Кюретаж и забременяване след това - 12

• 23 497
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Да бе, Даниелка да не взе да роди тая жена

# 706
Хорозе, и мен това ме гложди...като ми се изгуби втори ден започнах това да си мисля... newsm78..но май трябва да чакаме..

# 707
  • София
Мечтание, честит рожден ден на патерици.  bouquet
Pemy, радвам се за добрите новини при теб, следя те от трепетите покрай двете черти  Hug.
yan4etooo, сигурно си усетила бебо, най- сладкото и мило гъделичкане. Все така да ни радваш.
bobinka 85, малко ти остава до щастливия момент.
За Даниелка и аз я мисля, нещо се губи, да се явява с добрата новина.
Случвало ли ви се тестовете за ову три поредни дни да са с две еднакви плътни черти, а на четтвътрия ден вече тестовата стана по тъмна от контролната? На мен този месец за първи път ми показа така странно, по принцип до сега само в едни ден съмимала две еднакви черти, но не и  толкова поредни дни. Оползотворихме ги с мъжо, пък ще видим дали сме успяли. Аз вчера навърших 6 месеца от кюртажа, септември трябваше да раждам и колкото повече наближава ми домъчнява много, но.......опитвам се да не го мисля.
Съжалявам за новите попълнения  Hug.
me4koni и за теб малко  Hug.

# 708
Аааа тц тук съм,стискам си още  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!Чакам си момента,ама така се е закротило положението,че си мисля че няма да родя скоро  Rolling Eyes !Имам си контракции,болки...ама идват и минават,нищо по сериозно  Mr. Green !До 7.09 ако не съм родила доки ме вика,та ще видим,то има още доста време!Ама така тежи вече  Tired ,но сме на финала  Heart Eyes !
Гушки за всички,отивам да чистя,че чакаме гости от Дупница  Mr. Green !

# 709
Дани,  Mr. Green пък ние тука взехме да потъркваме ръце  baby_neutral Приятно посрещане на гостите, ама не се напъвай много с чистенето.

desisue, стискам палци да сте улучили, въпреки странните резултати на тестовете. Много е гадничко като дойде времето, в което е трябвало да раждаш, знам.  Hug и се надявам да посрещнеш септември не с тъга, а с  EFP  Praynig

Момичета,  Embarassed не знам как ще са нещата за напред, ама за сега много  bombs Милото тази сутрин нещо се загледа като се обличах, и ме попита какво се е случило с гърдите ми  Shocked...Обаче като че ли от вчера малко ми е намаляло гаденето..и започват да ме обземат притеснения...все си повтарям че всичко ще е наред, ама шубето...

# 710
Дани, не ни стряскай бе жена, обаждай се, че вече те мислех и търсих по други теми да не са обявили пък ние да не сме разбрали.

Десисю, стискам палци и ние ще пробваме близките дни, ама мисля да си спестя тестовете да ову.

Пеми, стига си се притеснявала, ами слагай деколтетета и се наслаждавай на безплатния резултат  bombs

# 711
 PEMY -къде ти е лентата Hug,айде слагай та да  ти е на късмет и споко колко притеснения ще имаш-сигурно до края ShockedDanielkka -малко кураж от една не толкова запозната с твоето положение бъдеща мама:pray: Praynig Praynig desisue -на мен не ми се е случвало такова нещо,аз ползвах овю тестове и всичко си беше наред newsm78

# 712
Янче, мила, лентичка ще сложа след като видя ембрионче с тупкащо сърчице. А между другото това кага наи-рано може да се види?

Хорозе, много се старая да не се шашкам - уврерявам те!!! А за деколтето да ти кажа направо ми е странно и даже по затворени блузки си слагам, че имам чувството, че ще изкочат  Shocked Даже моя луд мъж ме попита колко още щели да растат, защото той не харесвал толкова големи, харесвали му както били преди. Аааа, то угодия няма...аз пък му казах да си гледа работата и това не е за красота или на него да му харесва, а за манджа  baby_neutral!!!

# 713
Ей тия мъже бе, да фанеш некоя гьостерица и ... Аз ако съм на тебе, гола тръгвам направо.
А тва за манджата, кво да ти кажа, аз със дъщеря ми бях като млекодойна крава и я кърмих 50 дена само...щото онова гладно братче като за световно...а то няма

# 714
А за сърдечния пулс в седма-осма г.с. трябва да се види.

# 715
PEMY -на мен сърциче видяха рано-към 6-та седмица когато прокървих Rolling Eyesа за гърдите хич не го слушай- каквито такива  Naughtyи аз не харесвам много неща  ама.......... Twisted Evil

# 716
Да отбележа че съм тук  Whistling  Mr. Green  Heart Eyes!

# 717
А така. Обаждай си се...регулярно

# 718
Дани, и ти и Бобинка, поне по едно "дзак" минавайте да драснете, че ви мислим  Mr. Green

Хорозе, мила, моя е баш за гьостерицата, ама аз съм си виновна - мислех си, че като си взимам мъж на 33 - вече на 34 години ще е улегнал....дръжки... hahaha

# 719
Пеми, не леж на тая кълка...хич...мъж и улегнал - няма такова животно...виж легнал може
...моят е на 36...

Общи условия

Активация на акаунт