Оффф...писна ми!!!

• 9 369
  • 128
  •   1
Отговори
# 45
  • Талант на 2012,2013 г.
Само аз съм изтървала съветите...и снимките й  Crossing Arms Whistling

Аааа... и аз... Жега...жега. Rage Rage

# 46
Ей не ги е срам тия бееее  #Cussing out да си качиш снимките на 'големия мегдан' пък те да ти ги сейфнат без да те питат на техните си компютри  #Cussing out
еййй ама Ора без раб'та има беееее  #Cussing out

ОФФ!!

Очаквам в скоро време и тема "Аман !!"
и първи пост:
' седя си надупЯна и гола в парка на една пейка и някой се възползува от мен ... аман ! '

# 47
  • Страната на чудесата
Ами да каже,де! Ама не знам как ще разберем дали е професионалистка newsm78

Освен мъжът ти да провери,ако ти стиска,разбира се.Стефи е хубава.

Може, ама едва ли ще мине този изпит, мъжа ми е взискателен не само към опаковката Laughing

# 48
  • София

Очаквам в скоро време и тема "Аман !!"
и първи пост:
' седя си надупЯна и гола в парка на една пейка и някой се възползува от мен ... аман ! '

Joy

# 49
  • Куциндрел
По-скоро темата би била:
' седя си надупЯна и гола в парка на една пейка и нИкой не се възползува от мен ... аман ! '

# 50
"Седя си надупЯна и гола в парка на една пейка и всеКи се възползУва от мен, а нИкой не си плаща ... Аман!!! "  

# 51
"Седя си надупЯна и гола в парка на една пейка и всеКи се възползУва от мен, а нИкой не си плаща ... Аман!!! "  

Стефи много ми прилича на Елеонорчето от ББФ Thinking

Тези два цитата, подредени така, идеално се допълват Mr. Green Peace Peace Peace

# 52

Това ми хареса  Mr. Green

сещам се и за един виц:

говорят си две моделки и едната казва:

И представи си мацко , отивам събличам се и лягам а той глупака наистина започва да ме рисува
  Mr. Green

# 53
Дори да е заключен профилът във фейсбук, основната снимка се вижда. Ето аз сега виждам основната на Стефи, Трейси и твоята се вижда. Тя и една стига.

# 54
Дори да е заключен профилът във фейсбук, основната снимка се вижда. Ето аз сега виждам основната на Стефи, Трейси и твоята се вижда. Тя и една стига.

Само информативно - от къде разбра кой ми е FB  Mr. Green Иначе ми се вижда само профилната, да...

# 55
Май покрай игрите, преди време играех, не помня.
Но исках да кажа, че и една снимка стига, за да се направи фалшив профил, от личен опит го знам. Само че във ФБ май е доста тромава процедурата по премахването му, даже моля ако Стефи се появи да каже как са процедирали с фалшивите и профили преди, как се доказва? В Бг сайтовете вече някакви щуротии има, снимаш се с лична карта и т.н.

# 56
Ами във всеки профил отдолу под личната информация, има докладвах потребителя. Пишеш оплакване, ама не знам въобще някой чете ли ги тези неща, защото нищо не става ooooh!

# 57
Май покрай игрите, преди време играех, не помня.

Ама аз съм ти виждала снимки тък, пък във FB никога - май се бъркаш  Wink А може и аз де  Mr. Green

# 58
Имам линк към профила си там в профила си тук:) Аз съм пристрастена към моя ФБ:)

# 59
Накарах мъж ми да поиска приятелство от Стефчето и познайте на секундата.... и какви снимки си е качила да не ви разправям.....

Общи условия

Активация на акаунт