Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 020
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ето го талона за август- http://www.facebook.com/pages/FESTA-DELFINARIUM-VARNA-FESTA-DOLP … v=app_10442206389

Само да вметна за вируса-
и ние когато бяхме в Албена имаше доста болни,но устискахме,не се разболяхме.
От миналата седмица сме на село с децата,дойде леля ми,която работи в ДМК(детска кухня)
Последните дни преди отпуската е лепнала вируса от някъде(в София) и 2 дни се оплакваше,имаше разстройство и повръщане.
Най-накрая сколаса и отиде на лекар,а тя до последно си мислеше,че е от храна.
Оказа се,че е вирус,имала е контакт с всички нас,децата ядоха храна,приготвена от нея,но никой не се разболя!Слава Богу,че аз
бая се бях притеснила.
Стана дълго,извинявам се,но исках да споделя,че на всеки и навсякъде може да се случи,аз треперих 10 дни на морето,дали ще останем здрави...късмет просто ... и имунитет,не на последно място!

Весела почивка на всички,на които им предстои!  Hug

Лолита
,билетът за възрастни е 20 лв.,за деца от 2 до12г. -14 лв.,това е без намалението.

# 556
  • Mostly in my mind
ясно, благодаря ви   bouquet и аз сега го гледах талонът за август във фейса.

забрвих да се похваля, че вчера ми дойде ваучера  Mr. Green

# 557
  • В.Търново
супер. не съм ходила на делфинариума от дете. а колко е иначе билетът?

20лв.-възрастен
14лв.-дете
Сега с този талон на 50% на долу:
10лв.-възрастен
7лв.-дете Peace

# 558
Плажа пред Добротица е много хубав - голяма плажна линия, чисто, хареса ми. Отивахме на плаж към 8.30 и шезлонги имаше на 3та линия, но тя пак не е далеч от водата. А пред първа линия има достатъчно място да се сложи личен чадър. Simple Smile За морето - то видимо е много чисто. няма боклуци, торбички или пластмасови чашки, другите гадини няма как да се видят. Wink

За вируса - наистина не знам от къде дойде... Thinking не сме имали контакти с други деца....не мисля, че е от храната, по-скоро при нас беше комбинацитя от фактори. Но е факт, че имаше много деца, видимо здрави, така че  - не се плашете. Simple Smile

Благодаря за пожеланията, дъщеря ми вече е много добре. Wink Явно тази гадина отшумява за 2 дни. Mr. Green

# 559
  • София
Банкомат на ОББ има в Гергана,не че ще ви е удобно,ама само там се загледах,че има.
За Делфинариума добре,че са пуснали намаление,че това си безобразие с тия цени.Ние с детето трябваше да дадем 54лв за тримата,добре,че жената не таксува дъщеря ни.Направо и благодарих на ум.Пък и балончетата и плюшените играчки,за които приревават децата и посещението ми се видя  Close

# 560
  • В.Търново
Плажа пред Добротица е много хубав - голяма плажна линия, чисто, хареса ми. Отивахме на плаж към 8.30 и шезлонги имаше на 3та линия, но тя пак не е далеч от водата. А пред първа линия има достатъчно място да се сложи личен чадър. Simple Smile
Някой беше писал,че не е позволено да се слагат собствени чадъри пред първа линия. newsm78 Ако може,добре,но ако не разрешават трета линия не ме устройва. Sad Ле-ле ...8:30ч. на плаж,ами време за закуска,докато нахраня малкото....дано да успяваме. Simple Smile

# 561
  • Sofia
Днес се завърнахме от Магнолия.Аз съм.......супер доволна.Всичко беше страхотно и по добре отколкото очаквах.Тръгнах много резервирана но напразно PeaceПосле ще се вкл. с подробности

В очакване сме да знаеш  Grinning  и подробно за всичко, което се сетиш  Grinning

