Отговори
# 300
Аз доста мислех по въпроса с онова майче, което отишло на гинеколог на 5-ти месец след раждането и се оказало, че пак чака бебче ...  Embarassed И... направо искам още едно. Веднага  Laughing
Звучи малко налудничаво, наистина. Ама ако реша...  Flutter
 1 baby_neutral + 1 baby_neutralbaby_neutral baby_neutral

# 301
Хъни - Бъни, не е нужно да миеш всеки ден с препарат, предполага се, че само прах се е събрал - може и само с вода. За препарат - вземи си био и слагай по малко.

Поли, и на мен кърмата ми спря от стрес и то в много по-лош момент - когато малката беше доста слаба и сънлива. Пих и ядях какво ли не, но това, което имаше най-голямо значение бе честото слагане на гърда. Защо не опиташ да слагаш Денис да суче в рамките на тези 3 часа два пъти и вместо да го наяждаш с АМ, ако е много кисел му давай по малко, за да е спокоен. Той е голям и суче с апетит, вярвам, че само за няколко дни отново ще имаш достатъчно кърма. Успех!

# 302
divogan честит празник. Мерси за почерпката.
То и моята кърма намаля, но явно на малката и стига.
Относно поспаланковците - моята заспива към 21-22 часа и откарва до 9-10 сутрин, без да се буди да яде.

# 303
  • Варна
vk23, ако побързаш можеш да се класираш при АПРИЛКИ 2011  Joy

# 304
  • Бургас
Влизам да кажа, че ми беше много приятно да се запозная с бургаските мами Simple Smile (в това число и zar4e, разбира се) и се надявам скоро пак да се съберем. Сега ще видя какво съм снимала и ще ги кача в снимка.бг и във фейсбука  Peace
дааа, има време Party
divogan, честити 3 месечинки  Hug

# 305
Divogan, честито! Simple Smile
Бургаските мами и зарче да се отчетат със снимки!  Hug
И ние се върнахме от Берлин..Какво да ви кажа, такива площадки имат там, нямам думи. Много, нвасякъде различни и правени с ум и разум. Може по цял ден да обикаля човек и да не му омръзне Simple Smile Минахме зоологическата, аквариума, паркове и градини...и остана още разбира се Simple Smile Доволна.
Днес бяхме на консултация и сме..8240 кг, 67,5 см. Simple Smile Диетка се спомена, но той си е не само тежък, но и дълъг Simple Smile) На тати се е метнал! Целувки на всички!

# 306
vk23, ако побързаш можеш да се класираш при АПРИЛКИ 2011  Joy
Ще предам и на другото заинтересовано лице у нас  Wink   bouquet
----------------------------------
Откривам сезона от сега до към 2016 г., за по - сигурно  Laughing Че може и да не стане точно за април, а пак да родя през май
Ама верно сме се замислили, питаме се - кога ли. Току - виж се оказала най - смислената ми хипотеза /след вече осъществилата се/
Абе, току - виж се засечем до година в някоя тема ... Подобна  Wink

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 22:32 от vk23

# 307
Eli Meli Hug радваме се  4е си отново сред нас! Hug Heart Eyes да,това е хубавото на "4ужбината "4е хората за вси4ко мислят и строят !!!дано и в Бг някой ден се осъществят тези екстри:).... А вашият мъж е мнооого голям ,бе:) Hug браво на мом4ето:))
Vk23  Hug  много смело решение ,мила  Peace
Вяраа ,браво на Габи ,и тя е мн пораснала!ама вси4ки бебоци какви са голеееми... #Crazy  ние сме малко по фини  Flutter но на дължина е доста пораснала ве4е!
Divogan  bouquet ,честита ви 3-та месечинка!!!!!!! Hug
Аз днес съм много доволна-купих едно якенце на ивето за зимата,много много изгодно,нали сега има големи летни намаления,та този път направих разумна покупка  Peace  Laughing
целувки на вси4ки!!!!!

# 308
Да попитам имаме ли вече в темата бебок със зъбче/май бях мернала някъде/.Моята послушна бебка от 2-3 дни хич не е спокойна,постоянно нещо се пъне,рита,скубе се и най-вече все гледа каквото хване да го захапе,ама много настървено,смуче,дъвче ръце,бибата я дърпа по един по-различен начин.Снощи започна да пищи към 1.00 ,плака със сълзи,което изобщо не и е присъщо.Днес целият ден иска да е в мен,до мен а иначе основно си се забавлява сама в кошарата или количката.В началото си помислих,че не и стига кърмата,защото и моите гърди са доста омекнали,и тя по принцип изпива първоначално каквото и тече в устата и после спира и почва да се ядосва,че трябва да прави усилие да си изсмуква млякото сама и ,то пънене,ритане дърпане от гърдата,на другата пак така,каквото пусне сама и край.Ама това е вече от един месец на сам,не е от 1-2дни.И сетих се да и поразгледам венците,няма надуто,възспалено,но на едно място на долният венец има бяла точица,не драще ,не е грапаво,ама се зачудих дали зъбките не я мъчат.Ето сега пак се поразбуди и пак се чуди как да натика ръката в устата.Иначе като ми заспи в 20.00-21.00,не се буди изобщо чак до 5.00. newsm78

Дано не е това,че много рано още,батко й изкара първото зъбче чак в края на 10-ти месец,ама не е бил така крив. Rolling Eyes

# 309

Peace Twisted Evil Laughing айде дееееееееееееее

Елимели, много голям Дани, а аз си мислех, че с нашите 7500 сме мноооооого големи  Wink

# 310
vk23, ако побързаш можеш да се класираш при АПРИЛКИ 2011  Joy

Peace Twisted Evil Laughing айде дееееееееееееее
Точно това сънувах тази нощ.Че Сава е на 6-7 месеца,а аз съм родила друго бебе. Joy Joy Joy И се чудя как ще ги кърмя и двамата.  ooooh! Добре,че съм девствена от много време(нали мъжа ми е в чужбина) та не се стреснах особено от съня.

