Кюретаж и забременяване след това - 12

• 23 524
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Мечтание, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая!

Момичета, ще помоля бременните, които не си виждат имената на първа страничка да пишат на лични или тук. Майчетата да ми напишат датите на които са родили. Hug

# 691
  • plovdiv
kremutto благодариа ти за отговора
ме4тание чрд да си здрава и оби4ана

# 692
Здравейте момичета!

Ето, от вчера не съм ви наглеждала и сега пак лоши новини!

Цанкова, Елинце, съжалявам, че се налага да сте в нашата тема, но ще се молим да не се задържате дълго, макар че всички момичета тук са уникални!!!

Мечтание, мила, първо Честит Рожден ден! Желая ти много щастие и разбира се наи-голямото такова в лицето на едно пухкаво и сладко  baby_neutral възможно наи-скоро.

Кремито, одавна не съм те мяркала!  Hug

Янче, и за теб стискаме палци и се радваме, че си добре.  Hug Не отминава ли вече това  Sick?

Бобонка, губиш ми се  Mr. Green - на отчет, мила!!!

Аз да ви се похваля ремонта кипи яко - днес с майка ми боядисахме спалнята, налепихме един декоративен тапет - стана страшно, чак не мога да му се нагледам...чакам милото да го види, че за него ще е изненада  Mr. Green
Отделно одеве бях при лекарката - видя се жълтото тяло, сакчето си е на мястото, изглеждало добре захванато, отговаря на 6 г.с.  Shocked, аз си мислих, че трабва да ме към 5-та и нещо  newsm78...Тя каза, че в сакчето се виждало някакво жълтъчно мехурче, от което после се образувало ембриончето - аз това не съм го чувала, но щом тя казва. Смя се на кръвните като и ги показах, било абсолютно излишно и как така съм се давала да ми бодът вените. Аз нали миналата седмица я карах да започваме изследвалия за стерилитет - сега ми се смее и ми вика - иследвания, мммм??? Каза ми само спокойствие, никакви лекарства, само фолиевата и пак при нея чак след 3 седмици да видим ембриончето. На мен много далече ми се стори и се възпротивих, ама тя каза да си заминавам и че ми обещава, че всичко ще е наред.

Гушки на всички!

# 693
Бейби, аз, аз съм бременна - надявам се за дълго!  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 694
PEMY -видя ли какви хубави новини ни донесе, знам че  е много хубаво да си подготвяш апартамента и да му се радваш,но се пази,аз и до ден днешен съм на легло и то без някаква причина-пази се много Hugа относно гаденето не ми минава само два часа да не съм яла и се започва,но вечер няма да се тъпча и си го търпя EmbarassedmmmStelxen_m -попитах ,защото и аз съм биоложка или по точно микро на малките гадинки Joy

# 695
Мечтание, Честит рожден ден!!! Пожелавам ти догодина по същото време да сте с един бебок повече! Heart Eyes

# 696
  • в сърцето на моето Слънце
PEMY -видя ли какви хубави новини ни донесе, знам че  е много хубаво да си подготвяш апартамента и да му се радваш,но се пази,аз и до ден днешен съм на легло и то без някаква причина-пази се много Hugа относно гаденето не ми минава само два часа да не съм яла и се започва,но вечер няма да се тъпча и си го търпя EmbarassedmmmStelxen_m -попитах ,защото и аз съм биоложка или по точно микро на малките гадинки Joy
Янче, аз също. Завършила съм Молекулярна биология, магистър по Вирусология съм. Колежки сме, даже в пълния смисъл на думата. Уникално съвпадение, много ми е приятно. Ти къде работиш?

# 697
Здравейте кукли Hug
Мечтание Hug,другия път ще е успешен,изглежда доста жени минават през тази химическа бременност.
Пеми,браво за прекрасния резултат.Всичко ще е ок този път,бъди сигурна.Пази бебчо в теб и април или май,не мога да сметна сега точно Mr. Green ще гушкаш бебче Hug Hug.
Аз съм си все така,бебчо пак е с две седмици напред и на 7,09 доки ще ми каже със сигурност дали нормално или секцио,макар че нищо не е сигурно.Не ми тежи толкова,колкото тези гадни болки в ребрата и целия гръб.Въобще не спя,не мога.Ходя си на работа,макар че вече съм в майчинство, но най-добре се чувствам когато съм на крак.Тогава не притискам бебето и съответно той не ме смачква с краченцата си.Наистина много е трудно да станеш майка.

