да има човек за какво да мисли и да няма грам спокойствие.  newsm78

# 101
Gergan_ka , така е, всеки ден нещо ново измислят, но ти не се притеснявай за тези пусти бюрокрации. Всичко ще се нареди!
А за градския транспорт май навсякъде е мнооого зле  Laughing и никой не се съобразява с това дали си бременна например - всеки се бута, блъска, никой не отстъпва място. Но и аз като теб искам да седна най-вече заради "перфектното каране" на шофьорите  ooooh! .

# 102
  • София
Днес се видяхем с Руби за малко и не говорихме много!
Сведенията минаха малките са добре! Praynig

# 103
  • София
Браво ♥Димяни ♥  Mr. Green

# 104
Честито на имениците   bouquet! Много поводи за радост!

E.L., честита ти рожденичка   bouquet! Да ти е жива и здрава, прекрасно детство й пожелавам, и да се обичат много с бъдещата й сестричка  Simple Smile!

beb4o_fb, хубави новини, браво!

♥Димяни ♥
, радвам се за хубавите сведения, все така да са и да минава времето Praynig!

Момичета, един глупав въпрос - стана въпрос на курса за раждане миналата седмица, че не е лошо в последните седмици да се слага нещо непромокаемо на леглото, та ако изтекат през нощта водите, да не пропие в матрака. Аз си взех покривало за цялото легло, но пък се чудех - ако навън ти изтекат водите - много ли е обилно и видимо? Аз понеже ще работя до последно, ако се чувствам добре, и този въпрос ме вълнува. Има ли смисъл да се сложи някоя превръзка примерно (ежедневна, нормална?)? То ясно, че това като се случи, едва ли ще ти пука много, но това ми хрумна.

Общи условия

Активация на акаунт