Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 054
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Лолита ,на мен ми го пуснаха след 3 дни
не се притеснявай-коректни са Peace

# 526
Stef, отговарям на чуденката ти за съотношението на местата на плажа и паркоместата - курортът не е проектиран с цел да идват туристите с кола. Предвидено е да идват със самолет до Варна, оттам с автобуси до курорта. По соцвреме курортът посещаваха предимно чужденци - германци, скандинавци, чехи, поляци. Дори си имаше хотели с подходящи имена - Прага, Варшава, Братислава Laughing А плажът е проектиран така, че да поеме капацитетът на хотелите. От двадесет години само един нов хотел - Фламинго и той обединява сградите на бившите хотели Прага и Братислава и е достроен допълнително.

# 527
  • София
аз още нищо не съм получила, а преведох парите в 10 часа  Rolling Eyes
Не се притеснявай,по принцип до 3 работни дни е срока,ако не се лъжа.   Peace
А и днес е понеделник,все пак.
Наистина са коректни от Сънитурс,аз съм доволна от тях.

# 528
  • Пловдив
Лолита, а ти прати ли им на мейла копие от платежното? На мен също са пращали веднага. Не се притеснявай, точни са.

# 529
  • Mostly in my mind
благодаря ви за успокоението   bouquet Hug да, пратих им, по факса обаче, копие на платежното, и сега, и предния път  Simple Smile и аз съм коректна с тях  Mr. Green

# 530
  • Все на втория етаж
Уффф, за Калиакра няма две мнения по въпроса, вълшебен хотел.
Ето моите снимки от преди 2 год. са обаче. 2008 бяхме там - приказна почивка просто. Heart Eyes

http://avent.snimka.bg/sea/pochivkata-ni-na-albena-05-2008g.253144

п.п. Снимките са много повече, но са качени само началото, които всъщност показват хотела. След него бяхме в Арабела, и той направо като мръсна миша дупка ми се видя, за Арабела иде реч

# 531
  • Mostly in my mind
Иренка, иска парола

# 532
  • В светлината на слънцето
Преди години Албена беше и затворен тип комплекс. Тоест от типа на Русалка - пристигаш с кола и я оставяш около автогарата на курорта, след което вътре се придвижваш или пеш, или с влакче. И беше страхотно. Между другото тогава помня, че едно от летата там видях за първи и може би последен път у нас да мият алеите с вода и специален течен сапун, така както правят в Испания да речем.  Peace
Радвам се, че има и доволни от почивката си. Hug

# 533
Здравейте отново и мерси за отговорите.
Притесних се сега като прочетох нещо - на мен не са ми пратили никакаъв ваучер по мейла, а ми казаха по телефона, че на място0 се пращал ваучера и ще ме чака на рецепцията на хотела. Резервирах и платих цялата сума (пратих и сканирано платежно) за вила вита парк, като го направих директно чрез албена ад, по телефона, и през цялото време си говорех с един конкретен служител...Имам ли повод за притеснение според вас?

# 534
Здравейте отново и мерси за отговорите.
Притесних се сега като прочетох нещо - на мен не са ми пратили никакаъв ваучер по мейла, а ми казаха по телефона, че на място0 се пращал ваучера и ще ме чака на рецепцията на хотела. Резервирах и платих цялата сума (пратих и сканирано платежно) за вила вита парк, като го направих директно чрез албена ад, по телефона, и през цялото време си говорех с един конкретен служител...Имам ли повод за притеснение според вас?
Ами мисля,че няма от какво да се притесняваш.Почивах във Вита парк началото на юли.И аз по телефона уговорих всичко и пратих по факс платежнто.При пристигане ми искаха лична карта и копие от платежното.Нито договор видях нито ваучер.

# 535
От писаното в темата мисля,че който е резервирал в хотела или през Албена тур не получава ваучер.Ваучерите са само от агенциите.

# 536
  • Пловдив
.Ваучерите са само от агенциите.

да,така е

# 537
Благодаря ви, успокоих се Simple Smile  bouquet

# 538
  • В.Търново
Уффф, за Калиакра няма две мнения по въпроса, вълшебен хотел.
Ето моите снимки от преди 2 год. са обаче. 2008 бяхме там - приказна почивка просто. Heart Eyes

http://avent.snimka.bg/sea/pochivkata-ni-na-albena-05-2008g.253144

п.п. Снимките са много повече, но са качени само началото, които всъщност показват хотела. След него бяхме в Арабела, и той направо като мръсна миша дупка ми се видя, за Арабела иде реч
И на мен иска парола.Пише,че е личен албум.

# 539
Преди години Албена беше и затворен тип комплекс. Тоест от типа на Русалка - пристигаш с кола и я оставяш около автогарата на курорта, след което вътре се придвижваш или пеш, или с влакче. И беше страхотно. Между другото тогава помня, че едно от летата там видях за първи и може би последен път у нас да мият алеите с вода и специален течен сапун, така както правят в Испания да речем.  Peace
Радвам се, че има и доволни от почивката си. Hug
Така ги мият на Златните.Миришка много хубаво Peace

Общи условия

Активация на акаунт