Я да питам сега има ли закъсали с хемороидите като мен  #Crazy  ooooh! Днес ужасно много ме боляха.Не знам тия безкръвни операции как минават и стават ли за кърмачки?  newsm78
Вяра чакаме ви и в Ловеч на кафенце  Hug
divogan честита месечинка !

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 00:16 от *Cveteto*

# 311
Благодаря за поздравите,но забравих да честитя на Алиса на metchopooh.Честита месечинка и на вас.Много да ви радва малкото момиче.
Ани тук май проблема не е в направата на такива площадки а по скоро в това че българина няма културата да ги пази.Тука щом не е твое може да се чупи и руши.Явно и по тази причина още доста дълго време няма да се радваме на такива придобивки.То пари все ще се намерят за да се направят площадки,НО възпитанието и самосъзнанието няма как да си налеем в българските кратуни(не искам да визирам и обидя никой,но това е истината за бг манталитета)
Нещо ми се губят Марги и Марини но може да са на дълги летни почивки  Party

# 312
Добро утрооо,

малка закуска за всеки

BIBI страхотен е този крем за крустички на klorane за който беше писала .Точно за 4 дни ни минаха.Мерси за информацията.
Ако мога и аз да бъда полезна :в новото списание "Моето бебе и аз" има подарък книжка за "Хранене на бебето"-на мен ще ми помогне доста , а може и на още някой от нас.

Утре тръгваме за моретооооо - малко съм притеснена , но и доста ентусиазирана.
Хайдееее приятен ден на всички   smile3525

# 313
  • София
Честита месечинка divogan  Heart Eyes
Да почерпим и ние по повода  Mr. Green Вече сме големи тримесечни бебанки  Heart Eyes
Вчера Али ни почерпи с шоколад с лешници  Wink и бяхме много доволни, а тя милата ни гледаше гладно докато го унищожавахме  Joy

Вече не плаче като я слагам по корем, а надига тиквича и се оглежда.
ioanna_e да си изкарате една прекрасна почивка   grinning039
Вяра♥ успешно нанасяне в Плевен, дано е бързо и безпроблемно  Peace
Поли дано се нормализират нещата с кърменето при Вас, но не се притеснявай допълнително. Каквото стане това, в крайна сметка е важно да сте здрави и щастливи  Hug
krisi26  е това се казва сън  Laughing, ние заспиваме към 9,3 и най късно 6,3-7 сме гладни. Напоследък се изхитрявам да я нахраня преди напълно да се е събудила. Полюшквам я и заспива до 8,3-9  Mr. Green
anni2002 много добра покупка си направила,а Ивето е толкова пораснала  Heart Eyes даже опашки връзвате вече.

# 314
  • Варна
Здравейте и от мен!

Тази история с момичето, което разбрало в 5 месец, че е бременна ме втрещи  Shocked На мен ми закъснява вече 5 дена. Знам, че може още да е нерегулиран цикъла и най-вероятно е това, но като прочетох и ....................... леле  #Crazy

Поли, махай я тази добавка и му давай често да суче. Сигурно ти писна да ти го повтарят всички, но и аз съм убедена, че това е решението. Аз като се усетих, че Страшко гладува (въпреки, че си беше спокоен миличкия) започнах да му предлагам отново на два часа както си беше в началото и Яла да видиш кво става - яде, та ушите му пукат направо.  Party Първият ден чак си помислих, че гърдите ми няма да му смогнат - направо се изпразниха, намалиха си размера осезаемо. Но всеки път стисках гърдата след като спре да суче, за да видя дали тече още мляко и нямаше проблеми. На следващия ден всичко се нормализира - мляко колкото искаш, постоянно усещах как се пълнят гърдите (онези бодежи) и размера пак се върна както си беше.

Аз вече съм убедена, че минаваме през някой скок в растежа. От няколко дни вече кърмя по около 15 пъти на ден. Луда ставам. Някой път суче по 5 минути, друг път по 40 мин. Почти не иска да стои самичък както си беше досега. Като го държа на ръчички и го оставя започва яко да реве и докато не му дам бибата не се успокоява. Ама дере се със затворени очи - спи му се яко, но реве. Като дам бибата и заспива веднага.

И да ви кажа мойта педиатърка какво ми каза. Питах я дали мога да водя бебео на плаж рано сутрин. Каза ми да не рискувам, даже до 3 годишна възраст да не го водя на плаж, защото вредното УВ лъчение се натрупвало в тялото и било предпоставка за ракови заболявания в детска възраст. Само като чух и веднага се отказах. Баща ми и дядо ми починаха от рак и това е най-големият ми кошмар и страх. Питах я и за климатик дали мога да включвам и тя ми препоръча да не го правя, но не заради течението, ами заради това, че се разнася праха из къщата и бебето го диша. Но това май няма да го спазвам много много защото зимата какво ще правим - няма да ползвам радиатори я.  Naughty

А за прахът на пода - аз разчитам само на прахосмукачката, която пускам 1-2 пъти седмично.

Обиколката на главичката на Страшко е 44 см. Расте с 2 см на месец. Той се роди с 38 см.

Общи условия

Активация на акаунт