Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 093
  • 710
  •   1
Отговори
# 195
Абе не знам,ама като гледах тази сутрин прогнозата за другата седмица и ми потънаха гемиите от всякъде-исках единствено хубаво време, хубав плаж, що годе прилична стая( а не да изпомпвам вода от сифони) и да не ме лепне чревен вирус-сега не знам кое от тези 3 неща ще имам...Дори като я чух тази прогноза стигнах до извода,че ако се помоля и запаля свещичка за хубаво време за плаж, ще преживея всякакви румънци и други проблеми- защото едно лошо време може да ми провали всяка почивка. Може тези,дето ходят с компании да им е весело пак,ама ние сме само тримата и разчитам на плаж-не съм "басейн" тип и не обичам басейни.
Зора, преди Клер беше описала Орхидея, сега чакаме Рая да се върне и да опише, а после аз се връщам и ще пиша,че и снимки ще пусна от там. Само дано не съм на тях увита с одеало.  Confused
Според Синоптик само в неделя и понеделник ще е малко кофти и то не ми се вярва да е през целия ден... Praynig
http://sinoptik.bg/?lid=1

# 196
Направих аз смело резервация за Добротица, и сега започвам да обмислям детайлите. Както вече споменах, ще бъда сама с трите деца, като бебето ще е на 7 месеца и три седмици. Ще накупя пюрета за 10 дни, ще я храня някакси, че тя изобщо не си пада по яденето. Ще си взема кошарата. Rosinauzunova ме подсети, че мога да си взема пасатор да и пасирам плод. Но се замислих как ще я къпя. Моля, някой от почиващите с бебе да сподели как се е справил. Когато малкият ми син беше на 5 месеца ходихме в Рибарица, но там бяхме в къща и не се притеснявах да мъкна леген и каквото ми душа пожелае за бебето. Сега, обаче, някак не си представям да нося леген в хотела Confused
И още един въпрос, този път към завърналите се от Добротица - има ли асансьор? Аз не мога да си представя, че няма, но май някъде из темите бях срещнала, че има хотели без асансьори.
Във ваната не можеш ли да я къпеш?
Би било кошмар ако трябва с толкова деца и леген да носиш Confused

# 197
Можете ли някой да каже тризвездната Ралица какво ползва от Супериора? Басейни,ресторант?Спа центъра платен ли е?
АЗ запазих за КОМ от 26.08.,но все още се чудя.До понеделник трябва да преведа капарото  newsm78

# 198
О Дикси, ресторанта им е много хубав, не дават да се изнася храна, например плодове/защото и ние пропускахме междинните хранения/ и понеже моето малко човече е доста злоядо и вътре не искаше да се храни ни разрешиха. Mr. Green
Преди да се настаним в Супериора, бяхме в Лора/всеки ден почистваха стаите и сменяха кърпите - сутрин/, хранехме се в Вита парк/храната беше добра и разнообразна/, не беше блъсканица и персонала беше досталюбезен и бърз.
Djina, доколкото знам, ресторанта не може да ползвате/само а ла карта им/, басейните да, за спа -нямаше време за такива дейности.
2008г. бяхме в Ком и ни беше супер исках и тази, но нямаше места, мъжа ми в последният момент излезе отпуска.

# 199
  • Sofia
tasi, мога във вана, но май в този хотел няма. Накрая ще бъде - колкото е изкъпана, толкова!

# 200
Джина, може да ползват басейните, съответно и анимацията.
ресторантите им са различни.
СПА-то не е безплатно.

Ванита, наистина е много хубав ресторанта. Кухнята два пъти  Laughing

# 201
Nevdi,ние и миналата година и тази къпахме малчо в надуваемата лотка. Съвсем прилично си го къпахме и без проблеми,а пък и заема съвсем малко място.

# 202
  • Sofia
Страхотна идея! Само дето нямаме лодка, но пък мога да поогледам и да купя, нищо че няма да я ползваме по предназначение тази година.

# 203
  • В светлината на слънцето
И аз това мислех да предложа - къпане в надуваема лодка. Peace В хотелска вана не бих натопила себе си, камо ли бебе. Sick

# 204
Страхотна идея! Само дето нямаме лодка, но пък мога да поогледам и да купя, нищо че няма да я ползваме по предназначение тази година.

Има и чудесни мини-басейнчета с диаметър не повече от 60-70 сантиметра. Предполагам, че на бебка ще и е забавно и на плажа в него. Simple Smile
Удобни са и за терасата след това Peace

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 16:53 от Curlicue

# 205
  • в града на вечния купон

Има и чудесни мини-басейнчета с диаметър не повече от 60-70 сантиметра. Предполагам, че на бебка ще и е забавно и на плажа в него. Simple Smile
Удобни са и за терасата след това Peace
много добра идея
да знаеш къде ги има ?

# 206
  • В светлината на слънцето
Подобни съм виждала в почти всички хипермаркети или по-големите детски магазини. Със сигурност има цял щанд с най-различни такива неща във Фантастико в Скай сити. Както и в "Пикадили". И са евтини.  Peace

# 207
Още нещо за Албена - този път хубаво...  Grinning
Имат собствени оранжерии, от където са всички плодове и зеленчуци, които предлагат в хотелите!  Peace Ябълките били много вкусни!  Grinning

# 208
много добра идея
да знаеш къде ги има ?

Къде ли не... Simple Smile
Лулумба ти е написала за детските магазини и хипермаркетите, аз бих добавила и книжарниците дори. Въобще всеки щанд, на който се продават надуваеми играчки и плажни принадлежности като поясчета, ръкавелки и т.н.
Помня, че съм купувала такова басейнче за каката и сега ще повторя с малката. Удобни са за пренасяне, лесно се надуват и спадат и не побират много вода, което ще рече, че и изливането им е лесно...Идеални за тераса и плаж! Peace
Виждам, че и в он-лайн магазините цената им не надхвърля 10 лева.

1
2
3

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 17:46 от Curlicue

# 209
Да добавя и аз,че ги има и по магазините за 1 лв. Направо е заринато с тях,даже и навън изкарват,за да се видят и продадът по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт