И аз се включих по - късно
Беше ми писнало от колеги - мъже, което в моята служба е стопроцентово / с едно малко бременно изключение/, за които е изненада, че бременната колежка ще престане да работи, защото ще ражда 
По темата със захранването - мисля първо по няколко оризова каша с млякото /но само ако я хареса/ и две седмици по късно - по малко пюре; ще започна след навършване на 4 месеца, защото сме само на изкуствена храна. И аз си взех "Моето бебе" с книжката за захранване; и все пак смятам количествата да са минимални и основното да е мляко до шестия месец, когато ще минем на двойка от Лактаната; първо да го видя, че прави хубаво "ам", вместо да суче; за дъвкателния рефлекс учихме на времето в едни лекции, че се появява между 4 и 5 - ти месец и предполагам, че това е белег и за съзряването на храносмилането.
Усмихнат ден на всички
Вие давате ли вече на дечицата от тези разните чешалки, които се пъхат в устата?

Педиатърката каза, че не са зъби - лигавенето е заради задействане на слюнчните жлези и не е от зъбите. 

после сучеше през час, за да си навакса яденето, беше кисел, отпуснат и аз направо се побърках от притеснение.
След много мрънкане заспа и температурата падна сама. Много ми беше гадно, много кофти я понасяме тая ваксина.