Отговори
# 285
Поли,включи овесени ядки и варена пшеница в менюто си-на мен ми го препоръча консултант по кърмене.Ефект очаквай след 48 часа.А за многото течност-ти си знаеш Peace

# 286
мерси лунхуа аз овесените си ги ям всяка сутрин от месеци, ама сега и пшеницата ще включа.. Hug Hug Hug

# 287
Поли по добре го слагай по често да суче вместо да му даваш толкова АМ,аз така с баткото давах мляко и уж чаках да се събере кърма а тя съвсем намаля и спрях да кърмя като беше на 3 месеца.Сега не давам нищо ревне ли давам да суче и засега удържаме фронта.Въпреки че не качва като за световно пак си е усмихнат и жизнен.
Сега нашия проблем е че спря да ака.Незнам от какво е,дали усвоява всичко или нещо друго.Пръцка си но сега взеха да му миришат като на голям човек.Дано скоро се изака че и аз да се успокоя.

# 288
Дивоган аз си го слагам всеки път на 3 4аса първо на гърда и след това шишето...и моя така беше спрял да ака, 10 дена не акаше, и това се случи мин месец точно след като му биха ваксинките и свещичката за Т , незнам дали има някаква връзка но.... не му помагна нито сапунче нито мушкато, в крайна сметка единият ден дадох дуфалак апък на другият едно хомеопатично, в крайна сметка свърши работа и след това работата се нормализира, дали се е запекал от стреса от ваксините???? newsm78

# 289
Поли и аз така слагах през 3 часа и после давах шишето но това беше за 3месеца.Той като е наяден с АМ може и 4 часа да изкара после.Опитай ако трябва един ден да го слагаш щом плаче без да даваш АМ или поне по малко.Но все пак ти си решаваш.
И нашето акане спря след ваксината,т.е. ако час преди нея и после след два дена веднъж и оттогава не е.

# 290
Поли, стискам палци, аз като приеха мъжа ми за операция и без малко дами спре кърмата, цяла вечер плака милото, но устисках и не му дадох АМ и го слагах да суче и на час  Peace

Да се отчетем и ние, вчера бяхме на ваксина, пак плака цяла вечер, дадох панадол, но пак си рева и доста го болеше  Cry после поддържа 37.2 през нощта, сутринта вече я свали и днес е ОК  Hug
Иначе си дебеелем яко, 7.500кг и 62 см / за 1 месец е качил 1.100кг и 4см Shocked Twisted Evil/

това е, че ме вика  Mr. Green

# 291
Поли, да ти кажа ако съм на твое място и аз бих постъпила така както Дивоган предлага, ако трябва и през един час го слагай на гърда, ще видиш, че само за един, два дни ще има резултат. Не се притеснявай, че така ще свикне да яде през час, Денисчо вече е голям и като разрешите проблема пак ще започне да си се храни както досега през три часа. Hug
Дивоган, и Ани за около един месец акаше през три, четири дни. Не съм предприемала нищо, а сега пък си ака по два, три пъти на ден. Ако паузата не е много голяма, щом бебето е само на кърма, няма от какво да се притесняваш и миризливите пръцки не ги мисли, това се получава обикновенно когато бебето разреди акането. Hug

# 292
дивоган и петя по едно време беше почнала да ака през ден , че и през два дена на третия веднъж ни се случи, много пръцка а няма нищо,  дадох и капки еспумизан за коликите, незнам но се нормализираха нещата после пък почна да ака по 2-3 пъти на ден, аз си го обяснявам със скок в растежа, защото е имало дни в които много често иска да суче, а като се нормализират храненията и акото се оправя Hug

# 293
Здраввейте,момичета! Hug
да се от4етем и ние за днес:)Бяхме на преглед,пораснали сме,много е доволна от Ивето педи
Simple Smile Говорихме за захранването пка,питах я някои неща,които ме интересуваха.Засега вси4ко както съм го запо4нала  Peace Тази седмица само оризова каши4ка + млякото,а другата ще добавяме и пюренце на следобедното хранене  Hug
Ивеета  Hug това с 4есъна и мен ме разсмя  Mr. Green
Poli,дано ти се върне кърмата,мила-направи каквото трябва и  можеш,пък ве4е каквото стане!... Hug
Звезди4ка,май си права за миризливите пръцкания,защото преди ивето като акаше през ден,като пръцкаше,миришеше Simple Smile)))а сега ака всеки ден и не мирише при пръцкане  Peace
Днес и аз ходих на зъболекар-по4истиха ми зъбният камък,поне венците ми бяха що годе добре!:)но имам 2 малки кариес4ета,и ще ходя другата седмица пак.Тук до 1 година след раждането е безплатен зъболекарят и лекарствата (по рецепта)за мамите и за бебето съответно само лекарствата,но дано не ми се налага де  Peace
та затова сега се възползвам,4е после дерат кожи за зъболекар  Shocked
ами това е засега,мили4ки Simple Smile целувки Heart Eyes на вси4кииии

