Отговори
# 540
Здравейте и от мен милички  Hug влизам само да ви поздравя и излизам на кафенце докато е по хладничко, че два дни душицата ми се стегна в нас, а и не се знае след обед какъв дъжд ще ни зачатка Shocked вчера си беше доста страшно имах чуството, че идва края на света newsm09

Tommelise - стискам ти палчета за изпита Hug

Лек и прохладен ден мамита newsm51

# 541
Здравейте  Hug

Аз почти приключих най-накрая с тази пуста смяна на лични документи, днес минах и в КАТ и сега ще чакам само.
Добре,че някой беше споменал, че е задължително да носиш амбулаторна книжка,за да ти издадат болничния, че на мен утре ще ми го издават, а си нямах и представа,че аз трябва да нося нещо, да не говорим, че трябвало да е заверено от личен лекар.

Някои беше питал за киселините, на мен лично ми помага содата. Вземаш една чаена лъжичка сода за хляб и я разбъркваш в малко вода и го изпиваш. При мен помага, дано да ви помогне и на вас.

А за раждането...Аз също съм от най-невежите по въпроса, така че ми идват много добре коментарите ви за всичко.Продължавайте в същия дух!

# 542
  • София
Аз като имам кисилини си пийвам нещо газирано, за сега действа   Mr. Green

# 543
Мацки хайде да пием по кафе  Hug
аз също си мисля, че ми е паднало кръвното, така ми става винаги като е лошо времето newsm78, а и след този Гинипрал, който ме пращаше в космоса, сега се чувствам нон-стоп заспала ooooh!

аз на лигнина изобщо не съм му фен, но ще си взема един пакет за всеки случай, не знаех, че има бял ще пратя да поразпитат в аптеката.
Момичета аз за 2 месеца не само, че не съм качила нито грам, но съм свалила едно кило, а си мислех, че от това лежане ще стана слон newsm78. Но по-важно е, че бебка е добре, а и изследванията, които ми направиха в болницата бяха ок. не мога да си го обясня това newsm78 уж си хапвам добре.

а секса засега е мираж hahaha Joy сигурно ще си го оставим за коледен подарък Grinning

ох как ме изнервя този интернет #2gunfire от сутринта не мога да си пусна поста #Cussing out

# 544
  • Пловдив
Здравейте мами  wavey !
Вчера и аз официално си взех болничен 45 дни преди раждане!Минахме в последния етап Simple Smile!Вече на консултация през седмица.Обаче забавих да попитам, кога ще ни дадат картата /някаква/ за раждането дето?Може би като влезем в деветия месец newsm78 ?!
А след броени дни първите от нас ще влязат в ДЕВЕТИ МЕСЕЦ!!!Започва се Simple SmileКой готов-готов, кой - не... да се оправя... Simple Smile!?Аз още нищо , нищичко не съм купила и приготвила Simple Smile
За лигнина, поне преди беше задължително в болница да си с лигнин, за да следят лохиите и състоянието ти.Забранено беше превръзки.Сега не знам.В болницата, в която ще раждам/ВМИ-Пловдив/ не искат нищо специално.Списъкът на вратата на родилното включва:лични карти на родителите, лъжица, вилица и чашка, памперси за бебето.Това е, нито ношници, нито лигнини, нито шишета или някакви консумативи за майката или бебето, като преди.Явно са уредени тези неща.
А лохии на мен ми текоха 60 дни първия път... Тъкмо щях да взема да се притеснявам и те спряха.
Браво на малките бебенца Боби, Вики, Валя и Ваньо!Борбени деца!Живи и здрави, скоро да се гушкате с мамите  Praynig
Димяни, все се каня да те питам, каква причина изтъкнаха за ранното изтичане на твоите води?!
А на мама RYBI  да кажа, може би е гледала предаването на Нова, но ако не е.Нали се притесняваше все още за очичките на Боби?!Та в предаването казаха, че статистиките са, че проблеми с очичките имат бебенца, от малките градове, където нямат нови и качествени кувиози.В МД за цялата минала година имало само 1 детенце с проблем и то на 1 оченце!Всичко ще е наред  newsm10!!!
Хайде, дайте някоя снимчица на талисмачето или калпазанчето или принцеските, та да им се порадваме  Heart Eyes
Хубав ден на всички!!!

# 545
Благодаря за съветите за киселините  Hug Снощи ставах и пих сода ,ама сега съм на работя и нямам  #2gunfire Пия кола (някой беше казал ,че помага ) ,но нещо не ми действа  #Crazy
Поръчала съм си сода да ми донесат,ама кога ще стане ... newsm78 А пък колко вода изпииих днес  Whistling

# 546
uli 04 , моя син се роди 37г.с. с размери 3850,52см и въпреки това го държаха един ден в кувиоз(не мисля,че беше недоносен,може би се застраховат).

# 547
Обаче забавих да попитам, кога ще ни дадат картата /някаква/ за раждането дето?Може би като влезем в деветия месец newsm78 ?!

Каква е тази карта? Пак нещо не съм информирана май  ooooh!

# 548
Каква е тази карта? Пак нещо не съм информирана май

# 549
Здравейте момичета.
Имам един въпрос. Решила съм утре да отида на отворените врати в Шейново, но понеже от вас разбрах, че първата свободна дата е 25 август, ще отида без предварително записване с надеждата никой да не ме изгони.
Сега обаче се появи проблема в колко часа да отида. Някоя от вас ще ходи ли и знае ли началния час на "мероприятието"?

# 550
Момичета здравейте  и от мен.Днес искам да ви почерпя,защото имаме двоен празник вкъщи!Майка ми има Рожден Ден,а ние с мъжо годишнина от годежа ни  Heart Eyes !

Силни  Hug Hug Hug за всички !
Руби,Димяни,Деси  Hug  Praynig само положителна енергия и малчовците да наддават бързо   bouquet !

# 551
  • София
Предполагам, че става дума за напрявление номер 7 за хоспитализация( за раждане), на  мене ми казаха, че ще ми го дадат на следващата консултация, тъй като било с продължителност 30 дни, да са сигурни, че през това време ще родя.

# 552
 wavey Здравейте мами,

и аз вече съм с болничен 45 дни преди термина, вижда му се края май
за болницата като ви чета какви неща ще носите направо не знам,
аз където ще раждам не искат нищо. само документите ми за самото раждане
иначе сичко си ми осигуряват както и за бебо.

на мен за раждането ми искат:

* лична карта
    * направление за раждане от гинеколога, който проследява бременността
    * кръвна група
    * пълна кръвна картина
    * време на кървене и съсирване, INR
    * уреа и креатенин
    * ЕКГ и консултация с кардиолог
    * консултация с анестезиолог
    * тест за алергия към упойки
    * васерман
    * хив

ако на някой му е интересно ето тук ще раждам
http://www.saintsofia.com/divisions/id/1/page/calculator

# 553
  • Варна
Danielkka, Честито! Още много годишнини с много любов да посрещате!

# 554
  • София
Danielkka, честити поводи за празнуване във вкъщи   bouquet
  Аз на тортичката няма да откажа, едно по-голямо парченце моля.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт