Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 115
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

не е в храната,а вносният алкохол

# 496

По-нагоре момичетата са написали за сандвичите и пастите,а в агенциите казват ,че е само в алкохола Peace

# 497
  • Пловдив
По-нагоре момичетата са написали за сандвичите и пастите,а в агенциите казват ,че е само в алкохола Peace

мисля че и при ОИ има междинни хранения,но може и да греша

# 498

Да,има. Храната е много.Качеството и не искам да коментирам ,че ще ме захапе някой Mr. Green Само за пиците искам да кажа Mr. Green не очаквайте тези които чдете в пицария....Разликата е огрона и в -....

# 499
  • В.Търново

Има,да.А за УОИ освен алкохола важи и за храната.Би трябвало при УОИ да има 24 часово обслужване,както на напитки,така и на храна.А за ОИ има определени часове на обслужване като не се предлага вносен алкохол. Peace

# 500
  • Все на втория етаж
Има разлика най- вече в алкохола. Peace
Благодаря ви за отговорите, набелязах няколко телефона, утре ще звъня и ще се разпиша.

# 501
  • София
момичета,

всички стаи в хотел Панорама ли имат тераса или не?
ще плажуваме около бар Хавана-какви са вариантите за тоалетна?малките деца къде ги пишкахте?
в ресторанта има ли междинно хранене между обяда и вечерята?

Да,всички стаи имат тераса.
На плажа в бар Хавана има тоалетни.Тях ползвахме,имайте предвид,че не са особено(даже никак) чисти.
Просто сме нямали допир до нищо там,освен с джапанките по пода,де... Sick

Като стана въпрос за бар Хавана ще споделя какво ми написа една съфорумка,която ве може да пише в този подфорум:

Здравейте!
Понеже не ме допуска да пиша в темата за Албена,а видях,че вие сте били в Компас(ако не се лъжа),исках нещо да споделя.Ние ще почиваме от 9 август в Панорама,но днес разбрах,че имало злоупотреби от страна на почиващите,по-конкретно руснаци са изхранвали външни хора на плажа от Хавана и до колкото разбрах управата е забранила яденето в Хавана на плажа,само напитки можело да се консумират.  Shocked Дано до нашето пристигане нещата да се променят  Simple Smile

И аз се надявам да се оправят нещата и това да е било инцидентно!!!

# 502
Запис, въпреки, че едва ли ще се доредим до Албена. Вече няма места  #Cussing out. Някой ще освободи ли резервация за Август? моля ако има такъв да свирка! Mr. Green

# 503
Ние бяхме на УОИ, имаше късна закуска (10-11.30), среднощна вечеря (от 00.00 до 02.00), цял ден пици, барбекю, салати и сладкиши на басейна, алкохола - вносен.
Бях за 2 дни в Обзор в РИУ Хелиос Бей, направо не ми се стъпваше на плажа, несраванима е плажната ивица на Албена просто, иначе сървиза в РИУ беше на по-високо ниво отколкото в Албена (в Калиакра), чистотата също - просто ме бодеше в очите колко по-чисто и спретнато е - и в стаите, и в ресторанта, и изобщо навсякъде. Храната в Албена беше по-изобилна, тук имаше по-беден избор, но почти всичко беше вкусно. А, да, и еспресото беше отлично.

# 504
  • Пловдив
Evа ,благодаря за инфото за Панорама Hug

За Хавана е така-има охрана на всички изходи-позволямат да се изнася безалкохолно,кафе и вода-друго не

# 505
....За Хавана е така-има охрана на всички изходи-позволямат да се изнася безалкохолно,кафе и вода-друго не
Не беше така преди.Бях в Албена от от 06.07-10.07.Изнасяла съм храна от бар Хавана и никой не ми е правил забележка.Всъщност всички изнасяха спокойно.Проверяваха само за гривни.Но мои познати бяха там в края на юли и вече не са разрешавали изнасянето на храна.

две летни зарази дебнат по плажове и басейни

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 09:43 от Синя птичка

# 506
Запис, въпреки, че едва ли ще се доредим до Албена. Вече няма места  #Cussing out. Някой ще освободи ли резервация за Август? моля ако има такъв да свирка! Mr. Green

# 507
  • Mostly in my mind

е чак пък никъде ли да няма? newsm78

# 508
Ако някой се интересува от актуални впечатления от КАЛИАКРА съм готова да да сподаля подробно... Simple Smile

# 509
Ако някой се интересува от актуални впечатления от КАЛИАКРА съм готова да да сподаля подробно... Simple Smile

да, аз, един от страшно много харесалите ми хотели. Ако пак ходя в Албена, 100% ще е там Peace

Общи условия

Активация на акаунт