# 294
Здравейте ,ние също сме от мрънкащите лигльовци Confused.
Има дни , в които и гласа не му чувам ,толкова е тих и спокоен ,но някой път ме побърква.Особено  като не се е наспал ooooh!И аз имам проблем с храненето - пищи срещу гърдата и не иска да засуче ,но после ,като се успокои ,уж си яде.Не знам дали се храни както трябва ,но не се сеща да плаче от глад Rolling EyesАко му дам да яде - яде ,ако не му предложа - не иска Rolling Eyes
И на мен като на Поли гърдите ми са странно меки тези дни ,дано да не е индикация за спиране на кърмата ,защото покрай проблемите ,които имам в момента и това не изключвам  Rolling EyesДано да си имам кърма ,колкото повече го кърмя ,толкова повече ми се иска това да продължава.
И Петьо започна да ака по веднъж на ден ,не знам защо така,сигурно е от възрастта. Confused

# 295
  • последна надежда
Поли и мойте гърди са малки и меки, но му стига кърмата на Марк. Преди време на няколко пъти ми наваляше драстично кърмата. Тук е мястото да похваля майка ми за заслугата. Тогава Марк седеше постоянно на гърдите, май само в банята и тоалетната не бях с него  Rolling Eyes.... Единият ден бяхме като скачени съдове, вторият ден имах повече кърма и сучеше на 1-1.5ч, а на третият вече си мина на старият режим и нямаше дефицит на мляко  Peace.

Скоро едни познати ми казаха, че мазали венците на бебето си с мастика  #2gunfire. Обезболявала и бебока спал добре  #2gunfire. Странно как мастиката се възприема от радата ми, а чесъна не  ooooh!.

Моят бивш ми е уредил среща с кварталният утре сутрин. Сега ще лягам за да съм свежа и красива  Joy.

Таня и всички мами на диета... Пожелавам ви да прихванете моя бърз метабулизъм. Вече съм по-слаба от преди да забременея. Не пазя диети, не знам как и защо отслабвам  Blush.

# 296
Момичета отдавна се каня да ви питам с какво бършете пода в детската стая.Аз слагам по една две капки от бебешкото веро във водата и това е.Гледам да бърша всеки ден.
Но дали е достатъчно това.Не ми се мисли като почнат да лазят ooooh!.
Знам обаче, че с Доместос и др.подобни препарати не бива заради алергии.

# 297
  • София
Здравейте мами,

Не съм чела всичко, но утре се надявам малкото човече да ми остави повече свободно време и да наваксам. Сега да си призная, че аз писах за крема EMLA. Днес трябваше да тестваме ефекта, но ни отложиха ваксините за след 2 седмици. Таткото и малкия се оказаха болни  Sad и сега ги лекувам и двете деца  Rolling Eyes

За обиколката на главичката - трябва да расте с 1-2 см на месец. Това е критерия дали всичко е нормално, не конкретния размер.

Весело изкарване утре на бургазлийки и гостите им  Wink

# 298
Здравейте мами.
Днес ставаме на 3 месеца и моя малък мъж днес спа до обяд.Като заспа снощи към 22ч и до днес до 12.Буди се през 4ч само да суче без да отваря очи даже..Незнам има ли други толкова поспаливи.И да се похвалим свършихме си миризливата работа та чак и гърба намаза  Crazy
Да ви почерпя:

# 299
Ехооо здраейте и от нас, вече в Плевенско - предстои ни месетене и наместване в Плевен идната седмица.
За съжаление изпускам бургаската среща  Sad но се наложи бързичко да си тръгнем.
Днес водих Габи на консултация и момата качила цяло кило  Crazy вече сме 7.200кг и 63 см, Злати нашата главичка е 41 см -пораснала е с 1 см - специално попитах за да ти кажа, иначе само ми казват че е наред.
Взех направление за ортопед и сега незнам къде в Плевен да ида  newsm78, а иначе часа ми за Бургаския д-р Христов днес в 16:30 гори  Confused
Биха ни втория прием на пентаксима, другото (все забравям как се казваше) го нямаха и др. месец ще е трети примен на пентаксима и втори на "другата" имунизация.
Питах не е ли по-добре да са заедно ама ми казаха, че нямало проблем поне пентаксима да не прекъсваме като го има.
Целувки на всички малки и големи дечица  Hug
divogan Честита ви месечинкааа !!! Сериозна възраст ей - много усмивки и нови постижения ви пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт