Кюретаж и забременяване след това - 12

• 23 507
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Мечтание, съжалявам много. Ти преди закъснението ли си беше направила теста, че не си спомням? Всичко ще бъде наред  Hug

Елена, съжалявам че си тук. Hug

# 661
Прибрах се.Прегледа мина добре,бях с контракции,според доки са подготвителни,но каза че ако не спрат и зачистят да почна да ги засичам.Бебе отговаря за 39г.с.   newsm78 ,каза че плода бил едър,сърдечната дейност е добре,изследванията са ми добри,кръвното нормално.Главично е,слязло в малкия таз  Rolling Eyes.Питах го какво да правя сега,а той се смее и ми вика,ами чакаме.На 7 септември каза да ида пак,ако не съм родила до тогава!
Мечтание, съжалявам мила.Кураж и само напред,скоро ще дойде момента  Hug !
Елена, Hug !
На всички  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 662
Елена   bouquet Направо настръхвам като чета разказа ти. Това с около плодните води- подсеща ме при мен как беше. За прегледа- мен така ме натискаха, че имах чувството, че ще се на....... от болка. Казаха ми, че трябвало по-силно да натискат, защото съм с обърната матка.

Инка, мерси за пояснението.

Аз да се оплача. Сутринта като пътувахме за работа ни удариха. Добре че сме с бус, та ни няма нищо. Идиота дето ни удари, си смаза колата. Каза, че не ни бил видял Shocked Е та огромен бус, бял на фона на зелено... не знам как няма да го види. А и завой не се взима в другото платно... Даже на бой почна да ми скача нахалникът  #Crazy, защото съм му се била развикала. Ми как да не се ядосам  smile3512  newsm61 На приятелят ми няма да му взимат точки, а и добре че от фирмата са подновили каското (изтекъл е на 4.Sunglasses. Пак е малкият дявол, щом сме живи и здрави newsm68 Не искам и да си помислям ако бях бременна...

Даниелка, аз залагам за 3 септември Heart Eyes Mr. Green

# 663
  • Варна
Здравейте момичета!
Виждам, че много от мамите тук чакат бебета. Направих мисед и ме кюртираха на 05.08.2010г. Двете ми деца са секцио и ми казаха да се пазя поне 6 месеца.
Дано не ви се стори глупав въпрос, но колко време кървяхте след кюртажа? При мен вървя 5-6 дни и после започна едно само цапане. Тъкмо реших, че всичко е свършило и изведнъж люс. Един ден. След два-три дни пак така една черна кръв. Та до преди два дни. Чакам да видя какво ще стане и ако продължи ще ходя при доки.  Confused

# 664
Цанкова, и при мен беше така. Просто явно трябв авреме докато се изчисти кръвта. Не става наведнъж.
Съжалявам за случилото се и ти пожелавам бързо възстановяване. В коя седмица беше?

# 665
  • Варна
9 седмица. В 7 ходих на преглед и доки чу много трудно сърдечен ритъм, но по ехограф излезе, че съм 8 седмица. След две седмици като отидох вече нямаше сърдечен ритъм и бебето по ехограф беше 8 с. и няколко дни. Доки каза, че сигурно е умряло няколко дни след прегледа.

# 666
  horoze направих теста три дни преди датата иначе сигурно и аз нямаше да разбера  newsm78
цикала ми е доста обилен имам чувство че ще ми изтиче кръвчицата  newsm78

# 667
Оф, Мечтание, май трябва да си чакаме закъснението, за да не се натоварваме допълнително. И мен ме сърбяха ръцете да се тествам този месец предварително, но то пък взе че ми дойде 4 дена предварително...
За 4 цикъла след абразиото ми се беше удължил цикъла и сега явно се връща както е било по старому, а аз тъкмо се радвах, че няма да ми идва по два пъти в месеца Simple Smile - мисля, че и по същата причина си изпуснах овуто, щото вече съм решила да не правя тестове за ову и да става квото ще.

