Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 47 994
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не видях нито един отзив за хотел "Лагуна бийч"? Що така?  newsm78

Аз бях в съседния Лагуна гардън, но имам впечатления и от Лагуна бийч- те са почти едно цяло, екстра са си, на хубаво място, добро обслужване, добра храна, наоколо зелено, близо до плажа (почти на самия плаж), , до центъра, басейн с пързалка всичко е ок  Peace

# 106
  • София
Зачетох се и чакай да питам какво значи електроуреди  newsm78 аз имам малка ютия която си нося,няма да ходя смачкана я.Също така си нося и моя личния сешоар-и това значи че няма да ги ползвам ли?Зарядните за телефони и те ли влизат в това число  Mr. Green

# 107
# 108
  • София
Зачетох се и чакай да питам какво значи електроуреди  newsm78 аз имам малка ютия която си нося,няма да ходя смачкана я.Също така си нося и моя личния сешоар-и това значи че няма да ги ползвам ли?Зарядните за телефони и те ли влизат в това число  Mr. Green

Абе никой не ти проверява багажа - носи си, каквото искаш. Аз също си носех сешоар и ютия и си ги ползвах с кеф.

# 109
ползвах си и ютията и сушоара и лаптопа и уреда против комари - никой не ми каза нищо Peace

# 110
Още един въпрос към момичетата отказвали резервация:
След колко време и след каква процедура се връща 30%-то капаро?

# 111
  • В.Търново
Сега дано се включи някой почивал в Добротица да каже и за хладилниците в стаите как стои въпроса.

В описанието на стаите пише,че има мини-бар.

Да, има. Но, в този минибар не можете да слагате нищо ваше. Ако искате, можете да си наемете хладилник срещу 30 лв. за седмица.
Ние не сме ползвали. То няма и за какво.
Вода си пиехме от техните машини. За разлика от Калиакра, в Добротица няма бутилки. Взимах два пъти бутилки от магазина до хотела. Не е кой знае какъв разход, че да си я нося от вкъщи.
Друго забранено в хотела е да се ползват каквито и да било лични електоуреди.

Jane1, ние също бяхме с електронна резервация. На рецепцията ми поискаха документ доказващ направена и платена резервация и си оставиха за тях разпечатката на електронната фактура.

Поне място в мини-бара за едно кисело мляко няма ли да има?Ако трябва да наемем хладилник-30лв.,ако трябва да наемем сейф-30лв.,много ще стане....Как няма да ползвам електроуреди...В Добротица разбрах,че нямало сушоар в банята,така че ще си нося моя.Косата ми е много дълга и гъста и ако не ползвам сушоар остава влажна в корените до вечерта.Мисля да взема и пасатора за всеки случай за бебока.Той тогава няма да е на обща храна и яде все още пюрирани храни.Ще се налага да му пасирам плодовете. Simple Smile

# 112
Ева, тъкмо си тук - в Компас има ли бутилирана вода или е от диспенсер? И в стаята има ли хладилник?
Ние сме настроени положително, не очаквам от почивката си лукс, а да е чисто и приятно. Ако някой мисли, че в хотел 3 звезди, ще получи обслужване за 5, много ясно, че ще е разочарован.  Hug
Търся и мнение за Доростор Praynig

В Компас има бутилирана вода срещу заплащане  Laughing 1.50 струва. Ако решиш да си купиш на плажа - 2.50. Аз носех Девин изворна за малката, но се оказа, че я има във всеки магазин.

# 113
Момичета, чудесна тема сте заформили, много полезна!

Искам да попитам относно хотел Ком и хотел .com - за един и същи хотел ли става въпрос?

# 114

Искам да попитам относно хотел Ком и хотел .com - за един и същи хотел ли става въпрос?
Мисля да

# 115
Поне място в мини-бара за едно кисело мляко няма ли да има?Ако трябва да наемем хладилник-30лв.,ако трябва да наемем сейф-30лв.,много ще стане....Как няма да ползвам електроуреди...В Добротица разбрах,че нямало сушоар в банята,така че ще си нося моя.Косата ми е много дълга и гъста и ако не ползвам сушоар остава влажна в корените до вечерта.Мисля да взема и пасатора за всеки случай за бебока.Той тогава няма да е на обща храна и яде все още пюрирани храни.Ще се налага да му пасирам плодовете. Simple Smile

