Кюретаж и забременяване след това - 12

• 23 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Да ви почерпя днес имам рожден ден Hug

# 676
  • Wolwedans
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕЧТАНИЕ!!!
  bigdance2  bigdance2  bigdance2
СБЪДНИ ВСИЧКИ СВОИ МЕЧТИ И БЪДИ ЩАСТЛИВА, ВЛюБЕНА И ОБИЧАНА!!!

# 677
Честит рожден ден, Мечтание! Бъди най-вече здрава, а всичко останало ще се подреди както трябва.

# 678
МЕЧТАНИЕ,Честит рожден ден мила!Пожелавам ти,другата година да го празнувате с един член повече в семейството  Hug Hug Hug!

# 679
Мечтание-Честит Рожден Ден!
Да си много здрава,щастлива и обичана!  bouquet  bouquet

# 680
Мечтание-честит празник и много сбъднати желания,бъди здрава и щастлива и много усмихната

# 681
Янче, как си бе душицо. Нищо не казваш, трайкаш си.

# 682
Мечтание      nbirthday честит рожден ден, пожелавам ти всичко най-хубаво

# 683
  • Близо до морето :)))
Мечтание честит рожден ден  bdbaloni да си жива и зрава и много сбъднати мечти  Hug

elince180 по повод твоят въпрос, моят аборт беше в 18 г.с. и изчакахме 3 поредни цикъла преди да подновим  опитите. Като първият ми дойде на 32-т ден след аборта.

# 684
  • в сърцето на моето Слънце
Мечтание, честит рожден ден! Пожелавам ти до следващият рожден ден, мечтата ти да е реалност!  Hug Hug Hug

много сте мили моми4ета прегръщам ви надявам се  да се възстановя бързо аз също съм с обърната матка  има ли някой с аборт в 5 месец колко чакахте за да запо4нете нови опити

Аз съм с аборт в 18 г.с., чаках 6 месеца, понеже много трудно се възстанових. До 4тия цикъл след аборта получавах прокървявания към средата на цикъла. Имах сериозен дисбаланс на хормоните май.Ти взема ли Бромокриптин за кърмата?
При всеки е индивидуално, лекар ще прецени до кога да чакаш!
Желая ти успех!   bouquet

# 685
  • Варна
 bdbaloniМечтание, честит рожден ден  bdbaloni! Много здраве, щастливи и споделени мигове и до следващия рожден ден да гушкаш още едно бебче. 

# 686
 horoze -надявам се ,че бебо е добре ,защото при мен продължава гаденето и главоболието и там другите екстри Sickседя си на дивана по цял ден и се чудя кой сериал да изгледам Rolling Eyesблагодаря ,че попита HugmmmStelxen_m -не си ли биоложка -нещо такова си спомням newsm78

# 687
Бих се присъединила на дивана при теб, но за съжаление нямам причина, а за мързел няма да ми дадат болничен.
Радвам се че всичко е наред - нека те боли глава щом е за добро Simple Smile
Всичко ще бъде наред с бебчо, не се притеснявай.

# 688
Много си мила  Hug Hug Hug да ти се връща двойно Praynig

# 689
  • в сърцето на моето Слънце
mmmStelxen_m -не си ли биоложка -нещо такова си спомням newsm78
Дааа, работя в кл.лаборатория даже.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт