Отговори
# 300
Димяни, Hug!!!Много се радвам!!!

И аз излизах днес,за което много се радвам,че цяла седмица вкъщи...Успях да си купя 2 нощници и взех скарата на кошарата,така че можем да сглобяваме.Купих си и прах за бебо,и ще започвам да пера и да подреждам.
Относно излизането Симона я изведох на разходка на 30-35 ден,тъй като се роди по-малка на кг и лекарката каза да внимаваме повече,общо взето грижите за по-малките деца са по особени.
Данна,и аз като теб  на -5 не се показвам,та ще видим тази зима как ще е.

# 301
  • Варна
Здравейте и от мен. Ходих днес на консултация, но доки я нямаше, беше само акушерката - слуша тонове, мерки и теглилки,изследвания и т.н. Взех си болничния и ще ходя пак на 03.08. За сега всичко е ОК.
Браво на бебките Димяни, бързо да растат и скоро да се приберете у дома  Praynig.
Сегашната ми бременност е след две секцио /второто преди година и половина/ и за сега  няма проблеми, но определено е по-трудно с бебе и още едно на път. Така че не бързайте.  Peace

# 302
Ето ме и мен.Бебо е добре ,днес е вече 1870гр.Вчера го видяхме,беше облечен и беше толкова мил Heart Eyes.В термолегло е,от днес се пробват да го хранят с биберон Praynig.Очичките ще продължим да следим и това е.Много съм щастлива,но не мога да се зарадвам с пълни сили ,докато не го гушна у дома.Големият батко каза,че щял да купи на Бобчо с неговите парички няколко хубави неща-така каза той.
Радвам се,че сте добре момичета,пазете се.
  bouquet

# 303
  • София
Руби!  Hug

# 304
  • Варна
RYBI , твоята новина е супер!  Hug

# 305
Jani4ka, да не би когато някоя от нас е със собствения си ник в снимка.бг и въведе паролата да види снимки от албума да се получава това? Иначе мен никой не ме и знае, че съм слагала там снимки, камо ли да кажа на някой парола примерно.

Ами гледам, че августинки2010, октомврийки2010, ноемврийки2010 и декемврийки2010 са ни гледали и затова ми стана странно.

Еееее Руби браво !!! Това се казва новина! А дават ли някакви прогнози кога ще можете да си го вземете у дома?

# 306
  • София
 Руби ,Димяни  Hug много се радвам ,че носите добри новини!Дано всичко да продължава да е така добре и скоро да гушкате малките бебчета !

Качих снимки в албума от сватбата и една от преди да спра цигарите ,да ме видите какво финно гадже бях и какъв слон станах  Laughing

# 307
Яничка да ти кажа честно изобщо не питам,когато -тогава.Нека да ,започне момчето да се справя и дойде ли му времето ще го вземем Praynig
Благодаря ви  bouquet

# 308
Сладурки, здравейте имам няколко въпроса, ако може някой да ми помогне много ще съм ви благодарна.
1. Къде е този албум да го разгледам и аз и да сложа някоя и друга снимка?
2. Колко време важи направлението за хоспитализация?
3. Ако отида на ЖК на 04.08. могат ли да ми издадат болничния за 45-те дни от 03.08.?
Много благодаря  newsm78  Hug

# 309
1. Албума е в snimka.bg - потребител September2010, паролата на лични.
3.Може да, аз ще ходя в понеделник, а болничния ми е от 21 юли. Peace

# 310
1. Албума е в snimka.bg - потребител September2010, паролата на лични.
3.Може да, аз ще ходя в понеделник, а болничния ми е от 21 юли. Peace

Много благодаря.
Писах ти и на лични преди да видя това съобщение Simple Smile

# 311
  • Варна
...2. Колко време важи направлението за хоспитализация?
3. Ако отида на ЖК на 04.08. могат ли да ми издадат болничния за 45-те дни от 03.08.?
Много благодаря  newsm78  Hug
2. - 1 месец
3. - Може ако предварителна уговорка за това

# 312
  • София
Руби, Димяни, радвам се на добрите новини при вас!!! Изпращам на вас и малките ви съкровища много гушки и цунки!!!  Hug Heart Eyes
Gergan_ka, направлението за хоспитализация обикновенно се издава без дата.
Jani4ka, и аз забелязах че много народ е разглеждал албума и още преди време си изтрих снимките.

И да продължа поста си от обяд...
Също и според Аюрведа първите шест седмици след раждането са критичен период за майката, която има нужда да укрепне и да възстанови своята енергия. Препоръчва се пиенето на много пресни сокове, вода или билков чай, храненето с лесносмилаеми супи, зеленчуци на пара, масаж на корема със затоплени натурални масла. Това е време на пълна почивка и спокойствие за майката, време в което да си обърнем внимание, да се заредим със сили, за да може да се насладим на всеки един момент с бебето. Затова и този път смятам в началото колкото е възможно да се изолирам от света и максимално да се отдам на бебчо.
А всъщност вирусите и болестите са ми най-малкия проблем. Даже тъкмо обратното - аз съм против това детето да расте в една стерилна обстановка, както във физически, така и в емоционален план. То трябва да има контакт с различни хора и среди и така да изгражда своя имунитет, да развива социалните си и емоционални умения, да опознава света. Така например Ивана направи първата си бизнес среща на 8 дни, когато се наложи да отидем до нотариус, а нямаше на кого да я оставим. На месец и половина беше първото й пътуване в провинцията до бабите. На 2 мес. се качи на Витоша, на 3 на Стара планина, на 5 се цопна в минерален басейн на Велинград, на 6 беше на палатки на Витоша и в Родопите на над 1000 м. надморска височина, при 6 гр. температура навън, на 7 качи Черни връх, на 8 беше на море и тн. А междувременно е идвала с мен къде ли не - на козметик, фризьор, масаж, в банката. Още от 7 месечна отказа да стои примерно в количката и я пусках да лази по паркове и градинки.

# 313
*Мирка*, май и аз чета същата книга Simple Smile - "Магическо начало, вълшебен живот" или поне същото пише и там.

# 314
  • София
Аз също мисля да излизам на разходка с бебето при първа възможност.От много хора съм чувала ,че новородено бебе само при минусови температури не се извежда.

Мисля и ,че не е добре да се гледа дете в стерилна обстановка и постоянно да го пазиш от настинки и подобни.Аз и брат ми сме гледани по подобен начин /стигало се е до там ,че лятото след 18:00 са ми обличали анцунг/ ,бяхме деца без никакъв имунитет и постоянно болни.От както заживях сама ,преди 6 години ,се стабилизирах здравословно.Но знае ли човек както се заканвам ,така мога да съм другата крайност.Все пак ми е първа бременност ,не съм била майка досега ,едно е на думи ,друго на практика.

Общи условия

Активация на акаунт