Момичета,миналата година на тази дата бях на море,бременна и в болница.Там загубих своето ангелче,болката е ужасна.Но една година след това ,чакам най-голямото си богатство.Господ взема,но и дава.Вярвайте,че на всяка ще даде детенце и всички сълзи ще присъхнат в прегръдките на малките ни създания. Praynig Praynig Praynig HugМного си ви обичкам

# 698
И аз и аз си ви обичкам,днес май усетих премърдване в коремчето все едно балонче се спука newsm44-желая го на всички скоро да го усетите Hug: mmmStelxen_m -аз завърших университетска биология,но после записах микробиология и една антропология при Николова,че ми беше интересна макар да знам ,че няма реализация Thinkingсега съм микробиолог и изследвам натурални сокчета , прясно мляко,чай и там всички продукти ,който влизат в производството на напитките Peace

# 699
Пемиии, страхотни новини! Hug
Ако искаш да ти смятат калкулаторите адекватно (гледах, че беше писала някъде за това, ама тук или оттатък, не помня), задай горе-долу ден на зачеване (според овулацията ориентировъчно). Ето този календар ще ти свърши работа според мен:

http://free.hit.bg/doctorgeo/Calend.html

Задай направо дата на забременяване в таблицата с датите, и всичко надолу ще излезе автоматично.

Господ взема,но и дава.Вярвайте,че на всяка ще даде детенце и всички сълзи ще присъхнат в прегръдките на малките ни създания. Praynig Praynig Praynig
Бобинка, благодаря ти! Hug Мога да кажа само - амин! Praynig Praynig Praynig

# 700
Здравейте!
Карри Hug Hug,Бобинка,Horoze,Inka-много ви обичам,моичета и сте ми много скъпи-мислих си колко е странно и чудно непознати хора да разбират болките и тревогите ти-да ти оказват виртуална подкрапа,да"говорите на общ език"-много сте ми скъпи и толкова много за всички Hug Hug Hug-е....тумбачетата няма да ги стискам силно Laughing Laughing
Изправяме се и продължаваме,понякога е трудно и боли-но пътят е един!
  bouquet  bouquet

# 701
Пеми  newsm44 супер много се радвам за теб. Присъствахме на зачеването така да се каже. Пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременост. И моля те не се притеснявай.

Бобинка още малко остана! Ще чакаме на 7 да кажеш кво става.

# 702
Мечкони, давай да се стягаме, че ми писна вече. На мен сега пак ми се върна цикъла на 23 дни като преди и за това изпуснах овуто, но този месец ще внимавам.
Момичена, нещо чували ли сте за коконито, какво стана с нея, със сватбата?

# 703
Карри, благодаря ти мила, ама като гледах пак някаква разлика и накрая се ядосах и си викам - какво значение имат 2-3 или 5 дни като знам, че си е вътре сакчето. Важното е да си расте и всичко да е наред, а не кой колко дни е преброил!

Хорозе, съгласна съм с теб - стягайте се, че нали съм ви казала че аз ще хлопвам вратата на тая тема, ама първо всичките ще ви изритам към родилното! За някои даже по двечки съм поръчала!

Мечкони, така е мила, знаеш ли колко пъти съм тук съм споделяла неща, които на друг не съм казвала - нито на мъж ми, нито на приятелки или роднини, защото по-силна подкрепа от тази, която момичета тук ми дават няма!!!
Бъди силна, скоро ще дойде и твоя миг!

Бобинка, мила, сякаш вчера беше като се похвали с двете чертички, като се притесняваше...четях и се молих за теб, а ето че и вашия момент е вече на прага! Hug Сигурно ти тежи вече, но не остана... baby_neutral

Ние днес боядисахме вратите и приключвам с първия етап на ремонта. Утре ми е последния ден от отпуската и само ще си почивам и ще се занимавам със себе си. Ако пък имам късмет милото ще се освободи за уикенда и ще скочим до някъде.

Даниелка???

# 704
Pemy-ти сега повече се пази, всичко ще е наред Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт