Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 016
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
  • Все на втория етаж
http://avent.snimka.bg/sea/pochivkata-ni-na-albena-05-2008g.253144

Отключих го, че не помня паролата  Blush Пробвайте сега.

# 541
  • В.Търново
http://avent.snimka.bg/sea/pochivkata-ni-na-albena-05-2008g.253144

Отключих го, че не помня паролата  Blush Пробвайте сега.
Стана. newsm10

# 542
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Присъединявам се към темата, здравейте!
Току-що резервирах за Ралица ***, за 21-25.08.
Някой да каже 2-3 думи?
Върнахме се в понеделник от там. Храната беше перфектна, стаите се чистят всеки ден и всеки ден се сменят кърпите. Чаршафите ги сменят през 4 дни. Бяхме 4 семейства с деца и никой не е лепнал никакъв вирус. Има добра анимация за децата в различни възрастови групи, всеки ден в Супериора има някакво шоу. Сутрин винаги има място около басейна, но на морето ако искате шезлонг на 1-2 линия трябва да станете по-рано. Хотелът беше препълнен.

Аз понеже току-що влизам, да ти благодаря за описанието. Радвам се, че сте прекарали добре.
Между другото резервацията ми беше спонтанна, чак след това влязох да надникна какво сте писали и се оказа, че само хубави неща има за Ралица. Ние мислехме да се пробваме на Алтея, но се оказа, че няма места и туроператорите ни предложиха Ралица. Мисля че, е фул вече навсякъде.

# 543
Понеже прочетох по-горе описание от Албена9 за Калиакра, се сетих да питам. Анимацията за деца допълнително ли се заплаща или влиза в УОИ?
И каква е възрастовата граница?
Аз едва ли ще се възползвам тъй-като малкия освен майка си друг не признава, ама да си знам.

# 544
  • В.Търново
Някой знае ли дали в Албена има банкомати на ОББ и на Пощенска банка?

# 545
  • welcome to the Jungle
Понеже прочетох по-горе описание от Албена9 за Калиакра, се сетих да питам. Анимацията за деца допълнително ли се заплаща или влиза в УОИ?
И каква е възрастовата граница?
Аз едва ли ще се възползвам тъй-като малкия освен майка си друг не признава, ама да си знам.

Анимацията е едно от много ценните неща на Ралица Супериър, Ралица и Вита парк. Със сигурност 3 годишният ти палавник ще се възползва от нея, абсолютно не се съмнявам в това, особено през вечерните дискотеки. Безплатна е.

Пускай му от сега http://www.youtube.com/watch?v=gjcmvS001gQ и химна http://www.youtube.com/watch?v=s0GIaJuan9Y, които ще ги слушате там по няколко пъти на ден  Wink

# 546
Галка, при нас проблема е наистина сериозен!  Sad
Почти година вече е на ясла/градина, но е болезнено привързан към мен и всяка сутрин рони сълзи, докато се разделим.
Не признава никой. Нито иска да заспи с някой друг, нито да го облича/къпе/храни ... и т.н.
В единичните случаи, в които се е налагало да се разделим, сме говорили дни наред предварително, че мама трябва бля-бля и той ще спи при баба, и на кое пръстче от раздялата мама ще се върне и  #Crazy
Сорри за спама, момичета   bouquet

# 547
Пускай му от сега http://www.youtube.com/watch?v=gjcmvS001gQ и химна http://www.youtube.com/watch?v=s0GIaJuan9Y, които ще ги слушате там по няколко пъти на ден  Wink
Лъвице, пак ли ?  Joy Миналата година на сън да ме бутнеш можех да почна да ги пея, на пъпа ми поникнаха тези двете  Laughing
Вие кога ще сте там? Дали ще се засечем - ние сме от 22.08.

П.П. Честит ти рожден ден! Да си жива и здрава, и много щастлива!   bouquet

# 548
Привет!

Завърнахме се преждевремнно от Албена, дъщеря ми лепна Вируса  Mr. Green и го изкара тежко с много висока Т. Достраша ме и се прибрахме по-рано. Simple Smile Иначе бяхме в Добротица, за парите си хотела е супер, много съм доволна. Храната - разнообразна и много, никаква навалица нямаше в ресторанта или около бара, персонала много любезен и усмихнат, сменяха кърпите всеки ден. Басейните не ми се видяха много чисти и не сме се къпали в тях. Плажа е идеален. Ако ме питате от къде лепна вируса  - идея си нямам.  newsm78 На свекъра ми някакъв доктор му казал, че в момента морето било много мръсно, бъкало от коки някакви. Факт е, че ентеровируса вече върлува и то с пълна сила, така че - пазете се. Wink
Иначе Албена много ми хареса, аз обичам такива курорти - леко ретро, но някак си уютно и хубаво. Многото бетон и прекалената лъскавина не ме привличат особено.  Simple Smile Всички хотели, които видях на външен вид ми се сториха една категория, изключвам Калиакра, пред която Добротица прилича на малка селска почивна станция. Laughing И Фламинго. Не видях другите хотели, по във вътрешността, така че мнението ми не е много обективно. Wink

Ами лека почивка на тръгващите и пак - пазете се! Simple Smile

# 549
Ditta,съжалявам за здравословните ви проблеми  Sad Сега как е малката?От къде ли не може да го лепне вируса....летните курорти са иделна среда за разпространение на тези гадини Confused Толкова хора скупчени на едно място...а сега и времето се оправи-май като стане жега и вирусите полудяват.. #2gunfire
Кажи как е плажа на Добротица-много ли е пренаселено?Има ли достатъчно чадъри и шезлонги?
ако пуснеш и някоя снимка,много ще съм благодарна-да се настройваме вече,да ареждаме батериите  Wink

# 550
  • В.Търново
Ditta,дано по-бързо се възстанови малкото,много е лошо като е болно детенце! Sad Мислиш ли,че проблема е в хотела и чистотата или сте го лепнали от някой болен покрай вас?
Пусни малко снимки. Simple Smile
Тия летни вируси вече започнаха сериозно да ме притесняват!!!!Дали в края на август ще е поотшумяла заразата???Че с това малко дете..... ooooh!,баткото ако се разболее и ние по край него с бебето ще го лепнем.Нашите се върнаха в неделя от море здрави и казаха,че водата е била чиста,но те бяха на друго място и може би са извадили по-скоро късмет със здравето!

# 551
И мен ме притесняват много ентеро-вирусите.
Малкия миналата година го водихме в Гърция, но беше на специален режим на хранене. Сега не ми се мисли.
Дано се Опазим.

# 552
  • В.Търново
За всички,които ще ходят в Албена август месец да ви кажа,че и тоя месец Делфинариума са пуснали талон с 50% намаление на билетите във Фейсбук.Ако искате да го поситите се възползвайте,няма значение от колко души ви е компанията,талона важи за всички ви.
Скоро ще публикуват талона и за август.
http://www.facebook.com/pages/FESTA-DELFINARIUM-VARNA-FESTA-DOLP … 7880856?v=photos#!/photo.php?pid=443221&id=121298957880856&ref=album

Ние ще ходим,живот и здраве да сме здрави и да идем на море в Албена!!! Praynig

Талона вече е публикуван и за август,само трябва да си го принтирате.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:39 от rosinauzunova

# 553
  • Mostly in my mind
супер. не съм ходила на делфинариума от дете. а колко е иначе билетът?

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:34 от Лолита

# 554
  • Пловдив
супер. не съм ходила на делфинариума от дете. а колко е иначе билетът?

20 лв за възрастен
за деца може би има намаления

Общи условия

Активация на акаунт