Оффф...писна ми!!!

• 9 391
  • 128
  •   1
Отговори
# 60
Накарах мъж ми да поиска приятелство от Стефчето и познайте на секундата.... и какви снимки си е качила да не ви разправям.....
Какви голи ли? Thinking

# 61
Имам линк към профила си там в профила си тук:) Аз съм пристрастена към моя ФБ:)

Ама ето  Mr. Green Не съм те била засичала из FB пространството Simple Smile Може и да си ме разпознала някъде де (аз само фермата играя  Mr. Green), просто реших, че се бъркаш  Peace

Накарах мъж ми да поиска приятелство от Стефчето и познайте на секундата.... и какви снимки си е качила да не ви разправям.....

Ама ние няма да разберем, нали  Laughing

# 62
Какви голи ли? Thinking

ами не са голи ама не са и облечени...после защо кучето късало синджира

# 63
Какви голи ли? Thinking

Ми копирай няколко, тя и без това е свикнала всеки ден да я показват  Whistling

# 64
 Дори и да са голи, това си е нейн личен профил, може да качва каквото си иска, това дава ли право на други да и крадат снимките?

# 65
Съжалявам, че тук ще пиша, ама явно не мога да си намеря място вече от нерви. Искам да си излея мъката. Имам регистрация само в Фейсбук и почти всеки ден някой мой познат ми праща фалшив профил с фалшиво име на някой си...с мои снимки #Crazy #Cussing out Еми нямам думи вече бе-какви са тези хора бе, тези комплексари. За какво ми крадат снимките и събират приятели...откъде ли не вече прочетох, че съм Пловдив, Бургас, Стара Загора, че съм необвързана, че не знам си какво. Повечето се шашкат, когато разберат, че имам мъж и дете. И освен в ФБ, съм засила и фалшиви профили във всевъзможни сайтове за запознаства, а аз нямам в нито един такъв е какво е това. Съжалявам, че така пиша, ама трябваше  някъде да си излея мъката smile3511 smile3514

Ти сега хвалиш ли се или се оплакваш? Mr. Green
Дай да видим тези снимки, дето тоооолкова ги крадели. Whistling

# 66
Дори и да са голи, това си е нейн личен профил, може да качва каквото си иска, това дава ли право на други да и крадат снимките?

Не. Ето защо непознати не приемам, а ако приемам (заради игри или друга причина) са в ограничена група, виждат само стената и профилната снимка. Всички други са заключени. Това в случай, че не искате да ви се разглеждат снимките и да ахкат и охкат де  Crazy

# 67
Какви голи ли? Thinking

ами не са голи ама не са и облечени...после защо кучето късало синджира
Като има какво да покаже защо да не го покаже, нима не виждаме всеки ден по улицата полу голи девойки. newsm78 Аз просто не бих искала да обиждам никого от вас, но не бих искала и да тормозя 20-годишно момиче с някакви епитети по неин адрес. Съжалявам, ама прочетох й мнениеята още вчера и затова не бих искала да бъда на никой съдник!

# 68
О,супер!Обаче да не те срещнем след време в Дом и Семейство с четири реда секрети и лозунг:Мразя Фейсбук,той превърна мъжа ми в зомби.

# 69
Не . реших че няма да и крада снимките  Joy Аз нямам нищо против снимките и, просто момето тука се вайка и тръшка а приема на секундата непознати.

# 70
О,супер!Обаче да не те срещнем след време в Дом и Семейство с четири реда секрети и лозунг:Мразя Фейсбук,той превърна мъжа ми в зомби.

Хахахах няма такава опасност, мъжа ми е във фейсбук от дълго време и не е показал такива заложби.

# 71
Не . реших че няма да и крада снимките  Joy Аз нямам нищо против снимките и, просто момето тука се вайка и тръшка а приема на секундата непознати.
Еми мен ме прие без проблем като й написах едно ЛС тука и никакъв проблем. Пак съм непозната, нали се сещаш Wink
А нека позная ти пишеш от ФБ на мъжа ти и се представяш за него. Ах, хитруша ти Crazy

# 72
Да точно така направих и си чатихме даже  smile3533

# 73

Хахахах няма такава опасност, мъжа ми е във фейсбук от дълго време и не е показал такива заложби.
О,това и друг път съм го чувала.

# 74
Да точно така направих и си чатихме даже  smile3533
Щом смяташ, че е за хвалба ще си замълча ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт