Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 47 952
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  • Luxemburg
Такситата в Алебна са...........Алеба - Варна - Албена - 100 лв Shocked
Вътре в курорта - 3 лв на км Shocked Shocked Shocked

Албена-Варна-Албена е 70лв. а Албена-Варна е 40лв. По главната улица има на няколко места (пред Добруджа, До Фламинго, до управлението) паркирани таксита и на една табела има ценоразпис. Тези цени ги видях на табелата. Ако ги приближиш и веднага те заговарят на немски  Laughing бакшишите.

# 76
Такситата в Алебна са...........Алеба - Варна - Албена - 100 лв Shocked
Вътре в курорта - 3 лв на км Shocked Shocked Shocked

Албена-Варна-Албена е 70лв. а Албена-Варна е 40лв. По главната улица има на няколко места (пред Добруджа, До Фламинго, до управлението) паркирани таксита и на една табела има ценоразпис. Тези цени ги видях на табелата. Ако ги приближиш и веднага те заговарят на немски  Laughing бакшишите.
е точно на табелите я видях тази цена ooooh!

# 77
Да се запиша в новата тема с няколко въпроса към почивалите вече тази година в Албена:
1. Минералната вода в динспенсърите каква е? Коя марка е?
2. В стаите на Добротица има ли хладилник?

# 78

Този въпрос ми напомни нещо, което бях забравила.
Миналата година бяхме в Славуна. Мура и Славуна имат общ ресторант. Един ден като налях да пия вода от диспенсъра, който беше до външния бар направо се втрещих. Водата нямаше нищо общо с етикета на диспенсъра, всъщност етикета в случая можеше да е всякакъв, защото водата си беше чиста, чешмяна, добричка Close Подадох чаша на съпруга ми да пие без нищо да му казвам и той възкликна: Ама това е добричка вода!
И двамата сме от Добрич и няма как да сбъркаме. Просто вкусът е много различен от на софийската вода.
Не твърдя, че водата е била точно от града, но е била от региона със сигурност. ooooh!

# 79
И аз не мога да си спомня каква беше водата, но известна марка е, ама коя... Thinking
И не е минерална, а трапезна.

# 80
Да се запиша в новата тема с няколко въпроса към почивалите вече тази година в Албена:
Водата май не е минерална...  Sad Просто филтрират чешмяна вода през тези машини... Аз мисля да си вземем от Сф една-две 7-литрови туби и помпа. Не ми се рискува - и без това си мисля, че този вирус с повръщането произлиза основно от местната вода...  Sick
За хладилници в Добротица не знам...  Thinking

# 81
Водата май не е минерална...  Sad Просто филтрират чешмяна вода през тези машини... Аз мисля да си вземем от Сф една-две 7-литрови туби и помпа. Не ми се рискува - и без това си мисля, че този вирус с повръщането произлиза основно от местната вода...  Sick
За хладилници в Добротица не знам...  Thinking

И ние мислим да вземем една 10 литрова туба вода, но дали ще ни разрешат да я внесем в хотела? newsm78
Да опресня - ние сме в Добротица от 31.07.  Wink

# 82
Въобще няма да ги питам!  Crossing Arms

# 83
  • В.Търново
Най-сигурно си носете или си купете минерална вода,не се знае каква е тяхната.... Sick,може и наистина чревните разстройства да тръгват и от нея!А те всъщност с каква вода готвят,с каква вода мият зеленчуците и плодовете и дали въобще ги мият?

# 84
Чешмяната не става ли за пиене и защо?
За плодовете и зеленчуците - естествено че ги мият, може и в разтвори да ги топят, има си стандарти разни за ресторантите

# 85
По принцип не вярвам да пълнят тубите с чешмяна вода, това си е голяма хамалогия, но предполагам, че може да се е случило еднократно /или пък няколкократно  Mr. Green/ както в случая с Darkviolet, може да са го били закъсали откъм доставки. Иначе, преди когато предлагаха продукти на Кока кола водата беше тяхна /май Девин/, ама сега са на Пепси и затова питах. Пепси бутилират ли минерална вода  newsm78

Дита, може да си внесете каквото искате в стаята. Няма проблем за водата.

# 86
Може и да са го закъсали, не знам. Истината е, че наистина беше само един път, а и предишни години не ми се е случвало.
Освен това смятам, че има разлика между трапезна и чешмяна вода и е редно съдържанието да отговаря на етикета. Peace

# 87
Виждала съм как карат тубите за смяна на диспенсерите с едно камионче.

# 88
  • В.Търново
Чешмяната не става ли за пиене и защо?
За плодовете и зеленчуците - естествено че ги мият, може и в разтвори да ги топят, има си стандарти разни за ресторантите

Доста по-напред беше коментирано,че чешмяната им вода не е хубава и годна за пиене.Аз и като съм ходила във Варна на вкус водата им не е хубава,много е блюдкава и сладникава.В Поморие също не е хубава на вкус си спомням,в Св.Влас също,ама и по принцип ние като ходим някъде пием само минерална вода,защото сме привикнали на нашата Търновска и на друго място не ни е хубава водата.

Не се знае обаче къде ги пълнят и бутилират...

# 89
  • в града на атомното слънце :)

Аз виждах камиончето, като стоварваше тубите, само че в Мура . Там тубите бяха на Горна Баня, а на тях пишеш Во-да  Joy. Безалкохолните продукти бяха на Пепси, нооооооо вътре мириндата, пепсито и Зуп-а  hahaha представляваха разредена газирана вода с вкус на нещо си .

Общи условия

Активация на акаунт