# 562
Ами какво да ви кажа.Яденето беше хубаво хареса ни PeaceВинаги си намирахме места в ресторанта.Много бързо почистваха PeaceРуснаците са супер супер нахални, ужасни и т.н.Направи ми впечатление че на първия и втория етаж митрише на мухъл.Ние бяхме на третия.Стаята беше хубава.Двойно легло и едно единично, гардероб, ТВ, климатик, тераска.Банята малко старички плочки иначе добре PeaceВсеки ден чистеха PeaceЧаршафите от Фламибго, от Ралица С сборни хахаха Сменят и тях.Персонала е много готин PeaceБасейните супер.Чистят ги всяка сутрин.Има спасител на пързалките и друг за басейните PeaceАниматорите много сладки и те.Шезлонги около басейна само ако хвърлиш кърпа.Шезлонги на плажа се налират ако отидеш с първия рейс на трета линия, четвърта, а около обяд се опразва Peace
Вирус изкарахме за един ден и четиримата та запасете се с ентерол.
Ако се сетите нещо друго питайте Peace

# 563
  • В.Търново
Банкомат на ОББ има в Гергана,не че ще ви е удобно,ама само там се загледах,че има.
За Делфинариума добре,че са пуснали намаление,че това си безобразие с тия цени.Ние с детето трябваше да дадем 54лв за тримата,добре,че жената не таксува дъщеря ни.Направо и благодарих на ум.Пък и балончетата и плюшените играчки,за които приревават децата и посещението ми се видя  Close
Благодаря за отговора,обаче Гергана ще ни е далечко за банкомат,а моята карта не позволя от друг банкомат да се теглят пари Sad .

# 564
  • welcome to the Jungle
Лъвице, пак ли ?  Joy Миналата година на сън да ме бутнеш можех да почна да ги пея, на пъпа ми поникнаха тези двете  Laughing
Вие кога ще сте там? Дали ще се засечем - ние сме от 22.08.

П.П. Честит ти рожден ден! Да си жива и здрава, и много щастлива!   bouquet

Хахаха, да пак  Joy! И детската дискотека е същата, и музиката и шоу-програмите и химна, да не кажа и игрите! А най съм щастлива, че и повечето аниматори са същите, щото са ми много любими.
Там съм до 23 - 1 нощ ще се засечем Wink

Благодаря за поздрава   bouquet  bouquet  bouquet

# 565
Плажа пред Добротица е много хубав - голяма плажна линия, чисто, хареса ми. Отивахме на плаж към 8.30 и шезлонги имаше на 3та линия, но тя пак не е далеч от водата. А пред първа линия има достатъчно място да се сложи личен чадър. Simple Smile
Някой беше писал,че не е позволено да се слагат собствени чадъри пред първа линия. newsm78 Ако може,добре,но ако не разрешават трета линия не ме устройва. Sad Ле-ле ...8:30ч. на плаж,ами време за закуска,докато нахраня малкото....дано да успяваме. Simple Smile

Хм, всъщност май наистина точно пред първа линия лични чадърни не видях. Но отстрани на шезлонгите имаше със сигурност, т.е. паралелно на първата линия. Има място, плажа е много голям. Simple Smile

# 566
  • welcome to the Jungle
[20лв.-възрастен
14лв.-дете
Сега с този талон на 50% на долу:
10лв.-възрастен
7лв.-дете Peace

А миналата година като бяхме на Делфинариум, установихме, че обявените цени са за "чужденци", а на касата когато подчертаеш, че си българин, плащахме нещо от рода на 8 лв. за възрастен и 4 за дете...

Това пробвано ли е  тази година?

# 567
Ditta, сушилник или въженца на терасата имаше ли? И спомняш ли си каква марка беше минералната вода?

# 568
  • Хасково
Пуснахме само децата на делфинариума- таксували са ги по 14 лв. Имаше страшно много хора този ден...по-доволни сме от посещението на лунапарка в морската градина-страхотно местенце със забавления за всички възрасти.

# 569
Safo, имахме сушилник и въженце. Wink Минералната вода беше на напълно неизвестна за мен марка... Thinking не помня как се казваше, но май с големи букви пишеше - трапезна вода. Заради вируса ли питаш? Защото аз на моето дете не съм й давала от тази вода, носихме й розов девин. Изобщо толкова мерки уж взех,  а пак не ни се размина... Tired Но, карай, ще има и други почивки и морета. Wink

Общи условия

Активация на акаунт