Ами, киселото мляко сигурно ще се побере. Но, беше написано, че не може да се ползва.
А сешоар и ютия и аз ползвах  Mr. Green
Честно казано, подразних се от тези забрани  Confused Правата на гостите трудно можеше да намериш къде да ги прочетеш, програмата на анимацията - на български никъде. Всъщност, темите тук във форума ми бяха доста полезни в това отношение. За сметка на това забраните ми се сториха повече натъртени... а и тях се бяха погрижили да ги напишат поне на 5 езика. На други места или не ги е имало, или просто не са ми направили впечатление  newsm78. Но, най-много "Благодарим, че не пушите в стаята" да съм мяркала.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 13:12 от Mama Svetla

# 116
  • Mostly in my mind

Да  Simple Smile

# 117
Здравейте момичета,
От десетина дни ви чета с удоволствие и се радвам на прекрасните снимки и впечатления от почивките ви, за някои предстоящи   bouquet  За нас също  Grinning
Миналата година, за пръв път от 10-тина + години бяхме на нашето черноморие, точно в Албена. Останахме приятно изненадани от Фламинго Град  Peace  Склонни сме да повторим и тази година  Grinning
Има ли някой, който да е бил вече там тази година ... и да сподели впечатления ... храна, чистота  Mr. Green, имаше ли навалица край басейните  Thinking

Eто и моите ... старички ... впечатления от почивката ни там миналото лято, за времето (11-19.08) - беше наистина удоволствие  Peace Спокойно и без байганьовщина край басейните, прекрасна храна, хора имаше, но не се усещаше, храната беше повече от добра и разнообразна (изобилие от готвено, супа, таратор, печени меса, картофи, задушени зеленчуци, ориз, много плодове). Допадна ми и рибата (не помня да е имало ден без).  Приятна атмосфера, чисти покривки и закуската е наистина до 10 ч с пълни блок-маси, никой не ни притесняваше и след това, единствено прибираха храната (нямаше остатъци по масите, нито опашки пред блок-масите). Обяд хапваха само децата, а вечер често вечеряхме в хотела и после на разходки. Ходихме и на цирк с животни ... забравих как се казваше, но децата се забавляваха до края, прави до арената, въпреки че беше до късно вечерта  Grinning

Тайничко се надявам да прочета по-пресни приятни коментари и впечатления от хотела.  Големи капризници сме  Mr. Green но сме отворени и за нови предложения, но от същия "тип" хотел Wink   без ОИ и предварително се извинявам  Blush немски групи, аниматори в басейна, музикални фиести от следобяда до късно през нощта ... както се казва ... нещо като за пенсионери  Joy с две мъничета, идващи от голям, шумен град, пълен с възможности за нощен живот ... НО търсещи спокойкойствие, добра храна и хигиена, любезно обслужване и малко мързелуване ... дано да се срещем с още такива семейства и да не се налага да ходим в Гърция, а децата да познават нашето море само на картата, от снимки и остарели разкази  Peace

Приятни и слъчвени почивни дни на всички  Hug

# 118
Сега дано се включи някой почивал в Добротица да каже и за хладилниците в стаите как стои въпроса.

В описанието на стаите пише,че има мини-бар.

Да, има. Но, в този минибар не можете да слагате нищо ваше. Ако искате, можете да си наемете хладилник срещу 30 лв. за седмица.
Ние не сме ползвали. То няма и за какво.
Вода си пиехме от техните машини. За разлика от Калиакра, в Добротица няма бутилки. Взимах два пъти бутилки от магазина до хотела. Не е кой знае какъв разход, че да си я нося от вкъщи.
Друго забранено в хотела е да се ползват каквито и да било лични електоуреди.

Jane1, ние също бяхме с електронна резервация. На рецепцията ми поискаха документ доказващ направена и платена резервация и си оставиха за тях разпечатката на електронната фактура.

Каквооо???  Shocked Искаш да кажеш, че не мога да си включа епилатора ли? Или пък зарядното за телефон и батерии? Не ми се вярва...

# 119
ivasl, това, което търсиш като тип почивка в Албена можеш да откриеш само във Фламинго.
Някой пита за Доростор - много е зле поне външно този хотел, цялата му мазилка е окапала, имам чувството, че някои от терасите се рушат, просто изглеждаше трагично, а във фоайето се върнах поне 15 години назад...

Общи условия

Активация на акаунт