# 668
Цанкова  Hug съжалявам за случилото ти се! На моята приятелка, дето направи аборт 3 дни след мен, нямаше кървене в деня на аборта. На следващия ден започна и продължи 4-5 дни. 10 дена по-късно ми каза, че и е дошло. Според мен (по-късно го потвърди и лекарката) това е било задържана кръв. 5-6 дена била така. Една седмица чисто и после пак 5-6 дена кръв. Това положение се повтори няколко пъти. В момента тя е на противозачатъчни, да и регулират хормоните. Лекарката и казала, че това е по-опасно от това да не ти дойде. (Да поясня- аборта и е по желание, заради вече бившия й, а не е по медицински причини)

Мечтание, сигурно ти е по-обилно, защото ти се чисти организма. Аз като ми е по-обилно винаги ползвам превръзки (а не тампони, както обикновено), защото ме е страх да не ми се запуши нещо от съсиреците Embarassed, Rolling Eyes не че има такава опасност де

# 669
Мечтание, аз също минах през "химичната бременност", не е нужно да чакаш да минава време, може да се бебеправи още следващия месец. Това, че ти е по-обилно е напъно нормално, може и съсиреци да има.

elince180 . Hug

Дани, бебчето скоро ще дойде. Heart Eyes Hug

tsankova , това е задържана кръв, нормално е. Стига да не те боли много и да не е супер обилно е нормално.
имаш страхотни дечица, много са сладки, да са ти живи и здрави.

# 670
Ох,дами ....аз пък да си кажа така ми е смотано...и тъжно ако щеш..така се надявах този месец да "хванем"ову-то и сега с този голям фоликул 30мм-изгубих надежда...явно е задържан
Знам,че всичко е Божа работа...знам за силата на положителногто мислене...знам,че има момичета минали през ужасни дни и нощи и гушнали своите бебоци...и знам,че ми идва да си smile3538 smile3538-за това че се пазихме с половинката 2 години-"че не е момента сега"....
Ох,извинявам се че ви натоварвам....просто благодаря че ви има! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 671
  • plovdiv
много сте мили моми4ета прегръщам ви надявам се  да се възстановя бързо аз също съм с обърната матка  има ли някой с аборт в 5 месец колко чакахте за да запо4нете нови опити

# 672
Мечкони, не се  отчайвай, още нищо не знае. Ще стискам палци за всеки случай  Hug

# 673
Ох,дами ....аз пък да си кажа така ми е смотано...и тъжно ако щеш..така се надявах този месец да "хванем"ову-то и сега с този голям фоликул 30мм-изгубих надежда...явно е задържан
Знам,че всичко е Божа работа...знам за силата на положителногто мислене...знам,че има момичета минали през ужасни дни и нощи и гушнали своите бебоци...и знам,че ми идва да си smile3538 smile3538-за това че се пазихме с половинката 2 години-"че не е момента сега"....
Ох,извинявам се че ви натоварвам....просто благодаря че ви има! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Прегръщам те силно, мило!  Hug Знаеш и че няма полза от такива мисли, нали? И все пак има и такива моменти. Потъгувай, изживей ги и после пак с вяра и надежда напред! Peace

elince180 spoko

Съжалявам, че пак виждам нови муцунки... Sad

# 674
  • Варна
Елена,  Hug. Съжалявам, че е трябвало да минеш през това.
Динора, да ти кажа преди няколко дни и аз не видях един джип, а много внимавам като шофирам  Embarassed. Разминахме се с много малко, ама си бях виновна  Rolling Eyes. Важното е, че сте добре, дано не се случва повече.
Цанкова,  Hug. Съжалявам много. Кървенето и при мен беше така, на порции, момичетата тук и мен успокоиха.
Даниелка, браво за хубавите новини от прегледа. Ще чакаме значи скоро да ни зарадваш  Hug.
Мечкони,  Hug миличка не се подавай на негативни мисли и недей да се обвиняваш за минали неща. Гледай напред и мисли позитивно. Вярвам, че съвсем скоро ще ни зарадваш Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт