Отговори
# 105
# 106
  • София
Люляк, на мен не ми изтекоха водите предния път и затова не мога да ти отговоря - но мисля че често ги пукат чак като тръгне раждането newsm78

# 107
Привет Grinning
Люляче, дамската превръзка няма да те спаси Mr. Green на мен лично водуте ми изтичаха поетапно не на веднъж,но си бяха доволно количество.Ако си на вън ще си се понамокриш,но тогава не ти пука много много дали някой те вижда,ти ще се вълнуваш от скорошната среща с малкия човек и изобщо няма да го мислиш Mr. Green

Димяни, радвам се,че всичко е наред. Heart Eyes
Руби, да го цункаш Бобчо от нас,по крачетата(дават ли ти вече да го пипаш???,извинявай за любопитството Embarassed).

При нас всичко е наред,само дето младежа много се върти и премята,тя и сестра му беше така и после ми беше кротко бебе,та се надявам и той като нея да е като се роди Mr. Green
Ние почти се пренесохме,останаха ТВ и секцията и от утре ще нощуваме на новото място.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРИ,НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ.  bouquet
Хубава вечер от мен и до скоро  bouquet

# 108
E.L., честито на малката ти красавица !!!   bouquet

ilik123, честит имен ден !!!   bouquet

Малко новини от Деси - бебо е много добре. Всички тестове са перфектни !!! А Деси звучи страхотно!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Димяни, Руби - радвам се, че и при вас всичко е наред!  Hug

# 109
Благодаря за отговорите на моя така "съществен" въпрос за водите  Laughing!

Jani4ka, браво за новините от Деси, много се радвам!

Мамите от Варна, как сте? Сега гледам новините - големи наводнения при вас  Shocked.

# 110
  • в мечтите си

Браво Даниелка!! Страхотна темичка!   bouquet  bouquet

ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕСИ !!!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КУКЛА!   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!   bouquet

Момичета ама грам нямам време да пиша.Много изненади много чудеса тези 2 седмици.
Целувки и прегръдки!
Дано скоро успея да се поразпиша!

# 111
Не не го пипам мила,стоя и го гледам през стъклото на кувиоза Sad.Иска ми се много ,но не трябва нали нямат никакъв имунитет.

За празнуващите мноооооого здраве и живот,късмет  и щастие.

# 112
за тези , които се интересуват от пелените http://www.kiddopotamus.com/p_swad.php .

Писах на братовчед ми в Ирландия и там сега били на промоция по 20 евро - аз си поръчвам и ако някоя от вас иска да казва,че утре ще ходи да ги вземе . ще са тук горе долу края на август.

Честито на всички с повод за празнуване днес   bouquet - пожелавам ви здраве, щастие и много любов.

# 113
Честито и от мен на всички празнуващи   bouquet
Люляк и аз доста съм го мислила това с водите, както обичам да скиторя...

# 114
Здрвейте и от мен!

Два дни не съм влизала и отново страхотни новини!!!

Деси, ЧЕСТИТО!!!    bouquet
Нека малкия Иван да расте здраво бебе,
да бъде весел и безгрижен и скоро да се гушка в къщи с мама!  Hug

ЧЕСТИТО на всички празнуващи - няма да изброявам,
защото със сигурност ще пропусна някого!   bouquet

Лека и прохладна вечер на всички!  Hug

# 115

Мамите от Варна, как сте? Сега гледам новините - големи наводнения при вас  Shocked.

Оцеляваме  Grinning Днес ходих до един детски магазин и бях по една страшно тъничка рокля, дълга, с презрамки. И като нямаше къде да се скрия станах вир вода, роклята залепна за мен. Можех да изцедя вода от нея. По неволя влезнах в един магазин и си купих една ужасна ефтина рокля, но исках поне да съм суха, докато мъжа ми дойде да ме прибере. Голямо преживяване си беше.
А за водите - при мен не течеше толкова обилно. До болницата спокойно се справих с една нощна превръзка. Може би зависи как се пукне мехура.

# 116
  • Пловдив
Привет Hug

Първо - честито на всички празнуващи - именници, режденнички...  bouquet

Люляче, от личен опит не мога да ти кажа, но знам от сестра ми и от няколко приятелки, че нощна превръзка + смяна на час-два вършат работа Mr. Green
И по темата - вчера питам лекарката ми до кога мога да си скитосвам до вилата на нашите (на 60 км от тук) и тя ми казва: "А, не се притеснявай, до термина си можеш да си стоиш на хладничко... Ти да не си мислиш, че ще родиш за час?" Laughing Laughing LaughingСмея си се аз, обаче все пак, това и малко ме плаши...
Разпитах сега какво трябва да нося аз в болницата, когато тръгвам да раждам, отговориха ми, че ми трябват документи и чехлички  Laughing Е, аз мисля да си взема и от подплънките за кърмачки + гащичките за еднократна употреба, така че - мога да твърдя, че и моя багаж е стегнат вече Mr. Green

Утре не знам дали ще ми остане време да се разпиша, тъй като отново заминавам до неделя на хладничко Heart Eyes В събота и концерт на БТР ще гледам, на всичкото отгоре - от ВИП ложата - терасата на вилата ни е точно до сцената Laughing Ако някой им е фен - да заповяда, ще се намерят 2-3-4-5 столчета или шезлонга Mr. Green

Лека вечер от мен, "отдавам" се на д-р Хаус Laughing

# 117
Здравейте!!!
Деси,честито и от мен с малко закъснение!Да е жив и здрав малкия Иван!!!
Руби,Димяни Hug!
Аз си боядисах вече къщата,успях и два дни на море да ида(кеффффффффф;)))).Днес ходих при доктора и малко се притесних,защото главата на бебето отговая на 28-29 г.с.,а крачето на 30.Иначе мери кръвопотока,сърце и т.н. всичко си е в ред,1490 гр.каза,че е.Лекаря каза,че просто нямала да е с голяма глава.Какво мислите по въпроса?А,и вече сме с главата надолу!

# 118
Добър вечер от мен,

Много се радвам за добрите новини около бебчетата Simple Smile
кураж мамчета още малко и ще ги гушкате съкровищата.

Аз днес бях на преглед, мъжлето ми е вече 2,220кг отговаря на 33 седмица и си е обърнат с главата надолу, много ниско долу е и направо ме притиска здраво през 10 мин съм в тоалетната но най-кофти е че усещам напрежение ниско долу.
Доки каза да стискам още 20 дни, май май ще подраним по първоначални прогнози.

# 119
  • у нас
bubbast сестра ми така я бяха уплашили и доста се притеснявахме докато роди Peace, а сега се радва на едно здраво и бясно дете Crazy при тези измервания кофтито е че малко да се мръдне детето и мярката вече не е точна. Мисля че за сега няма място за притеснение Hug

LITA_ стискай Laughing ако може така да се каже. Мен от доста време не са ме гледали, но аз също притичквам до тоалетната и има един натиск  Confused
от два три дни започна да ме боли кръстната кост и опашната Confused

минавам от сериал в сериал.  LaughingИзгледах Хаус, сега е ред на местопрестъплението Laughing

Общи условия

Активация на акаунт